Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyurikabmx

csendes tag

válasz #86973952 #1255 üzenetére

A Media Marktból lőttem, ott is dolgoztam, akkor vettem meg mikor megjelent. Én hoztam be a raktárból :) .

Nem tudom, nekem ez a tapasztalatom vele, szép meg minden de akkor sincs egy HTC vagy egy Sony szinten összeszerelési minőségben. (Most már a Samut is mondhatnám).

Tudom, a Telemax egy nevetséges társaság, de ez akkor is durva, hogy mit műveltek a telefonommal. Viszont ez is hozzá tartozik a készülékhez, ezt is számításba kell venni a vásárlásnál, hogy hol szervizelik. Nekem a zsír új házat sikerült összegányolniuk. Tudom a Samut is a telemax szervizeli, de a note 4-el legalább nem lehet ilyen probléma a levehető hátlap miatt mint ami a Mate 7-el volt

Az egy dolog hogy benchmark alatt nem szerepel olyan jól, mint egy snapi 800, de sajnos a való életben sem. Egy ideig párhuzamosan használtam a G2- vel és hát nem a Mate 7 volt az erősebb. Fotózás ugyanez, a Note 4-el eszembe volt összehasonlítani. Értek az androidhoz (felhasználói szinten) és nem lehet minden ikont megváltoztatni, ez tény.

A zenét meg már kiveséztük, nem méltó egy 150 ezer Ft-os telefonhoz. (Bár szerintem a kamera meg a GPU se)

• gyurikabmx

csendes tag

válasz a.sebi #1249 üzenetére

Valóban borzalmas a hangminősége/hangereje a Mate 7 nek. Ez volt az egyik ok amiért elpasszoltam. A Note 4- emnek sokkal szebb a hangja és hangerőben is köröket ver a Mate-re. Nem bántam meg hogy eladtam, sok SZÁMOMRA nagy hiányossága/hibája volt. Pl.:
    -gyenge hangzás
    -fekete/sötétebb képnél 'lightbleeding'
    -nyekergő ház (új korától fogva)
    -gyenge kamera (G2-höz képest is visszalépés volt)
    -gyenge GPU (egy snapi 800 is erősebb mint a kirin 925)
    -a töltés szerintem túl sokáig tart (tudom 4k mAh de akkor is)
    -Devek körében nagyon népszerűtlen, semmilyen custom rom nem található rá
    -kérdéses support, nem hiszem hogy jön a lolli egyhamar
    -emotion ui túl mély integráltsága (custom launcherrel és icon packkal se tudtam néhány ikont megváltoztatni, hiába nem Huawei program.)
    -első kamera minősége se csúcskategória.
    -sérülékeny a keret (nem az alu, hanem az a vékony műanyag keret ami a kijelző körül van. Egyszer egy cipzár hozzáért és egy darab "kiszakadt" belőle.
    -egy idő után (3-4 hónap) a fizikai gombok veszítettek a "kattogósságukból"
    -a szoftver egyáltalán nem használja ki a 6"-os kijelzőt. Se osztott képernyős alkalmazásfuttatás, se ablakban futtatható appok, olyan mint egy nagy okostelefon, (mint a nexus 6)
    -szervízháttér borzalmas. 3 fehér folt jelent meg a képernyőn amivel visszaküldtem gariba. Mikor visszajött- hiába cseréltek rajta komplett borítást, az alsó műanyag elállt a fém hátlaptól, a hátlap alsó sarkait meg behajtották valahogy mind a két oldalon. 2 hétig volt oda, de inkább lett volna 6 ig és hibátlanul kaptam volna vissza. Ezek után nem is volt kedvem tovább kínlódni vele és eladtam. Megvettem azt amit eredetileg is akartam (Note 4) és teljesen elégedett vagyok :)

Ami jó volt
    -ujjlenyomat leolvasó
    -design
    -telefon hangszórójának hangereje
    -telefonhívások hangminősége mindkét oldalon
    -színhelyes IPS panel
    -akkuidő

Nekem nem sikerült jól a hüvelyesedés, de remélem másnak sokkal jobban bejön a dolog :))

• gyurikabmx

csendes tag

válasz YJke #489 üzenetére

Sziasztok!

Én az MM-be dolgozok és biztosan tudom hogy 2 év van rá. Én is vettem egy Mate 7-et, előtte megkérdeztem és a garanciajegyen is ott van hogy 24 hó gari van a készülékre. Szerintetek mikor jön a lollipop a kis haverra? :DD

Új hozzászólás Aktív témák