- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurikabmx
csendes tag
válasz
#86973952 #1255 üzenetére
A Media Marktból lőttem, ott is dolgoztam, akkor vettem meg mikor megjelent. Én hoztam be a raktárból
.
Nem tudom, nekem ez a tapasztalatom vele, szép meg minden de akkor sincs egy HTC vagy egy Sony szinten összeszerelési minőségben. (Most már a Samut is mondhatnám).
Tudom, a Telemax egy nevetséges társaság, de ez akkor is durva, hogy mit műveltek a telefonommal. Viszont ez is hozzá tartozik a készülékhez, ezt is számításba kell venni a vásárlásnál, hogy hol szervizelik. Nekem a zsír új házat sikerült összegányolniuk. Tudom a Samut is a telemax szervizeli, de a note 4-el legalább nem lehet ilyen probléma a levehető hátlap miatt mint ami a Mate 7-el volt
Az egy dolog hogy benchmark alatt nem szerepel olyan jól, mint egy snapi 800, de sajnos a való életben sem. Egy ideig párhuzamosan használtam a G2- vel és hát nem a Mate 7 volt az erősebb. Fotózás ugyanez, a Note 4-el eszembe volt összehasonlítani. Értek az androidhoz (felhasználói szinten) és nem lehet minden ikont megváltoztatni, ez tény.
A zenét meg már kiveséztük, nem méltó egy 150 ezer Ft-os telefonhoz.
(Bár szerintem a kamera meg a GPU se) -
gyurikabmx
csendes tag
Valóban borzalmas a hangminősége/hangereje a Mate 7 nek. Ez volt az egyik ok amiért elpasszoltam. A Note 4- emnek sokkal szebb a hangja és hangerőben is köröket ver a Mate-re. Nem bántam meg hogy eladtam, sok SZÁMOMRA nagy hiányossága/hibája volt. Pl.:
-gyenge hangzás
-fekete/sötétebb képnél 'lightbleeding'
-nyekergő ház (új korától fogva)
-gyenge kamera (G2-höz képest is visszalépés volt)
-gyenge GPU (egy snapi 800 is erősebb mint a kirin 925)
-a töltés szerintem túl sokáig tart (tudom 4k mAh de akkor is)
-Devek körében nagyon népszerűtlen, semmilyen custom rom nem található rá
-kérdéses support, nem hiszem hogy jön a lolli egyhamar
-emotion ui túl mély integráltsága (custom launcherrel és icon packkal se tudtam néhány ikont megváltoztatni, hiába nem Huawei program.)
-első kamera minősége se csúcskategória.
-sérülékeny a keret (nem az alu, hanem az a vékony műanyag keret ami a kijelző körül van. Egyszer egy cipzár hozzáért és egy darab "kiszakadt" belőle.
-egy idő után (3-4 hónap) a fizikai gombok veszítettek a "kattogósságukból"
-a szoftver egyáltalán nem használja ki a 6"-os kijelzőt. Se osztott képernyős alkalmazásfuttatás, se ablakban futtatható appok, olyan mint egy nagy okostelefon, (mint a nexus 6)
-szervízháttér borzalmas. 3 fehér folt jelent meg a képernyőn amivel visszaküldtem gariba. Mikor visszajött- hiába cseréltek rajta komplett borítást, az alsó műanyag elállt a fém hátlaptól, a hátlap alsó sarkait meg behajtották valahogy mind a két oldalon. 2 hétig volt oda, de inkább lett volna 6 ig és hibátlanul kaptam volna vissza. Ezek után nem is volt kedvem tovább kínlódni vele és eladtam. Megvettem azt amit eredetileg is akartam (Note 4) és teljesen elégedett vagyokAmi jó volt
-ujjlenyomat leolvasó
-design
-telefon hangszórójának hangereje
-telefonhívások hangminősége mindkét oldalon
-színhelyes IPS panel
-akkuidőNekem nem sikerült jól a hüvelyesedés, de remélem másnak sokkal jobban bejön a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest