- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
left177 #4253 üzenetére
Koszi..
Ez király...
4K felbontást is tudja, viszont 78 dolcsi... Ez egy kicsit elgondolkodtat...[link] Ezt találtam ez csak 15.... de jobb lenne valami itthoni cég akinél lehetne kapni, mert berendelem, ki tudja mikor jön meg, és lehet nem is jó...
Viszont itt a képen latom tutira megy...
-
MPeter87
őstag
válasz
left177 #2982 üzenetére
Egyelőre a telefon sincs még meg. Most gondolkodom, hogy melyik szín legyen. A fekete a képeken baromi jól néz ki, viszont élőben világosabb a hátulja és az nemigazán jön be. A fehérnek szintén nem túlzottan jön be a hátulja, ezért gondoltam egy ilyen tokra, de a szürke színben és fehér/silver lehetne a teló. Nem tudom ez hogy nézne ki.
A tok egyébként tényleg nagyon vékony? Oldalt nem vastagítja nagyon a telót?
Szerk.:
Közben találtam valami hasonlót: [link], lehet jó lesz így. -
törölt tag
válasz
left177 #1539 üzenetére
Most néztem én is (bár másikon), és nem nagyon tudtam TB -val megoldani. Pedig mind a két fájlt kijelöltem, meg Pro verzió van, tehát csináltam egy custom recovery -ből telepíthető zip -et, de úgy sem mászott fel a gyári ROM -ra.
Majd rákérdezek erre, szerintem a system -ből vagy a ROM zip -ből szedhette ki az az orosz figura. Rákérdezek majd 4dpa -n. Úgyis kellene pár ikon név, mert kínai ROM -okban több beállítás van az értesítési sávon. Főleg KangVIP -pel.
Szerk.:
A PM Plus -t legalább meg lehet oldani gyári backup -ból. Mivel az nem elérhető Magyarországon, azt is egy külföldi ROM -ból szedtem ki. Csak ugye a KangVIP -et a gyári backup nem látja...Szerk.2.:
Próbáltad amúgy abban a ROM -ban, hogy mindegyik hívás működik -e 3G/4G -n? Keletről származó ROM -okkal szokott olyan gond lenni, hogy Telenor irányába vagy onnan érkező hívást torzítva kezel 3G/4G -n. Ugyanez Telekommal vagy Vodával tökéletesen működik. Sajnos ezt általában a cust csere sem oldja meg... -
törölt tag
válasz
left177 #1458 üzenetére
Be tudnád bökni az eredeti nyelven?
Amúgy az egyik Huawei készüléknél a spanyolok panaszkodtak arra, hogy elutasítják a kód kérést, nálunk meg lazán küldözgette a gyártó.
Magyarországon amúgy nem túl felkészültek a szervizek szoftveres tekintetben, meg nagyon idejük sincs órákig szórakozni egy telefonnal. Általában ez annyiban kimerül, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudják újra SW -zni, akkor főpanel csere és kész. Ez inkább a felhasználónak jó, mint a gyártónak.
Az esetek, vagy inkább a márkák többségénél így van. Rákérdezek egyik ismerősömnél, mert az egyik kollégája TeleMax -os volt és a Huawei volt az egyik profilja.
-
törölt tag
válasz
left177 #1453 üzenetére
Melyik kettőt? Van amikor érdemes újra, vagy akár 3. alkalommal is elküldeni. Bár általában 24 órán belül megjön. Én kb. 2 napot szoktam várni. Legutóbb 10 perc volt.
peterson1190:
Nem lehet visszazárni, de amúgy egyelőre én is lyukra futottam ebben a kérdésben. Még egy kört futok egy másik kontaktal, aztán meglátjuk. Én nem igazán szoktam vele foglalkozni, de most két olyan Huawei -t is kell (-ene) mókolnom, ami nem az enyém. Más tulajdonával meg nem akarok szórakozni.Szerintem a kutya nem veszi észre, ha nyitott a BL, de arra azért kíváncsi lennék, hogy a szervizben hogyan SW -zik a telefont. Feltételezem nem BL -ből, hanem kikapcsolt (de áram alatti) állapotból. Erre rá is kérdezek, mert eddig erre nem is gondoltam. Nem hiszem, hogy túl sok a szabad kapacitása van a szervizeseknek.
Ráadásul javítottak pár hónapja (bár másik márka, de szintén TeleMax) készülékét úgyis, hogy custom ROM alatt halt meg, egy teljesen másik márka boot animációjával.
"Természetesen" garanciában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest