-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
birka_zozo #2505 üzenetére
Valaki már felrakta a 8.0-át U11-re és látszik, hogy meg fogja kapni az általad kérdezett gyorsíndító feature-t.
+ a noti. sávot is le lehet húzni a képernyő közepéről... Azért csak fejlesztgetik bővítgetik a már forgalomban lévő u11-et is... -
rhonin
senior tag
válasz
birka_zozo #2505 üzenetére
Nem tudom, talán play storen később letölthető formában vagy frissítéskor beleteszik.
Pedig valahol olvastam erről már csak már rengeteg videót/leírást néztem a telóról és nem emlékszem hol. -
rhonin
senior tag
válasz
birka_zozo #2502 üzenetére
Nincs a kezemben ilyen telefon, de mivel EU-s ezért szerintem tuti, hogy tud magyarul.
oldalnyomásra bejövő menü:
[link]1:20nál a nyomásra aktiválódó menüt érted alatta?
Aryon87: Igen a kékes ezüst is jól néz ki. Neked is olyan van.
-
rhonin
senior tag
válasz
birka_zozo #2498 üzenetére
+ SuperLCD 6 később fog rá jönni HDR 10 támogatás.
+ kamerán is csiszoltak valamicskét állítólag.meg ugye alapból 6/128 memóriával kapod.
Ugyanennyi memóriával az U11 580Euro.
Én is erősen gondolkozom az U11+-on. Szerintem ez a ceramic black is jobb szín mint a simánál az a zöldesbe átütő fekete. Bár a kék az elég vad lett.
Az meg a plusból nincs.
-
rhonin
senior tag
Amúgy rendelt valaki már a HTC club oldaláról?
Miként folyik a javíttatás ha netalán szükség lenne rá? Hol kell leadni?Magyat shopokban szerintem 3 hónapon nem lesz ilyen áron u11+ mint most...
-
rhonin
senior tag
U11+ 128gb dual sim. 719 euro a htc clubon.
Viszont csak akkor rendelhető ha a htc club.com -on keresztül lépek be
A magyar htc clubnál nem is listázza.Van valami különbség, hogy honnan rendelném?
Amúgy nem rossz ár egy frissen megjelent telefonért. -
rhonin
senior tag
Értem nagyjából, de akkor ha egy üzlet EU-s készüléket árul akkor miért 1 év garanciával teszi?
Mi értelme akkor 230-240k-ért megvenni a azokból a boltokból ahol 2év a feltüntetett garancia?TazLeacher fórumtárs vásárolt pár hsz-el feljebb a linkelt boltból EU-sat jó áron ( 180k ) miközben az adott boltnál 1 év a garancia.
Ennek a bolt oldaláról nem látom értelmét.De amúgy legyen igazad és így legyen mert akkor igen jó áron lehet hozzájutni 2 év garis telóhoz.
-
rhonin
senior tag
Tehát azt mondjátok, hogy az általa korábban linkelt helyről ahol 1+1 év garit adnak a telefonra ( ami ugye 1év tényleges garanciát jelent) ha onnan rendel valaki és EU-s a készülék akkor függetlenül a bolt által adott garanciától jár a 2 év gari?
Ez kicsit furcsa nekem. Így akkor lényegében nincs értelme boltoknak 2 év garival drágábban árulni ezt a telefont.
Vagy rosszul értelmezem? -
rhonin
senior tag
-
rhonin
senior tag
üdv mindenkinek.
Akkor lényegében mire figyeljek ha online boltból rendelném a készüléket?
Ha 2 év garit adnak rá az adott boltban akkor az biztosan Magyarországra gyártott és problémamentes lesz? Pl. ha esetleg gariztatni kellene.
Az 1 év garanciát kínáló boltoknál értem, hogy szürkeimportos, de a 2 év garinál is előfordulhat ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest