- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Nem azért vettem meg mert hTC, hanem azért, mert tudja azt ami nekem kell.
Mindenképp akartam még egy telefont és még egy U11-nek nem láttam értelmét. Az U12+ meg azért pár dologban előre lépés, akárhogy nézem. Az M8-at nyugdíjazni akartam az asztalomra, de szükségem van rá a munkahelyemen.
Az meg, hogy kiállok a sok nyígás ellen, mert totál alaptalan, márkafüggetlen.Más:
Na, nekem is előjött csatlakozó probléma. Másfél éves a telefon. Fogtam egy keményebb, műanyag fogpiszkálót és kivakartam a szöszt. Nagyon sok összegyűlt. Azóta újra hibátlan.
MrPetya19Nem azért az öt foirntért, de USB-n nincs analóg jel! Ne írjunk le hülyeséget!
Egyébként az U11-ben van DAC. -
Varoz
addikt
"Ha az U12 széria patikára sikerült volna akkor innen szinte mindenki abba a topicba ülne és leszarná az U11 frissítéseit,mert lenne egy modell ami viszi a hátán a támogatottságot még egy évig,de számomra és sokak számára nem érte meg cserélni,mert nem hozta"
Ebbe nagyon masszívan bele tudok kötni. Az U12 hibátlan lett! Én cseréltem is, illetve nem egészen, mert mindkét telefonom megvan és napi szinten használom is. Bocsánat, 3, mert az U12+, U11 mellett ott az M8 is.
De annyira jó mindhárom telefon, hogy 3x áron se adnám el. -
kano
nagyúr
Nem tört össze a kijelzőm és a telefonom is tökéletes állapotnak örvend így ideges sem vagyok.
Azért nem adom el, mert ilyen áron nem kapnék ilyen jó kamerával telefont, na és annyira jó hogy nem kapkodnak utána.
Az az érdekes, hogy minden ilyen nyögvenyelős itt a HTC-nél, a szervizelés, az update, a biztons,ági frissítés... -
kekkola
senior tag
Gyári beállítások visszaállítása. Beállítások menüből vagy recovery-ből. Előtte mentsd le a dolgaidat, mert mindent töröl a készülékről.
-
kano
nagyúr
És ez a teljes felületén tapad vagy csak a fekete széleken? Én is vettem egy IMAK-ot, de "csak" a full covered-et (ami ugye azt jelenti kicsi sárgáknál, hogy a lekerekítésen nincs semmi) és ott csak a fekete részek tapadnak és a kijelző közepén szivárványosodik is.
Egyébként ahogy olvasgatom az ali értékeléseket, ez sem fed teljesen a kijelző széléig. -
Integrale
veterán
A marketing kell ahhoz, hogy fogyjon a termék. Ha te boldog vagy a telefonnal/gyártóval, akkor feltételezhető, hogy 2 év múlva megnézed a HTC aktuális kínálatát, de ha nem fogy a termék, akkor nem lesz később kínálat sem.
Témához, asszonynak lehet beújítok egy U11-et, ezüst vagy fehér lenne a legjobb, utóbbinak nem festett a kerete, így talán az jobb lenne.
Közvetlenül a HTC-től rendelném, de onnan nincs fehér, csak az előbbi variáns. Esetleg tudtok lelőhelyet a fehérre? -
BenHans
addikt
-
FeRRaR1
őstag
Nekem még az M7 csinált olyat, hogy újraindítás után nem egyből kapott észbe, ha nem mondjuk szól a zene 10 perce, és akkor vette lejjebb a hangerőt, majd feljebb kellett állítanom és leokézni. Viszont ez csak újraindítás után csinálta az összes telóm. Késlekedve pedig csak az M7, az is csak néha.
-
ferob
őstag
Hívások, egyéb vezeték nélküli eszközök, de lényegében bármilyen más eszköz vagy alkalmazás, ami képes többek között a hangerő szabályozására, akár a tartózkodási hely alapján, okozhat ilyen jellegű problémát, így érdemes a saját használatodat figyelembe venni és ez alapján könnyen meg tudod majd határozni, hogy mi idézi elő.
-
Varoz
addikt
Őőő.. nem, továbbra sem! Azt csak bedobja, amikor tekered fel a hangerőt és megállít, hogy biztos feljebb akarsz-e menni, de nem teker az semmit se le! Utólag meg főleg nem csinál semmit!
és érdekes, mert asszem csak egyszer kell leokézni, hogy feljebb akarsz menni és többet nem kérdezi meg, csak ha újraindítod talán. De ebben most nem vagyok biztos.
Megnéztem, nekem most nem adja be se hangszórón, se BT-n, se fülesen. Úgy, hogy valóban csak egyszer kell leokézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest