- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Azt a telót én is néztem, 3GB ram van benne, nincs ujjlenyomatolvasó, és kb. 20e-rel többe került. Én a Mate7 mellett döntöttem. De biztos mások többet tudnak írni erről nálam.
Január óta olvasom a fórumot, 1-2 hete megvan a telefon, de én is támogatnám egy összefoglaló első hozzászólás létrejöttét. Annyi minden hasznosat olvastam, de mivel nem volt nálam a készülék, elfelejtettem, és most nem is tudom, mire kellene rákeresnem. Ha ezt valaki megtenné, nagyon hálás lennék neki.
A hacker's keyboard nagyon király, köszönöm annak, aki ajánlotta. Ez a qwertz ékezetes billentyűzet megfizethetetlen.
A házon belüli gps műholdak nálam nem igazán akarnak előjönni, pedig valaki azt írta, hogy többet is talál. -
Brockey
csendes tag
Szia derrik
Mate1 után te is a Mate7-tel szemezgetsz? A Mate1 fórumából már vagyunk páran (pl. Neonflake is), akik teljesen elégedettek voltunk (vagyunk) a Mate1-gyel és maradnánk a Huawei vonalon. Én főleg az akksija miatt, a 4050mAh után a 4100mAh sem lehet rossz. Augusztusban lesz 3éves a Mate1-em, amit a fiamnak ígértem (még most is tökéletes, családban 3db Mate1 van), és helyette Mate7-et szeretnék magamnak. Júniusra tervezem a cserét, én is Telenor előfizetéssel. Mivel a Mate1-et is Telenornál vettem előfizetés meghosszabbítással (függetlenül), én is remélem, hogy a Mate7-et is függetlenül adja a Telenor.
Üdv a klubban
A 3GB-os és a 2GB-os között is hezitálok még. Szerintetek van annyi különbség, amit az árcímke is mutat? Vagy a jövőben lehet valami olyan folyamat, amire nem lesz elég a 2GB? Nem játékokra gondolok, videókat szoktam nézni rajta, meg böngészni. És újabb legalább 3 évre tervezek ezzel a készülékkel.
Neonflake-et kérdezném, hogy a Mate1-hez viszonyítva nagyon nagy az előrelépés? Csak mert a 2GB Mate7 Telenornál 107e, a Mate1 meg 65e. A 4G-n kívül semmi nem hiányzik a Mate1-ből. -
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake #1422 üzenetére
Ennyire nem is értek hozzá, meg sajnálom is rá az időt. A B221-gyel 2,5 évig meg voltam elégedve, most már erre a kis időre, amíg Mate7-em lesz, meg minek.
Az a vicc, hogy a kisfiam ZTE Bade3-ja viszont kompatibilis az Igo SzülinApp-al. 4.0.4 Androiddal, 4" 480*800 kijelzővel, és 512 MB Rammal. Én meg azt ígértem neki, hogy ha jó lesz év végén a bizonyítványa, megkapja az én Mate-emet.:-)Azért köszönöm a segítségeteket!
-
Brockey
csendes tag
válasz
#86973952 #1418 üzenetére
Igen, én is ezért nem értem.
"Az alkalmazás elérhető:
• 7” -nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékeken, Android 4.0-tól felfelé"Egyébként rootolva van, meg is találtam a build.prop fájlt a system mappában. Itt mit kellene átírni? Elég sok sor van.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Brockey
csendes tag
Tudom, hogy nem ide vág, de a saját topikjában nem nagyon van mozgolódás. Huawei Ascend Mate-em van (családban 3 db is), MT1-U06, 4.1.2 Android, 1280*720 felbontás, 6". "Ez az eszköz nem kompatibilis" üzenetet kapom a Google play-en az Igo SzülinApp képernyőn a lentebbi linkre kattintva (ha én keresem, elő se jön). Mi lehet a baj? Segítsetek, legyetek szívesek. Telenornál vettem előfizetéssel (függetlenül adták), Magyarországon használom. (Egyébként a ti telótokkal szemezek egy ideje Neonflake-hez hasonlóan, azért olvasom ezt a fórumot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest