- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buszos
aktív tag
Nagyon szerettem volna egy Mate 7-et, de sajnos sehol sem kaptam a Telenornál, a központi megrendelést is elutasították. Így G3-at vettem, és bosszankodom. Néha azért benézek majd hozzátok, fájdítani a szivem.
Tudnám, miért nem veszik ki az árlistából, ha lehetetlen megvenni?!
-
Buszos
aktív tag
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Lejáróban a Telenor rabigám, pontosabban az új szabályzás miatt már hosszabbíthatok. Most épp egy első generációs Mate van nálam, ezt használom. Kicsit elbizonytalanít, hogy a Mate fóruma gyakorlatilag halott, a kínai B331 az egyetlen épkézláb rom hozzá, gyári support EU-s készülékhez nulla. Vennék én Mate7-et, de tartok attól, hogy ez is el lesz hanyagolva support szempontból. Lg G3 a másik megfizethető készülék, de abban a topikban olyan kemény főzőcske megy, ami megijeszt. Melegedés, laggolás, merülés, ott van minden
A lényeg: Ha nem fáradtság, egy kis közvéleménykutatás keretében leírnátok, hogy megvennétek-e még egyszer, ha épp a pultnál állnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest