- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #3573 üzenetére
És melyik szebb? Menjünk át az U11+ topicba.
-
Aryon87
félisten
válasz
brainticket #3573 üzenetére
+kano
Koszi, egyelore most szerintem nem elek a valtas lehetosegevel, nagyon jo nekem a jelenlei telo, meg amugyse tudnek 1:1 aranyban cserelni.
-
brainticket
aktív tag
válasz
brainticket #3135 üzenetére
bocs, korán volt még
-
pg1966
senior tag
válasz
brainticket #3135 üzenetére
Épp azt írtam, hogy azzal van gondom.
-
atikó
őstag
válasz
brainticket #3078 üzenetére
hát remélem 1-2 nap és itt lesz nekünk is!
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
brainticket #3008 üzenetére
Szép kis teló és az ára is már ennyiért elfogadható
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #3008 üzenetére
Igen, de egészen a mai nap reggelig nem volt nekik raktáron.
-
birka_zozo
csendes tag
válasz
brainticket #2903 üzenetére
Ez fasza...
Na, beszéltem velük harmadszor is, most már megértette, hogy mit szeretnék, de nem volt benne köszönet!
Együtt jártuk el a táncot, megpróbált Ő is belépni és neki sem sikerült!
Továbbra sem értem, hogy a francban lehet belépni ide!
Elvileg eszkalálta a problémámat, 5, 7 bizinsz déj, köszi HTC, tudom én voltam balfék, de jól kezdődik az együttműködésünk! -
birka_zozo
csendes tag
válasz
brainticket #2888 üzenetére
Igen az megvan, azzal beléptem, de ott Manage Preorder alatt kellene gondolom frissíteni a dolgokat, de oda már emaillel és jelszóval engedne csak be...
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2882 üzenetére
ertem.
en kb egy oraja kaptam ezt toluk:
Dear Peter ,
Thank you for ordering on HTC. The release date for the preorder product has changed. The product listed below will now be available on 20 December 2017.
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2876 üzenetére
Magyaro-n laksz/oda kered a szallitast? -
kano
nagyúr
válasz
brainticket #2875 üzenetére
Na akkor, ha jön haza haver hozatok vele U11-et vagy U11+-ot.
Szerinted a MM oldalán lévő U11-ek 1 simesek vagy 2 simesek? Nem találom a leírásban.Nézegetem a teszteket, olvasom a véleményeket és a következőkre lettem figyelmes:
- U11(+) kamerája tényleg a legjobb most kb. az összes telefon közül;
- Sense felületről sehol sem olvastam rosszakat, mindenki csak dicsérte.Rootot mennyire tűr meg a HTC (garivesztéssel járhat)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
brainticket #2861 üzenetére
Ennek a garanciája vajon itthon is érvényes lehet? Van haver Svájcban, akihez tudnám rendelni. Ennyiért nem is olyan drága....
És láttátok, hogy van U11+ is náluk? -
Integrale
veterán
válasz
brainticket #2861 üzenetére
Ez remek lenne, de nem járok mostanában arrafelé. Pedig még magamnak is vennék egyet.
DigitXT Ha én leírnám az Androidos listát, betelne a fórum. Most a HTC 10, a 65. telefonom.
Ebben volt 3 db WM HTC (+ Xperia X1 is HTC gyártmány) , 1 db WP HTC, 9 droidos HTC
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #2784 üzenetére
UK Twitter szerint "Deliveries are expected to commence in UK from 20th December". ez még mindig felveti a kérdést hogy ez a shipping kezdete vagy már a delivery kezdete. ugye a legtöbbször a shipping az amikor ők feladják, a delivery meg már az kell hogy legyen amikor te megkapod. németben még kevésbé tiszta
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #2782 üzenetére
a legjobb az egészben a "lemaradtál az akciónkról?" rész. gyakorlatilag november 20 óta kinn volt az akció, szóval ez még mindig ugyanaz, csak lecserélték a főoldalon a képet
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2635 üzenetére
persze, veszek en is majd tokot, de en az atlatszot preferalom, illetve preferaltam volna ennel a translucent verzional.
de hat mindegy most mar, nem akarok ki tudja, meddig varni, mire elerheto lesz.
jojjonma', jojjonma'!! -
Jumbozorz
senior tag
válasz
brainticket #2462 üzenetére
Döntöttem. Ma este megveszem/rendelem express szállítással 128-sat
-
silentkiller
senior tag
válasz
brainticket #2393 üzenetére
Köszi, hogy szóltál de már megtörtént. Így 5e Ft-tal drágábban vettem.
-
Varoz
addikt
válasz
brainticket #2373 üzenetére
Ja tényleg a jack. Bár szvsz ebben sem rosszabb, csak ha valakinek kell, akkor érvágás, nekem pl. nem. Szóval ez is egyéni dolog, mint a kinézet kb.
-
ferob
őstag
válasz
brainticket #2353 üzenetére
A rendelés feldolgozása után átadják kézbesítésre, sőt expressz szállítás esetén 1-2 napról van szó, valamint az ő átváltása több, mint a valóság, de vélhetőleg azért, mert a PayPal rendszerére bízza ezt, ami köztudottan sokkal drágábban váltja.
-
tipuka
addikt
válasz
brainticket #2324 üzenetére
Szia,
Eu-n belől érkezik a teló? Az áfa és vám végett kérdezem.
719€ baráti.
-
pg1966
senior tag
válasz
brainticket #2324 üzenetére
Küldd el légyszi hogy honnan rendelted! Nekem vagy az angol vagy a magyarba lép be.
Közben megtaláltam. Csak fekete van? Decemberi szállítást írnak. -
Steve1207
veterán
válasz
brainticket #2327 üzenetére
Nálam simán ment a jelenleg kiküldött HTC-s mailből, bár a böngésző már egyből át is dobott előtte. Igaz én anno szerintem már klubtag voltam, de szerintem változott a rendszer is, érdekes egy "kivitelezés".
Nagyon kecsegtet az U11 egyébként. -
kekkola
senior tag
válasz
brainticket #2276 üzenetére
Szvsz a kínai gyártók a telefon cserélgetőknek való, 2 hónap alatt nem derülnek ki a hibák
nekem volt honor 7esem, tele bloatware-rel és az idegesítő bug-ok javítására nem győztem várni
nem is javították. Volt asus zenfone is, egy bloatware mentesítő cumóval 98(!) db felesleges alkalmazást és apróságot töröltem miután kivettem a dobozból gyári állapotban ...
A htc-vel szvsz lehet hosszabb távra tervezni (persze a garanciális problémákat leszámítva), a szoftvert szépen rendben tartják, a 3-4 éves cuccok is vígan használhatók. A jelenlegi sense közel tökéletes, egyszerű letisztult, nulla bloatware és baszott stabil. Tavaly november óta (akkor vettem a 10est) nem volt fagyás miatt újraindítás... Nekem a 7es után a 10es volt az első htc amire azt mondtam hogy kell (elfogadható kamera, csúcsproc., ujjlenyomat olvasó elől és érintős, gyorstöltés, fizikai gombsor). A családban sok htc van (one mini 2, A9, 10, U11) és mindenki azt mondja hogy csak htcNincs rajta jack... Na bumm, úgyis idegesített a vezeték
Beletaszítottak egy bluetooth füles vásárlásba, így már az sem zavar. Ezért nem fogok mást venni, mert szánomra jelenleg kívül-belül ideális választás.
-
Aryon87
félisten
válasz
brainticket #2276 üzenetére
Nyugi, a mienk is
A Honor 9 meg aug. 5 -
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2271 üzenetére
ez jol hangzik!
-
monti0222w
addikt
válasz
brainticket #2262 üzenetére
Sajna még mindig nem említhető egy szintén a két technológia. A vezetékesek még mindig jobbak, de a Bluetooth-s technológia jó uton halad hogy valamikor hasonló szintén élvezhető legyen velük is a minőségi zene hallgatás.
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2262 üzenetére
aa, szoval ebbe is LG gyartja a panelt? nem is tudtam.
no offense, de szerintem nem ugyanaz a technologia, ezekben SLCD van, V30 meg tudtomal POLED, nem?megmodnom oszinten, kisse regimodi vagyok, odzkodom a vez.nelk. megoldasoktol zeneben. laposomhoz is csak nemreg vettem wireless cincogot
meg csak nem is a plusz radiojelek miatt (bar az sem utolso), hanem a toltogetes miatt nincs nagy kedvem azzal pocsolni. meg par eve probalgattam vez.nelk. es vezetekes fiuleseket, es az utobbiak jottek ki gyozteskent, persze azota ez valtozhatott.
ezert kerdezem, h van-e jo agybadugos fules Type C-n? mert akkor szerintem o lesz a befuto, bar kocsiba meg mindig kell akkor szereznem valami BT kozvetitot, aminek nem annyira orulok.illetve most jut meg eszembe, nemreg volt szo valami Type C atalakitorol ,vagy hosszabbitorol, aminek a vegen van jack is, meg tan Type C. csak irta valaki, h nem mukodnek valamiert. errol van info, hogy miert nem/tudtok minosegi, bevalt tipust?
koszonom ezt is!
szerk.: jaa, hogy a pixelre gondoltal? igen, ez is ilyen rossz visszacsatolas, h tuti abban is elojonnek ezek a gondok
-
silentkiller
senior tag
válasz
brainticket #2175 üzenetére
Vagy nézd meg London Metro térképet, brutál, hogy szinte csak a HTC U11 az egyetlen telefon amelynek a fotóján elolvashatóak az állomások nevei (is)!
-
Aryon87
félisten
válasz
brainticket #2062 üzenetére
Most olvastam a hirt, hat azert lehetett volna mar qi tekercs ennyi erovel. Nem mintha hasznalnam, de a tudat.. van toltopadom, meg anno az S7edgehez rendeltem. Azota porosodik
-
kerxy
őstag
válasz
brainticket #1934 üzenetére
Samsung premium assistance, ami pár nap alatt javít készüléket, de addig is kérhetsz cseretelót (nem szart adnak, hanem pl s6 / s7) illetve Samsung szervizpontnál is.
BenHans: Az tény, hogyha nincs alkatrész vagy valami akkor tovább küldik a Telemaxba. De nyilván ezt lehet úgy intézni, hogy legyen alkatrész!
A három márkával kapcsolatban írtam, hogy közülük a leggyengébb a szerviz, más gyártókkal nincs tapasztalatom.
-
kerxy
őstag
válasz
brainticket #1931 üzenetére
Előbbire viszont biztos igaz
De itt azért szerintem mindkét helyen normálisan szervizelnek... Tény, hogy HTC-nél a leggyengébb a szervizelés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest