- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conan8
csendes tag
Szerintem a 8 mag, több mint a négy mag, az lg csak 4 magos a huawei meg nyolc, de hát te tudod, szerintem a huawei az erősebb, csak sokan idegenkednek márkátol, pedig nem olyan rossz készülék ez, a lg g3 meg már sok embernek van, és azt mondják,hogy vidéken a térerőt dobálja, mert szériahiba ráadásul én is vidéki vagyok, nem szeretném ha probléma lenne vele, azt utána még az elsö napokban vihetném vissza, mert nem jön be, és ha nem cserélik le, mit csinálok, oda a pénzem is, meg ráadásul egy rosszabb telot használhatok éveken át
pláne ha huséggel veszem meg,
várom a többi ajánlatot, azért köszi a hozzászolást,
az lg vs topicot, meg nem találtam meg.
Üdv.,
Con -
törölt tag
Szedd le a mega oldaláról a desktop programot. Telefon esetén meg Play -en fent van az app. Bár regisztrálni kell hozzá, hogy használhasd, de igen stabil. ÉS nem szólnak bele a böngészők hülyeségei. 50 giga tárhely is jár ingyen.
Utána: SDkártya/dload/update.zip és helyi frissítésből kell feltenni.
-
Pista0001
addikt
Az olvasni tudást ne firtassuk, a hozzászólásom 3/4-e a hangerőről szól. A fejem pedig nagyon jól elvan a nyakamon, ne szedje le semmi. Egyedül neked van bajod a hangerővel, nem hiszem hogy mindenki mással lenne a hiba. Hogy más telefonok hangosabbak azt nem kétlem, viszont akinek ez a hangerő nem elég, azzal bajok vannak, vagy nem jól választott fülest.
-
Pista0001
addikt
-
törölt tag
Általában egyszerűen megoldható, bár ROOT kell hozzá.
A fent említett system/etc/audio/codec/ mappában két XML fájl szerkesztésével. Az egyik szerintem ascend_default_normal.xml, másik meg talán ascend_mate7_normal.xml (vagy valami hasonló fájl). Illetve a local.prop (data/cust/prop/) szerkesztéssel. Gondolom ez itt is normálisan működik, de azért érdemes menteni az eredeti fájlokat. Meg ellenőrizni a fájl jogosultságát, bár ha ha csak simán szerkeszted, akkor általában nem szokott megváltozni. Így torzítás mentes is lesz.
-
Barcsik
aktív tag
Például HTC M8 vagy M9
HTC M9 :
"A HTC zenelejátszója remek alkalmazás, amely előadók, albumok, számok, listák vagy a lejátszás gyakorisága alapján rendezi állományainkat. Ha a rendszer egy számot felismer, a dalszöveg megjelenik, emellett VJ effekteket is megcsodálhatunk lejátszás közben. Nem maradtak ki a főképernyős, kezdőképernyős és zárképernyős kártyák, a hangszínszabályzó viszont igen, ehelyett a BoomSound és a Dolby Audio beállítások között turkálhatunk. A sztereó előlapi hangszóró egyébként továbbra is kiemelkedően jó úgy a hangerő, mint a hangminőség tekintetében, és mély hangokban még mindig a HTC technológiájáé a legerősebb ajánlat a mobilpiacon. A gyári füles is minőségi és kiegyensúlyozott hangzásvilágú darab."
-
gyurikabmx
csendes tag
Valóban borzalmas a hangminősége/hangereje a Mate 7 nek. Ez volt az egyik ok amiért elpasszoltam. A Note 4- emnek sokkal szebb a hangja és hangerőben is köröket ver a Mate-re. Nem bántam meg hogy eladtam, sok SZÁMOMRA nagy hiányossága/hibája volt. Pl.:
-gyenge hangzás
-fekete/sötétebb képnél 'lightbleeding'
-nyekergő ház (új korától fogva)
-gyenge kamera (G2-höz képest is visszalépés volt)
-gyenge GPU (egy snapi 800 is erősebb mint a kirin 925)
-a töltés szerintem túl sokáig tart (tudom 4k mAh de akkor is)
-Devek körében nagyon népszerűtlen, semmilyen custom rom nem található rá
-kérdéses support, nem hiszem hogy jön a lolli egyhamar
-emotion ui túl mély integráltsága (custom launcherrel és icon packkal se tudtam néhány ikont megváltoztatni, hiába nem Huawei program.)
-első kamera minősége se csúcskategória.
-sérülékeny a keret (nem az alu, hanem az a vékony műanyag keret ami a kijelző körül van. Egyszer egy cipzár hozzáért és egy darab "kiszakadt" belőle.
-egy idő után (3-4 hónap) a fizikai gombok veszítettek a "kattogósságukból"
-a szoftver egyáltalán nem használja ki a 6"-os kijelzőt. Se osztott képernyős alkalmazásfuttatás, se ablakban futtatható appok, olyan mint egy nagy okostelefon, (mint a nexus 6)
-szervízháttér borzalmas. 3 fehér folt jelent meg a képernyőn amivel visszaküldtem gariba. Mikor visszajött- hiába cseréltek rajta komplett borítást, az alsó műanyag elállt a fém hátlaptól, a hátlap alsó sarkait meg behajtották valahogy mind a két oldalon. 2 hétig volt oda, de inkább lett volna 6 ig és hibátlanul kaptam volna vissza. Ezek után nem is volt kedvem tovább kínlódni vele és eladtam. Megvettem azt amit eredetileg is akartam (Note 4) és teljesen elégedett vagyokAmi jó volt
-ujjlenyomat leolvasó
-design
-telefon hangszórójának hangereje
-telefonhívások hangminősége mindkét oldalon
-színhelyes IPS panel
-akkuidőNekem nem sikerült jól a hüvelyesedés, de remélem másnak sokkal jobban bejön a dolog
-
Barcsik
aktív tag
Nem veszem sértésnek.
DTS hangzást bekapcsoltad? Mate 7 szól úgy mint a BlackBerry, szóval az Én telefonommal nincs gond zenei téren. Esetleg FLAC zenét próbálj! Ha túl halk maximum hangerőn, akkor ott valami nincs rendben a telefonnal. Feltételezem, hogy a hallásod jó. A gyári lejátszóról beszélgetünk?
-
atike
nagyúr
Részemről fogtam a youtube-ot... Igen. Azt.
Találomra rákerestem valami dübögősre. (Coronita Mix 2014)
Ezt elindítottam.
Beletekertem találomra - a 16. perchez sikerült
Füles be. Fülbe be. Hangerő fel.
Szerintem eléggé szépen szól...
Kíváncsiságból kicseréltem a Maxell fülesemre a gyárit (Metallics Gunmetal, ilyen ).... Szebben szól, mint a gyári tény...
Nincs összehasonlítási alapom, és ez csak egy youtube "minőségetlen", dübögős valami, de szerintem rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest