- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszter90
újonc
válasz
Dr. Maci #4248 üzenetére
Sziasztok! Láttam, több felhasználó is megjárta kijelzőtöréssel, -repedéssel. (u11) Akik már voltak ebben a cipőben, tudnának visszajelzést adni, sikerült-e a kijelzőcsere, milyen árban, maradt-e a garancia illetve vízálló a telefon? Illetve nem voltak a kijelzőcsere után egyéb problémák? Köszi!
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. Maci #4447 üzenetére
Minden jo ha jo a vege. Biztos mulasztas tortent, de legalabb megcsinaltak rendesen. Ugyanugy romaniaba ment ki a telefon?
Mas:
Nalatok akkuban mit bir a telo, mert az enyem valahogy nem igazan adja azt, amit a tavalyi U11-em adott. Oke azota Oreo van rajta, de amilyen merteku merulest produkalba a mostani, az sztem nem normalis..
Gariban cserelnek akkut amugy eros merulesre hivatkozva? Nincs egy eves a telo. -
ferob
őstag
válasz
Dr. Maci #4366 üzenetére
Nem igazán vannak tisztában az itteni viszonyokkal vagy a regionális szervizzel, mivel arrafelé ez gördülékenyebben megy, így leginkább ezt szokták tanácsolni.
Ha valaki elég rámenős és kitartó, akkor a Telemax-on keresztül is lehet dolgokat intézni, volt a fórumról olyan, akinek segítettem is az ügyben, na ott se kellett azért csodát várni, de pár hónap alatt kapott egy másik készüléket.
Azt azért hozzátenném, hogy három, leginkább egymást követő sikertelen javítás kell, hogy valaki olyan helyzetbe kerüljön, hogy bármit jogosan el tudjon érni, így a jelen helyzet erre még közelről sem érett meg.
Az előzőekhez annyit fűznék még, hogy továbbra sem tud a ragasztó kifolyni, mert egy szilárd anyagról beszélünk.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Dr. Maci #4355 üzenetére
Szia.
Ha lejon korommel akkor tenyleg nem lehet komoly, igy a penge teljesen felejtos valoban. (En bevallom azt hittem, higy azt is probaltad mar, es nem sikerult)
Ha tok van rajta es nem latszik, EN akkor a sajatomon tuti hagynam a banatba eladni, meg venni egy ujat, az csak rengeteg ido, es buko penz.
Az egesz addig fog zavarni, amig nem talalsz rajta valami mas kulso hibat, aminek nem tudod a pontos okat.
En is tokban, foliaval hordom a Plusom, de amikor levettem a tokot, akkor lattam, hogy kb. 3-4 kis apro homokszem nagysagu potty van a fem reszen.
Fingom nincs hogyan kerult ra, de nem jon le, olyan mintha tuvel megszurkaltam volna....
Sajnos lesznek ilyenek, de ettol meg imadom, ezeken tul kell lepni szerintem -
-
kano
nagyúr
válasz
Dr. Maci #4347 üzenetére
Mondjuk egy puha ruha szerintem jobb mint a vatta. Vatta szöszöl és azzal nem tudsz erősebben dörzsölni. De ha illesztésnél van, akkor ez tuti a védő ragasztó nyoma? Én fognék egy vékony rongyot és egy kicsit az alkoholos üveg végén megnedvesíteném és megvárnám míg egy kicsit elpárolog (és nem folyik belőle már, esetleg ki is nyomnám egy kicsit).
Így próbálnám meg. Vagy megkérdezed a szervizt. -
ferob
őstag
válasz
Dr. Maci #4347 üzenetére
Az illesztések mentén nem ajánlom semmilyen alkohol vagy más kémiai anyag használatát, mert a ragasztást gyengítheti, ami értelemszerűen hatással lesz az ellenállóságára.
Azt, hogy a teljes bontás után mennyire maradt meg a bizonyos mértékű ellenállósága az édesvízzel szemben, azért inkább ne próbáld ki, persze ez nem zárja ki, hogy gond nélkül megúszná a készülék, de jobb, ha nem teszteled.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Dr. Maci #4341 üzenetére
Tudom, hogy most megköveztek, de akkor ismét 1 ok, hogy maradjak a samsungnál, ott ugyan is, igaz ők cseszték szét a kijelzőmet, de egy kis unszolásra cserélték, és az aksit és a hátlapot, és úgy nézet ki utána, mintha új lenne, vagy is a szerviz nem gányol, és ez került 4 órában, azért elgondolkodtató sztem.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. Maci #4226 üzenetére
Na, remélem minden rendben lesz vele.
Nekem éppen most hagyták jóvá a visszatérítési igényem, végre valahára. Persze innen még legalább 3 hét mire megjön a zsé, azt hiszem, most kis időre elhagyom a HTC-t, sok volt a macera, ráadásul az U12 kék/fekete is elvan mindenhol fogyva, addig húzták az időt...
-
kekkola
senior tag
válasz
Dr. Maci #4214 üzenetére
Smartshopban vettem, EU régiós készülék, hivatalos gyári garanciával, számlával.
Én mondtam a palinak (M5 mellett, soroksári MM), hogy írja rá hogy hibátlan a külseje. Azt mondta hogy erre nincs szükség, mert kb 10 fotót fog csinálni a telefonról minden szögből mielőtt kiküldi a szervíznek, mert ha szétbarmolják akkor szeretik a media markt-ra kenni (eleve így kapta a szervíz). Ezzel a módszerrel védik magukat a szervíztől. Szép... (telemax-ot mondott)
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. Maci #4208 üzenetére
Mennyire feltűnő helyen van? Nekem ilyen volt. A Google kereső jobb felső sarkánál virított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest