- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
birka_zozo #3006 üzenetére
Gmailben ha hozzá adod mindet, akkor a bal oldalról behuzhato menüben van egy All inboxes opció (tetején a mappáknak).
esetleg próbáld ki Google Inbox-ot, az azt hiszem alapból össze fesuli -
f3rdzs0
senior tag
szerk.: hosszú lett, és nem mondom hogy nem ittam ma karácsonyozás közben, úgyhogy ha teljesen érthetetlen az egész, előre is elnézést
csak saját felelősségre olvassátok
marad ez. OP5-ről kiderült hogy túlérzékeny a szemem az AMOLED-re, úgyhogy nem játszik egyáltalán. plusz voltak így is gondjaim OP5-tel. összehasonlítva:
design:
ebben elfogult vagyok az U11+ irányába. OP5 esetében még elfogadtam azt a védelmet, hogy csak azért hasonlít egy iPhone-ra, mert a dual kamerás design-t nem nagyon lehet túl tolni, plusz nekem tetszik ahogy kilóg a kameramodul. viszont az 5T esetén kiderült hogy mekkora BS ez, mert ott felemelték a házat a kameramodul köré, szóval csak azért nem csinálták 5-nél, hogy ne ugyanúgy nézzen ki mint egy iPhone (5T-nél meg különbségnek ott az ujjlenyomat olvasó). alapvetően nem zavar hogy úgy néz ki, de kicsit ciki. U11+ meg egyedien néz ki, a kamera elhejezés is jobban tetszik (plusz még jól kinéző dual camera elhelyezést nem nagyon láttam, max az essential vagy a Note8 esetén).
amit viszont megadok az OP-nek az a 2,5D üveg. tudom sokan utálják, de használatban szerintem nagyon is kényelmessé teszi a telefont. de pont hogy a 3D üveg miatt törött el az U11, szóval várnék még egy bend testet U11+ra hogy egyáltalán lássam hogy megéri-e a lapos üveg a tetejéna vízállóság viszont nagyon jó pozitívuma a telefonnak, és ezt már az U11 is tudja kb annyiért mint az 5T.
kamera:
ahogy lentebb láttuk az 5 színesebb képeket lő, de kb ennyi. a zoom kamera az esetek többségében nem is működik, és a blobokat nem akarják kiadni, úgyhogy marad ez ami van. számomra mindkettő megfelelő, mert gyorsan tudok velük készíteni képeket, de U11+ jobbkijelző:
(itt tételezzük fel, hogy nincs semmi elfogultságom egyik irányba sem azután hogy egész ősszel be volt gyulladva a szemem az OP5 miatt)
míg nem fogok senkivel sem vitatkozni azon hogy egy AMOLED szebb, azon biztos hogy tudok hogy 1080p elég-e AMOLED-nek. akárki akármit mond, szerintem nem az. én sima használat mellett is látom a pixeleket, mintha alacsonyabb lenne a felbontása. emiatt már gondolkodtam a telefon váltáson míg OP5-öt használtam, mert engem kifejezetten zavart, főleg olvasás közben. a fejjel lefelé berakott kijelző igazán mindegy az annyira nem volt gáz.
ezzel szemben az U11+ban már egy 2k-s kijelző van, amire remélhetőleg jön egy HDR patch gyorsan, így elméletileg a fényerő is javítva lesz (nyárig ez a fényerő bőven elég)szoftver:
alapvetően OOS szerintem nagyon is jó, és egy gyári resetes OOS-re öröm ránézni. van rajta kb 5 sornyi APP, míg a HTC egy csomó olyannal jött amit életemben nem fogok használni (az Instagram-ot nem értem miért nem tudom letörölni). a frissítések szempontjából nem tudom ki fog nyerni, elméletileg a kínai U11+ már a decemberi security patch-en van, mígy OP5-re most jött ki, az egy két napon belül EU-ban is települni fog.
viszont az Oreo verzió ami OP5-re jött az csak egy félig meddig összetákolt Nougatra építő, Treble nélküli Oreougat. és ez elég gyakori OP táján, hogy ígérnek valamit, aztán félig meddig oldják meg, vagy sehogy (alert slider a mai napig nem működik normálisan). OP esetében persze lehet ROMolni annak akinek van ideje, én sajnos nem ide tartozom, már nincs erőm leülni nekiállni.teljesítmény:
egyelőre ugyanaz. U11+on pár dolog lefagy néha (Lawnchair és Slide), de nem vészes, főleg akkor szokott ha állítgatom, de OP5-ön meg a mobilaréna nem ment normáliasn
akksi teljesítmény az amivel most ugye küzdök. főleg hosszú távon lesz a mostani U11+ gáz, hogy ha így marad, bár ma normális használat mellett elég jól bírja, de wifin van. OP5 verhetetlen ebben flagship szinten szerintem, de egy nagyobb akksival azért jó lenne a közelébe érniaudio:
a hangszórók tekintetében U11+ egyértelmű nyertes, és ezért is akartam egy olyan telefont amin kettő hangszóró van, elég sokat szól itthon a zene, viszont gépemhez nincs hangszóróm, bluetooh hangszórót meg nem akarok venni ha nem muszáj. emelett a telefon mellett meg nagyon nem az.
viszont OP5-ön van jack dugó. U11+ esetén csak annyit tudok mondani erre, hogy HTC megtett mindent hogy kompenzálja ezt, adott hozzá átalakítót és fülhallgatót is (plusz van vízállóság). ha már nincs jack a telefonon, ez a minimum amit egy gyártótól elvárnékegyebek:
OP5-nek ott van egy aktív community-je, amivel nem igazán fog semmi versenyezni. árban is nagyon jó. az U11+ban van squeeze funkció, ami elsőre hülyeségnek tűnik, de a valóság az, hogy meglepeőn hasznos. nagyon sokat használom a telefonomat zseblámpának, így nagyon könnyen be tudom kapcsolni. OP-n a screen off gesture sose akart erre a célra működniösszességében, ha nem lenne muszáj váltanom az OP5-ről, akkor valahogy kibírnám vele a jövőévet, amíg kijön egy új telefon SD845-tel. akár OP6, hogy ha abban 2k-s kijelző van és nem úgy néz ki mint egy iPhone X. de ha úgy nézem, hogy most milyen telefont vennék, akkor inkább ezt, vagy Note 8-at. OP5 és 5T árkategjóriájában pedig mindenképp várnék a Honor V10-re, mert az teljes Oreo-val fog jönni, és FHD LCD kijelzője van (FHD AMOLED semmiképp nem kellene, vagy legyen 2k vagy LCD), és a kamerája is valószínűleg lesz olyan jó mint az OP-nek
-
f3rdzs0
senior tag
hát napközben a location be van kapcsolva, úgyhogy az marad 4-5 óra, de még megnézem hogy milyen a high accuracy mode, hátha valamiért az jobb
(#2977) Integrale: teljesen kikapcsoltam. szerinted location history sokat fogyaszt? trusted places be van kapcsolva, szóval nem gondoltam hogy bármit okozna
meglátjuk hogy a héten hogy teljesít. főleg munka közben érdekel majd, az sokkal reprezentatívabb a mindennapokrol mint karácsony
-
f3rdzs0
senior tag
az u11+ valósághű. ami érdekes hogy néha olyan képeket lő mintnaz OP, attól függően hogy hova fókuszál. ezt a képet csak gyorsan lőttem, nem figyeltem semmire, de ha az u11+ elkezdi túl színezni a képet akkor egy pillanatra megallok hogy ne csinálja.
a mosásban igazad van, az olajfestmény első nap óta OP betegséga jó hír az, hogy az akksit valószínűleg a location services szívja. estére kikapcsoltam és csak 4 százalékkal ment le. wakelock se volt semmi. a rossz hír az, hogy a location services túl sok akksit szív ezek szerint, és 4-5 százalék cell standby is kicsit sok egy estére. még ma megnézem hogy az AOD mennyit szív, de ezzel a 4 százalékkal együtt tudok élni
szerk.: azt említettem hogy megjott az olcsóbbik tok amit rendeltem? az egyetlen baja hogy U11hez való
-
f3rdzs0
senior tag
OP5 topicban rákérdeztem, meglátjuk hogy Oreo hiba-e
XDA-n valaki az AOD-ra fogja. azt holnap este megnézem, ma este Wifi pollingot kapcsoltam ki (de már így is bőven 20% fölött vagyok mára, úgyhogy nem hiszem hogy megoldja)
jah, és készítettem gyorsban két-két képet OP5 és U11+ között, mert pont kezemben voltak. annyit hozzá tennék, hogy U11+ sokkal inkább túlszaturál mint a képeken (itt most pont eltalálta a valós színeket), ma beszéltem messengeren valakivel, és a háttérben az ég ami szürke volt mögöttem, gyakorlatilag kékebb volt mint valaha. de szerintem ezt valaki jobban hozzáértő el tudja majd magyarázni
zoom (OP5-ön 2x-re kattintottam, U11+on csak középre valahogy belőttem):
OP5 zoom
u11+ zoomoh, és itt egy speedtest Note8 vs U11+ (az OP5T ugyanezen 2 másodperccel gyorsabb az U11+nál, úgyhogy ez egy viszonylag jó eredmény)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
KFeri22 #2966 üzenetére
Nekem este szedett le 10%ot,ez a legnagyobb baj minden mellett. én is most tesztelem hogy mi lehet, hálózat erősség stb (a házban karácsonyra megötszöröződött a wifik száma szóval lehet az se jó)
OnePlus fórumon olvastam hogy ott is problémák vannak ezzel oreo alatt, és ott a régi play services verzió is gondot okoz, ami itt is jelen van. hogy ha ez szoftveres, akkor remélhetőleg már dolgoznak rajta
-
f3rdzs0
senior tag
OP5-nek nagyon jó akksija volt, nem igazán hiszem hogy ez lesz valaha is olyan jó.
viszont egyelőre azt látom, hogy a Cell Standby valamiélrt nagyon sokat húzza az akksit, úgyhogy még nézem hogy mi lehet. vagy valamit ki kell kapcsolni, vagy wakelock probléma van (este 10+%-ot esik), vagy Oreoval van a gáz.(#2958) Kobun1980: ebayről írektől, 3 nap alatt ideért
-
f3rdzs0
senior tag
milyeneket szeretnél? keresek majd régi képeket meg elő szedem a dobozból, és csinálok itthon, de nem nagyon szoktam fotózni
jelenleg 33%on van a telefon 12 óra üzemidő és 4 óra sot mellett. ma nagyrészt wifin volt használva így. meglátjuk hogy kibirja e holnap reggelig, ahogy azt elvarom. OP5 után ez egy kicsit kiábránditó szám, de nem vészes
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
mjani1172 #2946 üzenetére
nem lehet rajta telefonálni
kinézetre nagyon jó. képeken nem olyan jó szerintem. élőben az u11+ sokkal szebb mint képeken, de a razer képeken szerintem nagyon rosszul néz ki. élőben viszont nagyon szép. nehéz elmondani hogy mennyire. szokatlanul elegáns, nem ezt várnád tőle.
az audio is nagyon jó. u11+ jól szól, de a a razer még jobban. a jack átalakító meg gyönyörűen szól, ott a htc a közelébe se ér (szerintem nem sok ilyen van)
a 120hz meg annyira nem nagy szám. jól néz ki, de annyi.
(#2949) birka_zozo: szerintem szerda este már fogják neked szállítani, csütörtöki kézhez vétellel, ha viszonylag korán rendeltél. a standard shipping másnapi kiszállítást takar (legalábbis eddig az volt)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Integrale #2930 üzenetére
hát elég hangos tud lenni, bár ha nagyon felveszem, akkor szerintem torzít. igazából a kis szobában ahol hallgatom oda a fél hangerő is bőven elég. és így a minősége is teljesen jó.
jelenleg 50% akksin vagyok, 3 óra SoT és az elmúlt 3 órában folyamatosan hangszóróról ment a spotify (előtte kb másfelet headseten)
szerintem most sikerült belaknom a telefont, az edge launcher miatt kicsit egyszerűbb lett a Lawnchair beállításom, két lapra elfértem.
az edge sense érdekes, mert pont két erősség közt lenne kényelmes. jelenleg túl erősen kell megszorítanom a telefont, viszont ha eggyel lejjebb veszem akkor meg akkor is bekapcsol ha csak megfogom hogy felvegyem az asztalróla képernyő alján én mintha látnék kis elszíneződést (nem egyenletes a színe), de meggyőződésem hogy ez szimplán a nagy kijelző miatt van, hogy nincs olyan szöge ahol már ne színeződne el a kép. az feltűnő, hogy egy iPhone X és Note8 mellett, hogy ha kicsit hátrébb dőltem, míg mindkettő megtartotta a fényét, ez nagyon hamar beszürkült és sötétebb lett.
a doubletap is még elég nehézkésen megy nekem, de majd belejövök
maga a telefon nagyon gyors, még OP5-hez képest is, de azért kicsit szokni kell ezt a Sense UI-t
a fényerő nem olyan nagyon erős, szóval remélhetőleg a HDR update ezt kicsit erősíteni fogja. vállalható, de azért halvány más telefonokhoz képest
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jumbozorz #2926 üzenetére
UPS futárokról ne beszéljünk
most otthagyta a recepción a csomagomat mindenki szeme láttára. múltkor az OP5-öt meg csak odaadták az első random embernek akibe belefutottak az irodában
a tok nekem tetszik, kényelmes fogni nagyon, de majd hétvégén ha haza megyek ott vár az egyik tok amit megrendeltem hozzá, valszeg azt fogom használni, mert fura érzés hogy az oldalán nincs védve (bár legszívesebben tok nélkül használnám)
(#2925) Varoz: hát ez még inkább jogossá teszi, hiszen beszéltek össze vissza, és most csakúgy kiküldték a telefont
(#2927) kano: kamerában ez mindenképp jobb. igazából azt mondom, hogy ha megengedheted magadnak, ez a telefon többet tud nyújtani mint az. persze sok változó van, majd este összehasonlítom őket
egyelőre nem sokat fotóztam vele, csináltam egyet az előbb az utcán, és nagyon jó lett. kb a kép világosabb lett mint a valóság, amit OP kamerája nem tudott. az én fotóim 99%-a az az, hogy boltban vagyok és fotózom a dolgokat hogy mit kell vásárolnom. abban az OP nagyon jó volt, mert azonnal tudott fotózni, és az eddigiek alapján a U11+ is nagyon jó (szóval nekem egyelőre bejön).Az egyetlen dolog a kamerával kapcsolatban az az, hogy mikor próbáltam az irodai asztalomon fotózni valamit, hirtelen átváltotta a színeket, és nagyon durván beszaturálta a képet. még utána nézek hogy Google Camera mennyire működik vele, mert lehet hogy jobb az (ha már ugyanaz a modul).
jelenleg 80% az akksi, 1 óra SoT, Spotify datán extreme quality mellett folyamatosan ment, és kb 20 perce nem a fülesről szól hanem hangszóróból (a music mode nagyon jó)
nem tudom hogy ez mennyire off topic az U11 topicban, mert a +nak nincs sajátja, de beraktam arra, engem emiatt ne bannoljon senki
-
f3rdzs0
senior tag
hát most az elmúlt napokban használtam az OP5-t szóval frissek az emlékeim
este majd írok róla hogy milyen, most rohanok bevásárolni, közben majd a sorokban beállítgatom
Lawnchair már van rajta, az volt az első lépés
miért váltanál pont az 5T-ről?
(#2923) Jumbozorz: csak én hittem képek alapján hogy ez a doboz nagyobb?
szerk.: most feltöltöttem 95 százalékra, meglátjuk hogy bírja az akksi (csak magamnak kell valami timestamp, hogy emlékezzek rá hogy ez megtörtént
)
-
f3rdzs0
senior tag
megjött nekem
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #2822 üzenetére
megrendeltem a razer phonet, hibásan érkezett meg, úgyhogy megy vissza.
közben nem törölte a HTC a rendelésem egy hét alatt így vissza tudtam vonni, és holnap megjön a telefon
(szerk.: csak azért írtam, hogy nézzetek a trackingre, szerintem sokaknak updatelték)
it's a Christmas miracle, I guess -
f3rdzs0
senior tag
tegnapelőtt hirdette meg a spanyol twitter a késést, valószínűleg akkor lett ez közölve/eldöntve, lehet hogy ez azelőtt jött neked. most már románok és svédek is biztos késve kapják. szerintem csak az angolokra és németekre koncentrálnak.
remélem nincs igazam, és ők mondanak hülyeséget
-
f3rdzs0
senior tag
de pont hogy nem kapjuk meg első körben vagy egyáltalán abban a hónapban amikor ígérték. ráadásul mondtak mindent, és úgy kellett ezt az infót kihúzni belőlük. más gyártóknak valahogy sikerül ezt normálisan megoldani, és ezt karácsonykor eljátszani pont a lehető legrosszabb húzás
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
spawn21 #2793 üzenetére
beszéltem supportal U11+ ügyben, ezt válaszolták:
"Good day Ferenc,Thank you for contacting HTC customer support center.
Regarding your inquiry, please note that all orders to Hungary and some other countries in Europe will be delayed till January, we still did not receive an estimated date in January,
however, we are working around the clock to get you your order as soon as possible and please stay tuned with as we will update the date whenever it is received.
For any further assistance, please do not hesitate to contact our support team on."egyelőre nézek ebayt, valószínűleg veszek inkább Razer Phone-t
-
f3rdzs0
senior tag
ha követted redditet vagy xda-t, láttad volna hogy ahányszor valaki kérdezett náluk 3-4 fajta választ kaptak hogy mi a decemberi szállítás az ő könyvükben. úgy hogy ugyanazt a sémát követik mint U11-nél, várható volt hogy 15-én kezdik a szállítást, tehát ők is tudhatták ezt.
az meg hogy minden vevő egyenlő igaz. annyival vagyunk előrébb hogy akik korán rendeltek, azok prioritást kapnak. viszont a legtöbb cég azért felismeri hogy az előrendelők inkább azok akiket érdemes megtartani, vagy jutalmazni ezért kapnak is valami extrát. az árkedvezményt biztos nem mondhatjuk annak, garantálom hogy ezen az áron marad jövőre is a telefon, különben nagyon nem fogja megvenni senki (még így is határon van az ára). remélhetőleg ténylegesen van elég készletük, mert ha erre még készlethiány is lesz, az már ciki.
meglátjuk jövőhéten hogy hogy jönnek ki ebből az egészből. remélhetőleg nagoyn jól
-
f3rdzs0
senior tag
hát meglátjuk hogy a karácsonyiak mikor kapják meg, de egyszerre fogják küldeni valszeg.
azért általában standard hogy az előrendelők kapnak valami extrát, és úgy hogy egy hónapig gyakorlatilag semmi nem történt, valamilyen szinten jogos is lenne (ha már csak a tájékoztatás hiánya miatt)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #2785 üzenetére
derp: az eredeti karácsonyi levelükben 15-ét írják mint utolsó ingyenes szállítási dátum. szóval vagy feladják akkor az ingyenes csomagokat is, vagy aki standard szállítást kért az megszívta és nem kapja meg karácsony előtt
amúgy twitteren már valaki nekik esett hogy nem fair hogy kb ugyanazt a karácsonyi ajánlatot kapja mindenki mint akik black friday alatt előrendelték, tehát előrendeléssel semmit nem kapnak az emberek bónuszban
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #2784 üzenetére
UK Twitter szerint "Deliveries are expected to commence in UK from 20th December". ez még mindig felveti a kérdést hogy ez a shipping kezdete vagy már a delivery kezdete. ugye a legtöbbször a shipping az amikor ők feladják, a delivery meg már az kell hogy legyen amikor te megkapod. németben még kevésbé tiszta
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #2782 üzenetére
a legjobb az egészben a "lemaradtál az akciónkról?" rész. gyakorlatilag november 20 óta kinn volt az akció, szóval ez még mindig ugyanaz, csak lecserélték a főoldalon a képet
-
f3rdzs0
senior tag
és jónak tűnik?
hát XDA-n most írta valaki hogy a hollandoknál Dec 20 lesz a delivery ideje, szóval az hogy 15én adják fel, egyre reálisabbnak tűnik.
közben én is beszélgettem a supporttal, de nem nagyon jutottunk sehova, nem hiszem hogy sok idejük van válaszolgatni mindenre, vagy csak nem érdekli őket.
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
nincs pocket mode bekapcsolva (ha van HTC-n ilyen
)? OP-n nekem az szokott beragadni
az U11+ valószínűleg 15-én lesz elküldve. eredetileg 8-át tippeltem, de hülye voltam és az alapján a logika alapján 15-e jött volna ki. XDA-n most azt írta valaki fórumra, hogy cégen belül 15-e van megcélozva.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
kekkola #2700 üzenetére
elémletileg a kijelző FHD+, szóval ahogy az ilyen telefonoknál a PPI marad.
ma este nyomkodtam kicsit az OP5ömet egy jó pár nap kihagyás után, és nagyon lehetett látni a különbséget egy FHD LCD és FHD AMOLED között.jah, és ha már AMOLED, a szemet is jobban fárasztja ha erre érzékeny az ember, szóval mielőtt drága AMOLED-et vesz az ember, érdemes valami olcsót tesztelgetni, hogy nehogy úgy járjon mint én (hogy zavarja a low PPI, és még mellette ki is égeti a szemét
)
-
f3rdzs0
senior tag
már Ausztráliában December van. vajon mikor kezdik külden az U11+t végre?
-
f3rdzs0
senior tag
a translucentet nagyon nem értem. ha az valami exkluzív preorder lett volna, vagy black Friday alatt normál áron ment volna, simán termeltek volna rajta extra profitot
fun fact: a black Friday akció még mindig fent van a HTC oldalán, pedig már két napja vége kéne hogy legyen.
-
f3rdzs0
senior tag
a battery life itt már nem gond, és csak említi hogy nem olyan fényes a kijelző mint egy AMOLED, az hogy mennyivel sötétebb az nincs említve
-
f3rdzs0
senior tag
ah azt nem láttam
akkor jó. hát még így is belefér hogy a kamera rossz helyre fókuszált és azért tűnik fényesebbnek. nekem kicsit sötétebbnek tűnik ott ahol nincs túlexponálva, de nem vészes.
igazából az se látszik hogy auto brightness on vagy off van, és úgy húzta-e maxra (legalábbis én nem láttam).nem tudom más telefonoknál hogy van. OP5-ön ha húzogattam a fényerőt akkor direktben állította, viszont Xiaomin hogy ha auto brightness be van kapcsolva, akkor az hogy hova húztam a fényerőt, csak egy ralatív támpont volt, amin belül magát állítgatta (ez sokkal jobban bejön mindennapi használatban)
meglátjuk, én annyira nem aggódok emiatt, a battery life inkább fontos, de abban meg nem nagyon bízok GSMA-ban
-
f3rdzs0
senior tag
ez egy sötét szobában van, és szerintem az U11 így is világosabb. nem hiszem hogy ez max fényerő, vagy U11+ max de U11 aligha.
a kérdés az, hogy auto brightness mellett is ilyen sötét, vagy ott ad magának egy kis boostot, legalább 400 nit köré (ha igen, annak nagyon örülnék), ahogy az U11 is 483 nitnél maxolódik ki, viszont auto brightness mellett 583-ig is felmegy
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
BenHans #2611 üzenetére
hát az akksi időt nem venném figyelembe mert az náluk mindig más.
viszont a kijelző problémás, mert jóval sötétebb mint az u11 is. engem szerintem nem fog zavarni, plusz még abban lehet reménykedni hogy a HDR patch megoldja ezt. ők is említik, hogy ez jó eséllyel csak szoftveresen van letiltva.
-
f3rdzs0
senior tag
nem, sajnos 48 óránként kötelező megadni neki a jelszavadat
For security, you'll unlock with your backup PIN, pattern, or password after:Your fingerprint isn't recognized after a few tries
You restart (reboot) your phone
You switch to a different user
More than 48 hours have passed since you last unlocked using your backup methodhát gondolom PayPal csak kártyádról vonta le most. elméletileg PayPal fizetés "azonnal" leszedi az összeget, a bankkártyásoknak fogja csak akkor levonni direktben a cég, ha shipping megkezdődött
-
f3rdzs0
senior tag
igen, bár alapvetően a preorder nem backorder, de gondolom a honlapjuk máshogy nem tudja kezelni ezt a fajta rendelést, és csak azért írja ki. ettől függetlenül még mindig kérdéses, hogy mekkor készlet lesz elérhető, de belefér, hogy pont azért kezdik csak decemberben szállítani, mert most black friday hét után meglátják mennyi rendelés jött be, és csak az alapján fogják feltölteni a készleteket (inkább után tölteni)
(#2592) Grízgombóc: ha jól emélkszem 2 naponta kér jelszót hogy ha addig nem oldod fel jelszóval. ez is egy biztonsági lépés, annak érdekében hogy ha valaki levágná az ujjad, akkor ne tudják a végtelenségig feloldani a telefonod
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
HTC oldalán a U11 és U11 Life mind Sold Out, ami szerintem elég jó nekik. U11+t lehet még előrendelni, de ki tudja mekkora lesz a kezdő készlet. én még mindig attól tartok, hogy mivel később rendeltem mint a sale kezdete pár órával, már alapból nem leszek az első groupban akik kapnak
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
nagytomikaa #2470 üzenetére
kaptál mellé bármi tracking numbert végül? ugye lentebb nekem csak a logisztikai szolgáltatójuk nevét mondták, szóval gondolom nem ők hozzák ki Mo-n. szeretném tudatosítani a futárban hogy hívjon fel, és nekem adják át, ne az első random embernek akibe belefutnak az irodában
-
f3rdzs0
senior tag
én kettőt rendeltem, de nem túl drágát, mert kitudja
ez
és ezírtam pár kérdést a supportnak és az alábbi választ kaptam:
"Thank you for contacting hTC.(sic)
Regarding your inquiry, please note that we don't use regular post of the country, we do deal with a standard shipping courier called Primeline, which doesn't have tracking numbers, but acquire a signature upon delivery as a proof of delivery, the shipping courier will have all of your information but I am not sure if it will be available on the label. the estimate shipping time for standard is 3-5 business days, the shipping date is not confirmed yet, but we know it will be in December."
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
silentkiller #2416 üzenetére
az order confirmation emailben van egy order number és jelszó. ha azt ide beírod, akkor alul kellene hogy legyen View Invoice gomb.
legalábbis nekem van u11+ preorderre
-
f3rdzs0
senior tag
az 5T-re is előre fizetsz, bár az azonnal megjön valószínűleg (ahogy az U11 is elméletileg)
a kérdés hogy neked megéri-e a hátsó fingerprint szenzor és a 1080p amoled kijelző, plusz a heti OP cirkusz
alapvetően az árért nagyon is jó és hosszú életű telefont kapsz, de ha az ár nagyon fontos tényező, lehet hogy jobb ha vársz pár hetet, és tele lesz a net használt OP5-ökkel 120 ért
-
f3rdzs0
senior tag
én most rendeltem, és PayPal behalt nálam (elfelejtettem átállítani a limitemet), utána azt nem akarta elfogadni, úgyhogy kártyáról fizettem, és csak 1 eurót vett le, hogy validálják a kártyám. az összeg elméletileg csak a shipping idején lesz onnan levonva (úgyhogy drukkolunk hogy decemberig nem omlik be a forint
). nem tudom ez mennyit segít
más: standard szállításról mit kell tudni, jobb lett volna a priority?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest