- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headers
tag
válasz
errorcode06 #3725 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ez így elég lehangoló, bár számítottam rá, hogy nem lesz egyszerű, de hogy ilyen összegek legyenek, azt nem.Most nagyon nagyot csalódtam a htc-ben. Fel sem akarom fogni, hogy hogy lehet így kicseszni a vásárlójukkal, pedig nagyon szeretem a márkát (már volt HD2-m, M7-em és M8-am is).
Azt biztos megtanultam, hogy mégegyszer nem veszek olyan telefont, aminek nincs jack csatija, tetszen az akármennyire is.
Amit még esetleg megpróbálok az a gariztatás lesz. Még nyár végéig van rá érvényes garancia a T-nél, de fogadjunk alapból elhajtanak vele vagy jobb esetben lekell hogy adjam telefonnal együtt, mert hiába fogom bizonygatni, hogy az usonic fülessel és a töltővel nincs semmilyen eldobálós probléma.(#3726) Kobun1980:
Valószínűleg ez lesz nekem is a megoldás hoszabb távon, mert a jó kis usonic fülest sem merem használni, mert ha az is tönkremegy, akkor arra is költhetek egy kisebb vagyont, már ha beszerezhető lesz egyáltalán.
Ha már a BT füleseknél tartunk, akkor esetleg tudnál ajánlani egyet olyan 10k környékén? Lehet aliról vagy akárhonnan, csak legyen valami kielégítő hangzása. A fülhallgatós topikban nem igazán szoktak válaszolni az ilyen kérdésekre ahogy néztem, de azért majd ott is bepróbálkozok.Továbbra is szívesen várom az egyéb javaslatokat az adapter beszerzésre, ha van valakinek a fentiektől eltérő ötlete.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
errorcode06 #3707 üzenetére
Mert az android one készülék.
Ott tárgyhó végén következő hónap elején jön a havi frissítés.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
errorcode06 #3395 üzenetére
Nekem utoljára expansysról volt nexus 9-em, mint htc.
Ez a htc.eu-n kivüli beszerzésekre igaz ahogy én értelmezem.
-
kekkola
senior tag
válasz
errorcode06 #3300 üzenetére
Semmi! Ezek a tisztító appok a múlt! Csak problémát okoznak. A htc boost appján is gondolkodtam hogy letiltom.
-
ferob
őstag
válasz
errorcode06 #3298 üzenetére
Az értesítési sáv ikonjai alapján, valamint a csatolt képernyőképed felbontásából következően elmondható, hogy neked egy HTC U11 Life készüléked van, abból is a 64GB/4GB modell, ami egyáltalán nem azonos az U11 készülékkel sem hardveresen, sem szoftveresen.
Az általad használt alkalmazás pedig valóban felesleges, mert inkább csak problémát okozhat, mint bármilyen más előnyt.
-
Aryon87
félisten
válasz
errorcode06 #3300 üzenetére
Semmit. Nincs szükség ilyen tisztítómarhaságokra. Pont ezek azok a programok, amik galibát okoznak a telefonon: laggolás, lassulás esetleg lefagyás..
Az android tudja mikor kell pucolni, egyébként meg ott a sajátja a beállításoknál. Most meg nem mondom merre, mert sose használtam, és már nincs meg az U11 -
Aryon87
félisten
válasz
errorcode06 #3298 üzenetére
Ha jot akarsz magadnak, ezt a ccleanert ugy elfelejted ahogy van.. ez nem pc...
-
giroud199
senior tag
válasz
errorcode06 #3295 üzenetére
Life 3gb ramos
-
ferob
őstag
válasz
errorcode06 #3295 üzenetére
Ez nem Windows, teljesen máshogy működik a memóriakezelés, azzal semmit nem érnél, ha kihasználatlan lenne.
Ha érdekeknek a részletek, akkor érdemes lehet utánaolvasni az android memóriakezelésének. -
jotzo01
tag
válasz
errorcode06 #3267 üzenetére
Hétfőn rendeltem, szerdán meg is jött (tavaly december közepén). Feleségem vette át, futár hozta, már nem emlékszem, melyik cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest