- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
Szia!
Hűha, emlékezetem szerint igen 4.4.2.alatt is így van, de már nagyon régen voltam ezen a rendszeren. Sőt azóta csomó más telefonom is volt, most nemrég lett újra Mate 7 telefonom. Ha nem az ujjlenyomatolvasóval lépsz be a telefonba, hanem az oldalsó gombbal feljön egy háttérkép / borító / ha itt alulról felfelé húzol neked nem hozza fel be az előbbiekben leírt panelt? Írd meg aztán megyünk tovább.
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm nektek a segítséget.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Már volt Mate 7-em teljes mértékben elégedett voltam . Most újra vennék egyet. Segítsetek milyen a gyári rendszer melyik a legfrissebb verzió? Nincsenek vele gondok? Egyáltalán kap majd 6.0 -át?
Előre is köszönöm.
-
szabosasito
aktív tag
Szerintem nem is lesz frissítés, vagy majd a 7,123-as. Mi a bánat tarthat ennyi ideig? Tökéletes a telefon de ez a kínlódás a frissítés körül borzalmas.
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Angry Birds 2-t akartam letölteni Play áruházból, " ez az elem nem kompatibilis az eszközével" üzenetet kaptam. Telefonon meg se jeleníti. Valaki leszedte, vagy próbálta leszedni?
Kérlek próbáljátok meg nektek sikerül e? Vagy a telefonommal van valami gond..... -
szabosasito
aktív tag
válasz
South Velen #2295 üzenetére
Jó neked, én is szeretnék messze lakni gyönyörű fővárosunktól. Remélem megjavul a leolvasód. minden jót neked.
-
szabosasito
aktív tag
americanidiot: Ha Budapesti vagy szívesen megmutatom, hogy nálam rendben működik.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
South Velen #2291 üzenetére
Most, hogy végig gondolom, ha vizes az ujjam nekem se elsőre oldja fel. De amit te írsz az durva hozzám képest. Ilyen tökéletes ujjlenyomat feloldás még az Iphone telefonokon sincs. Barátomnak és egy munkatársamnak is Mate 7 telefonja van, náluk is tökéletesen működik. Lövésem sincs nálad mi a gond. Mindig ilyen rossz volt az elejétől kezdve? Lehet, hogy hibás nálad az érzékelő. Mondanám, hogy egy gyári visszaállítást csinálj, nálam az már sok gondot sok telefonon megoldott. De nem tudom, hogy ez esetben lenne e értelme.
Esetleg a mintát mégis csak vedd fel újra. Én a minta felvételénél az ujjamat hosszan és erővel nyomtam az érzékelőhöz. Próbáld így meg, egy próbát megér.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
South Velen #2288 üzenetére
Nálam tökéletesen működik mindig elsőre oldja fel a telefont. Zsebben még sohasem kapcsolt be. Lehet , hogy a mintát kellene újra felvenned.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2285 üzenetére
Szia!
Ezért az árért csodálkoznék ha gyári garanciát adnának, ellenőrizd ezt le. Típushibával, egyáltalán hibával - lekopogom én még nem találkoztam. Sok sikert a vételhez, király ez a telefon. Egyszerűen körbenéztem a minap és nincs az a telefon amire lecserélném.
-
szabosasito
aktív tag
Ilyet még egy telefonon sem láttam, hogy már felkínált, megjelent frissítés eltűnjön. Külföldi oldalakon olvastam, hogy ez a B145 még béta verzió lehet, hogy visszavonták?
-
szabosasito
aktív tag
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok segítő hozzászólást, ezekből okulva valószínű, hogy nem OTA frissítést csinálok majd ha megjön a Lollipop. Jut eszembe az eredetileg feltett kérdésem új értelmet nyert: Mikor várható a hivatalos gyári Lollipop?
Mindenkinek köszönöm szépen.
További szép napot.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Valami hír, bizonyosság van már az OTA Lollipop frissítésről?
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Azharel #1872 üzenetére
Szia!
Szerintem minden szempontból veri az LG G2 telefont. Sokáig volt G2 és G3 telefonom, G3 nál is jobban szeretem a Mate 7-et. Akku idő fantasztikus, gyors a rendszer, ujjlenyomat olvasó 10 ből 10 szer nyit. A fémes kivitel és a prémium külső csodás. Nem vagyok elfogult, de ez a legjobb és legszebb androidos telefonom.
-
szabosasito
aktív tag
-
szabosasito
aktív tag
válasz
gretzky77 #1832 üzenetére
Szia!
Nagy gratula a telefonhoz, újat vettél? Én imádom, a legjobb Androidos telefon!
Ota frissítés még nincs, ha minden igaz júliusban jön persze régió függően. A topicban egy kicsit olvass vissza és van már Lolli, egyszerűen feltehető kézi frissítéssel. Tapasztalatokat is írják a kollégák. Én nem merültem bele, várom az Ota frissítést. -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Ha értesítés jön ( email sms gmail naptárbejegyzés ) nem ébreszti fel a kijelzőt. Nincs jól beállítva?
Előre is köszönöm.
-
szabosasito
aktív tag
Szia!
LG G3 - 147*75*7
Note 4- 154*79*9
Huawei Ascend Mate 7 - 157*81*8
Látszik, hogy mind a Note 4 mind a Huawei nagyobb mint a G3, viszont 5,7 valamint 6 colos kijelző méretet mutatnak. Samsung nekem nem tetszik sem az amoled kijelző sem a sok szerintem feleslegesen telepakolt alkalmazás miatt. Mondom ezt úgy, hogy volt nálam pár napig Note4. LG G3 sokszor akadt, aksija sem acélos. Ha kell a ceruza és az amoled kijelzőt szereted akkor a Note4 a neked való. Különben szerintem a Huawei tökéletes nagyon eltalált telefon. Aksi brutál, kijelző szép, készülékház magasan veri a Note 4-et. Rendszer gyors nem hibázik. Ujjlenyomat olvasó hibátlan. ( Ja és nézd az árcédulát is ) Csak rábeszélni tudlak a Mate 7-re, jó szándékkal.
sonice: Telemax szervíz.
Szép napot.
-
szabosasito
aktív tag
Szervusztok!
Két hete van meg a telefon az eddigi tapasztalataim csak pozitívak,
Készülék kidolgozása csillagos ötös - ilyen szép telefonom még nem volt.
Kijelző nagyon szép a QHD LG G3 kijelzője után sincs hiányérzetem.
A rendszer gyors akadásmentes.
Akkumulátor jelenleg 93% - 15 óra készenléti idő, 1 óra kijelző idő állandó Wifi és 4G 35 perc beszélgetés.
Ez remek akku idő.
Ujjlenyomat olvasó - 10-ből 10 feloldás - tökéletes.Android vonalon ilyen jó telefonom még nem volt.
De látom, hogy senkinek sincs gondja a telefonnal, hisz nincs bejegyzés mostanában a fórumon.
További szép napot mindenkinek.
-
szabosasito
aktív tag
Szervusztok!
Nincs valakinek eladó Tempered glass vagy bármilyen fajta üvegfólia?
Vagy valaki tudna segíteni rendelésben? Hálás lennék. sajnos nekem nincs lehetőségem rendelni. / Előre rendezném az anyagiakat. / Ha működne kérlek írj privátot.
Előre is köszönöm.
További szép napot.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Neonflake #1376 üzenetére
Köszönöm a segítséget, frissítek. Screenshoton remélem látszik az a bizonyos ikon amiről nem tudom, hogy mit jelent. / hosszanti téglalap felfelé mutató nyíllal.
[IMG:/dl/upc/2015-04/
-
szabosasito
aktív tag
Szervusztok!
Köszöntök mindenkit. Csatlakozok egy silver gyönyörűséggel. Egy napja van nálam és le a kalappal, brutál jó ez a teló!!!! Végig olvastam a fórumot az első bejegyzéstől az utolsóig. Lehet, hogy fogok kérni segítséget.
Az értesítési sávban van egy hosszanti téglalap benne egy felfelé mutató nyíllal - ez mit jelent?
Az értesítési sávban lévő ikonok jelentését hol tudom megnézni?Jelenleg a 127-es verzió van a telefonon. Felkínálta a 137-est frissítésre. Érdemes frissíteni? Jobb a rendszer? Akku , hogy bírja?
Köszönöm.
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest