- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Én is elhagyom a topic-ot teló váltás végett, mostantól egy Mate 8-at nyűzök, így ha érdekel valakit egy jó 7-es, akkor keressen meg bátran
További jó szórakozást!
-
BoSSanCS
aktív tag
Bizonyára fontosabb volt nekik a Google-l való együttműködés a Nexus 6P kapcsán, de biztosan tettek szert némi előnyre és várható a Marshmallow több más telefonra is, egyszer biztos a Mate 7 is megkapja, de nem az első lesz a sorban.
Összességében jó néhány napi használati tapasztalat után nekem pozitív a véleményem az új 5.1.1-el kapcsolatban, szerintem jobban is bírja és gyorsabb a telefon, meg kijavították a bétákban tapasztalható bugokat, eddig legalábbis nem futottam bele egybe sem, de ha valaki nem akar váltani 4.4-ről, azt is megértem.
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
BoSSanCS #3337 üzenetére
Sziasztok! Na én is felraktam az új romot és idáig jobbnak tűnik, mint a B308. Viszont még mindig nem tudom rendezni a névjegyeimet (szürke a lehetőség). Nálatok is fennáll ez a probléma?? Csináltam gyári visszaállítást is a frissítés végeztével, szóval nulláról indultam.
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! B308-ról feltehető az új 5.1.1 vagy előtte vissza kell állni valami korábbira?
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Na én is frissítettem az 5.1-re, idáig úgy tűnik számomra, hogy gyorsabb a teló, majd idővel elválik. Amit viszont nem értek, hogy miért jelenik meg a 3G ikon a térerőnél, miközben nincs bekapcsolva a mobiladat és a 4G? Ez mindenkinél így van? Kicsit zavaró számomra, mert mobilnetem sincs (régi rom alatt nem jelezte).
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
szkorhetz #1558 üzenetére
Igen ez is elő szokott fordulni, de ugyan arról a beragadásról van szó, mint amit én is írtam, csak akkor a shift akad be
Én mindig is ezt a billt használtam, korábbi telefonjaimon semmi gond nem volt vele. Nekem főként azért jön be, mert ki lehet rakni az ékezetes betűket egy sorba, így nem kell hosszan nyomja tartani egy-egy betűt. És eléggé ráálltam már
-
BoSSanCS
aktív tag
Anysoftkeyboardot használ valamelyikőtök? Nem tudom, hogy egyedi eset-e, de nálam néha beakad és kezd idegesítő lenni. Próbálom megfejteni, hogy a programban vagy a készülékemben van egy kis bug
Konkrétan az történik, hogy pötyögök és egyszer csak hosszan beakad az utoljára írt betű, ami megakasztja a gépelést, de főleg akkor idegesítő, ha a törlést használtam utoljára, mert kitöröl egy egész mondatot
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
nbukta77 #1490 üzenetére
Csináltam egy fotót róla, de így nem annyira látszik, élőben szembetűnőbb. Mondjuk kb. egy 1x1mm foltról beszélünk és nálam szerencsére fehér.
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
szabadgy #1482 üzenetére
Szerintem sokkal jobb így a led, mert nagyon zavaró tud lenni egy nagyobb fény, bőven észrevehető ez is. Más prémium termékeknél (legyen az akár laptop, akár telefon) is felismerték, hogy jobb az kicsiben.
Csak hogy a saját véleményem is elmondjam, körülbelül 2 hete lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek, most írok először ebbe a fórumba, előtte több éven keresztül 3 samsung galaxy telóm is volt, mindegyikkel úgy ahogy elégedett voltam, így most azt gondolhatnátok, hogy elfogult vagyok a samsunggal, pedig egyáltalán nem, mert egyre nagyobb igényem lett egy nagyobb kijelzővel és korrekt akkumulátorral rendelkező telefonra, ugyanis azokat a telókat bőven egy napon belül lemerítettem és egyre rosszabb volt a helyzet, így gondoltam adok egy esélyt egy másik márkának, aztán ha nem jön be, még mindig jó opció a Note sorozat, de nagyon pozitívan csalódtam a készülékben és egyelőre meg sem fordult a fejemben, hogy visszapártoljak.
A 6" valóban nagy, de mivel 5"-ról váltottam, ami már kicsi volt nekem, így elsőre sem jelentett gondot a nagyobb kijelző, hamar hozzászoktam és nagyon tetszik. A másik, számomra nagyon pozitív dolog az akkumulátor idő. Ugyan úgy használom ezt a telót is, mint a korábbiakat, mégis kibír 2 napot, ami nagyon nem elhanyagolható szempont. Tetszik továbbá, hogy mindenféle mókolás nélkül a MIUI elég jól testre szabható és elérhetőek benne olyan funkciók, amik egy root nélküli androidban nem.
Én személy szerint a samsungot mindig is a garancia miatt szerettem a legjobban, de amint látom azért vannak gondok az új készülékeikkel, amik azért idegesítően hatnának rám (pl. S5 kamera hiba). De mivel gyári garanciás készüléket vettem, így nagy gondom remélhetőleg ezzel sem lehet, maximum több időt fog igénybe venni a javítás és nem jönnek házhoz.
Amit negatívumként említenék, az a kijelző, mások is írták már, hogy kisebb-nagyobb fehér pont, folt volt a kijelzőn és a sajátomon is van sajnos egy kisebb, amit kijelző cserével lehetne orvosolni, de ezek szerint nem egyedi eset, engem viszont nem befolyásol negatívan, ugyanis samsungnál is megesnek hasonló dolgok (pl. foltos kijelző). Én mindenesetre még nem cseréltetem, várok vele egy kicsit, annyira ugyanis nem zavaró, csak fehér háttér esetén.
Remélem tudtam én is segíteni az eddigi tapasztalataimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest