- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Helló srácok,a telóm megroppant,elegem lett és átálltam huaweire...remélem lesz még olyan modell ami miatt visszatérhetek.
a probléma ami miatt írok,hogy nem tudom ki mennyire volt elégedett a gyári fülessel,nekem tetszett a hangzás,elég mély,viszonylag jó magasakkal,namost a htc typec nem szólal meg a huawein amin egyébként van jack,szeretnék venni egy fülhallgatót,ami legalább hozza ezt a htc minőséget mind mélyben mind máshogy,foglalkozott ezzel valaki,ilyen szinten,hogy jobbat vegyen,használjon a gyárinál?ajánlottak most egy vsonic vsd2t de kevesellem a mélyet,40-50ezerig hajlandó vagyok áldozni,futáshoz meg munkába használom csak,nem baj ha van vezérlője,de ha baromi jó vétel van vezérlő nélkül,lemondok róla. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
először a kijelző üvege repedt szét,most már maga a kijelző is elkezdett szétesni,az alsó fele totál fekete kb a felső fele meg 5 másodperc után szétesik...az adatokat sikerült még leszippantani róla.
Segítene valaki,hogy a gyári beállítások lépésenként melyik menüpont alatt érhető el?vagy hogy tudom totál leformázni,megy be a fiókba,de nem szeretném,hogy bármi maradjon rajta.
Amíg nem érkezik normális HTC készülék addig átnyergeltem másik márkához alsóközépkategóriába,viszont remélem,hogy visszatérhetek.
Segítséget előre is köszönöm! -
Pocee
senior tag
Üdv!
Frissítenék szoftvert mert agyfaszt kapok,hogy 4 órával eltolom az emlékeztetőjét és 15 perc múlva megint beletolja az arcomba...na mindegy.
Viszont nekiálltam wifin leszedni,de el kellett mennem így megszakadt,azóta harmincpár% körül kiírja,hogy sérült a fájl és megszakad a letöltés.
Mi a teendőm? -
Pocee
senior tag
Nyilván vannak egyéni preferenciák,de nekem nem érte meg ha összegészet néztem,hozzáteszem két évente cserélem a telókat,és lássuk be a 12es közel nem durrant akkorát mint a 11,de nagy igényeim nincsenek.
Ha igazán őszinte akarok lenni,Te hozzám képest nagyon elfogult vagy,mondom ezt úgy,hogy imádom a Htct és nem is volt még más okosom,ha én HTC-s vagyok Te vérHTC-s
Na mindegy sztem zárjuk le.
Én bízom benne,hogy tudok maradni a márkánál,mert jön még tavasz! -
Pocee
senior tag
válasz
Headers #4824 üzenetére
Nem is mondtam,hogy szaroztad,azt mondtad,hogy itt nem lehet csak dicsérni a telefont,erre mondtam,hogy azt is elmondhatod ha szar,csak legyen alapja.
Viszont ha szerinted a win7 egy használhatatlan dolog,annak ellenére,hogy évekig meg voltál vele elégedve,amíg nem jött egy újabb szebb,akkor tényleg hagyjuk mert teljesen mások az elvárások az életben. -
Pocee
senior tag
válasz
Headers #4820 üzenetére
utolsó lehelet mert nem akarok/fogok vitatkozni.
szóval az elmúlt x hozzászólás abból indult,hogy régi az utolsó biztonsági frissítés,ami support és Te jöttél azzal,hogy így support,úgy support,aztán beleszőtted,hogy alkatrész...
DesireHD óta csak HTC-m volt ONE-X,M7,M9,U11 soha nem tudtam nagyon alkatrészt venni hozzá úgy,ahogy Te beszélsz róla vagy szeretnéd.Nekem hiba nélkül működik a telefon,pofára esett berepedt,majd ha odaérek kicseréltetem,ha addig nem lesz újra egy elfogadható modell.De!
Hazugság lenne azt állítani,hogy nem jött frissítés a telefonhoz,mert jött azért.Az hogy semmi sem tökéletes,az megint alapigazság.Nem érdeke a gyártónak csúcson járatni egy készüléket évekig mert nem tudna újat eladni...a samu is kidobta az s9+ majd rövid időn belül dobja a 10et és mindenki mindig a legújabb telefont szeretné,van aki meg is engedheti magának,de nem lenne indokolt,de a profit miatt muszáj csinálni és működik is.Ha az U12 széria patikára sikerült volna akkor innen szinte mindenki abba a topicba ülne és leszarná az U11 frissítéseit,mert lenne egy modell ami viszi a hátán a támogatottságot még egy évig,de számomra és sokak számára nem érte meg cserélni,mert nem hozta...ennek ellenére tökéletesen teszi a dolgát.egyébként én is kíváncsi lennek,hogy ami a "biztonsági frissítés" címszó alatt érkezik és régi abból mi hátrány származik?mert ha ennyire kell félni "attólavalamitől" ami a régi frissítés miatt érhet lehet én is védekeznék ellene.De a windows 7nek sem engedek frissítést és soha nincs semmi vírusom,se trójaim és vírust is egyszer keresek egy évben.
Nyugodtan el lehet mondani azt is ha szar valami,de Neked specifikus,nem mindenkit érintő problémád van,tehát addig a modell nem szar,sőt! amíg itt nem szisszen fel mindenki,ellenben rohadt sokan elégedettek.
Szeretnék amúgy minden hibát kizáró tökéletes telefonokról olvasni,ha esetleg linkelnétek nekem párat,megköszönném! -
Pocee
senior tag
ha a dugaljba teljesen bemegy a töltőcsati akkor valszeg kopás,ha látszik a fényes rész rendesen ha be van dugva akkor,ahogy előttem mondták a szösz/kosz lerakódott bent és nem tud teljesen összezárni minden érintkező felület.
hihetetlen,hogy ezzel a "support" szóval meg frissítésekkel mennyire megvették az embereket,mintha ez lenne az élet nagy gondja,hogy a telefonom,ami egyébként tökéletesen teszi a dolgát,nem kap havonta valami csillivilli fassságot.frissítést amitől úgy általában lassulni szokott a technika,köszönöm de megvagyok nélküle.
-
Pocee
senior tag
Komolyan örülök,hogy elérkeztünk ide és remélem nem is lesz tovább.
Azt megértem,hogy bánt,hogy összetört,nekem is összetört,de mivel van lehetőség orvosolni,már csak a rávalót kell megteremtenem és megoldom itthon.
De,hogy ezért legyen szar a HTC bármelyik osztálya az a dühöd miatt van,ettől a telefon patika,de ha valakinek nem tetszik akkor ne itt sírjon,hanem ne vegyen többet és kész,de folyamatosan azt olvasni,hogy így-úgy már unalmas.
kb 3 éve mondják,hogy becsődöl a cég,de még mindig megcsinálja az etalont és amíg így lesz addig márkahű maradok,pont azért,hogy jó telefonom legyen ugyanakkor ne legyek "tucat",még akkor is ha a mai emberek 40%a azt sem tudja,hogy van ilyen gyártó. -
Pocee
senior tag
Fuck
Fail
-
Pocee
senior tag
mindig elfelejtem kérdezni,hogy nekem a legutóbbi frissítés(oreo) után egyszerűen úgy csörög a telefon ahogy akar,hiába adok meg csengőhangot,már a viber sem úgy csipog,szóval ilyen nagy frissítés után illik valami komolyabb újraindítást vagy valamit eszközölni,amúgy továbbra is patika a telefon,frissítés óta nem merül annyira.
Előre is köszönöm! -
Pocee
senior tag
mivel tudom megoldani,hogx sötét kijelző is mutasson órát?mintha itt lett volna szó róla?!
-
Pocee
senior tag
Ezt vettem hibátlanul felszívta magát az üvegre,hajlított,teljes kijelzőt véd és nem megy alá a por a szélénél,nekem már megrepedt,mert megütöttem,de még fent van,bírja.
-
Pocee
senior tag
Oreo óta naponta kétnaponta zaklat,hogy a levelezés fut a háttérben.
Miért csinálja,ill kikapcsolható hogy ne jelezzen? Nem fogom kikapcsolni a levelezésem... -
Pocee
senior tag
A viselésérzékelést miért erőlteti ennyire a telefon,naponta ki kell nyomnom ,ez már túl erőszakos,ki lehet kapcsolni az értesítőjét?
-
Pocee
senior tag
válasz
Integrale #2854 üzenetére
Kell a marketing,persze,de nem én vagyok az akinek szólnak a marketingek...
Annak idején HTC-vel léptem be az okostelefonok világába egy DesireHD-val,mert a tesztek jókat írtak,utána OneX,M9,U11.
Soha nem gondolkodtam más márkába,mert ez megfelelt az elvárásaimnak,mind összeszerelési minőség és egyebek,sőt örültem,hogy nem egy olyan márka van a kezemben,ami minden második szembejövő kezéből néz vissza,egyébként irtózok a hype-tól mind jelenségtől...bár ez már elvi sík,de ezért nem lesz soha iphone,samsung-om,mert számomra tucat,még ha jó telefonok is,ha egyszer majd nem lesz HTC akkor megnézek egy más márka zászlóshajóját és áttérek arra,viszont engem a HTC meggyőzött mint márka,és maradok amíg van...mert amire kitalálták arra tökéletes,az hogy most DXmarkon ki az első pont nem érdekel. -
Pocee
senior tag
mi lehet az oka,hogy nincs prémium tok nagyon készülékhez,például az Otterbox sem készít az u11-hez cuccost?
-
Pocee
senior tag
Kérdés:
Az xpro fólia/üveg kijelzővédők ellen van valami negatív tapasztalat,hogy nem láttam még ajánlva,eddig két HTCn is használtam maximális elégedettséggel,azért kérdezem,hogy van e jobb ajánlat? -
Pocee
senior tag
Nézd,gondolod,hogy kitalálom? a telefon lepadlózva rá van dugva egy aktív hangfalpárra,és hidd el,hogy random leveszi hangerőt,nem egy órát hallgatom,hanem egy nap 10et és egyszer kb mindig leveszi,ezt az újraindítást nem értem,telefont vagy a zene software-t? a telefont kb havi egyszer indítom újra,ha! a progit mindig leállítom.
-
Pocee
senior tag
hogy ne lenne...még nem olvastam mérgemben soha végig,de ezt néha megcsinálta az M9 is,hogy levette a hangerőt,nehogy megsüketüljek majd le kellett okézni,hogy biztos vagyok e benne,hogy ilyen hangerőn akarom hallgatni...nincs kollégám,csak rohadt bosszantó,hogy felülbírálgatja a döntésem,még azt sem kínálja,hogy többet ne kérdezzen erre rá...
-
Pocee
senior tag
Sziasztok! Engem az idegesít hogy leveszi a hangerőt magától x idő után,ez kapcsolható? Sokszor a munkát azért kell megszakítani hogy elmenjek a telefonig és visszahangosítsam
-
Pocee
senior tag
válasz
silentkiller #1719 üzenetére
Menüben van olyan hogy tartalom lekérése másik telefonról
-
Pocee
senior tag
válasz
nincsnév007 #1684 üzenetére
kérdés mekkora a ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest