- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
Kamera jó fényviszonyok között kb ugyanolyan, sötétben lényegesen jobb. Üzemidőben picit gyengébb. G2 lollival 8h sot max(cloudy3.1-el max 7h),Z2 lollival 7-7,5h.Telefonálás hhangminősége kb ega stock lollival. (cloudyval g2 beszédhangszórója hangosabb) Z2 is tökéletesen hallható oda- vissza.
-
Brockey
csendes tag
Azt a telót én is néztem, 3GB ram van benne, nincs ujjlenyomatolvasó, és kb. 20e-rel többe került. Én a Mate7 mellett döntöttem. De biztos mások többet tudnak írni erről nálam.
Január óta olvasom a fórumot, 1-2 hete megvan a telefon, de én is támogatnám egy összefoglaló első hozzászólás létrejöttét. Annyi minden hasznosat olvastam, de mivel nem volt nálam a készülék, elfelejtettem, és most nem is tudom, mire kellene rákeresnem. Ha ezt valaki megtenné, nagyon hálás lennék neki.
A hacker's keyboard nagyon király, köszönöm annak, aki ajánlotta. Ez a qwertz ékezetes billentyűzet megfizethetetlen.
A házon belüli gps műholdak nálam nem igazán akarnak előjönni, pedig valaki azt írta, hogy többet is talál. -
Lecs@
addikt
Én elértem és nincsen. 154900 ha jól emlékszem.
Más : Ha valaki beszél németül ( de nézni is elég ) 12 hasznos tipp
-
Lecs@
addikt
Nem szeretnék elfogultságból írni. De szerintem nagyon jó a kamerája. Hogy G2 - nél jobb-e ez nehéz kérdés.
(#273) ABal Antutu nem mérvadó. Note4 sebességét simán hozza nekem. Amúgy lehet hogy az Antutu sem " ismeri " ezt az új fejlesztett procit.
(#274) aAron_ full HD - nél nekem nem kell több. Gyönyörű ez a kijelző, és nem QHD , amivel bizonyos másik telóknak már gondja akad. ( pixelmozgatás, fogyasztás pl )
-
aAron_
őstag
Ebben az esetben lehet berendelem vakon...
Szerintetek van bármi ok ami miatt még megérheti várni? Gondolok itt leginkább az olcsóbb GSM boltos árra. Itthoni garancia mennyire egységes, számít hol veszem? Ha nem, akkor még egyszer szétnézek külföldi webshopokban is. Szolgáltatókra nekem nem éri meg várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest