- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
Perijon #3823 üzenetére
Szvsz azt a 2gb plusz ram-ot nem fogod észrevenni, kiváló a ram kezelése az U11-nek.
A frissítések ritkán jönnek, de általában hibátlanok. A P-t meg fogjuk kapni. Havonta nem szokott biztonsági frissítés jönni, de nekem ez simán belefér. A mate ezen a téren valszeg jobb. A sense nekem jobban bejön, mint az emui.
Én még mindig támogatója vagyok a HTC-nek és szerencsére eddig nem kellett csalódnom.Az U11 kiváló lett!
-
Aryon87
félisten
válasz
Perijon #3823 üzenetére
Volt U11em 5 honapig, most M10Pro van lassan 4 honapja. Kameraban (foto/video) U11, uzemidoben es kamerafeaturekban a Mate vezet.
Rendszerstabilitasban es gyorsasagban mind2 remek. U11 eseteben van SD bovites, Matenak nincs.
Jack egyiknek sincs, viszont a Mate tamogatja az Y-elosztot, amivel zene is megy, es a toltes (lassu toltes) is, az U11 nem tamogatja ezt a formaciot (legalabbis a kinai elosztora gondolok)
Support viszot a Mate javara hajtja a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest