- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
válasz
kekkola #3825 üzenetére
Aryon87 és kekkola, köszönöm szépen a részletes és informatív válaszokat!
Nagyon sokat segítettetek a döntés meghozatalában. Mind a két készülék remek, ebben már biztos vagyok. Mérlegelve a leírtak, és a saját preferenciákat tekintve, szoros versenyben, de a HTC U11 győzött nálam. Köszi még egyszer!
-
Perijon
tag
Sziasztok!
7-8 éve nagy támogatója voltam a HTC-nek. Most úgy hiszem, hogy a HTC U11-el újra bizalmat tudnék nekik szavazni. Minőség, kamera és teljesítmény tekintetében kiváló a készülék.
Ami viszont még szóba jöhet a mostani vásárlásnál, az a Huawei Mate 10 Pro. Nekem a kijelzőméret nem számít, de a +2 GB RAM nem elhanyagolható. Összességében melyikük kerül ki győztesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest