- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
joekajoeka #4337 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #4269 üzenetére
Szerintem semmennyire. Úgy tudom a paypalos fizetésnél amikor fizetsz, akkor a vásárlás összegével a pllanatnyi árfolyamon előjegyzi az összeget a folyószamlád terhére, de ténylegesen a könyveléskor érvényes árfolyamon fogja majd megterhelni a bank a folyószamlád. Paypalnál arra kell még figyelni, hogy a konverzió legyen átállítva így.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #4267 üzenetére
Német amazonról szereztem, de màr ott sincs. Itt még van.
-
ghiottone
nagyúr
Fastboot módba ragadthatott - egy videót találtam. DE ott M8-asról van szó és gép segítségével kellett felflashelni fájlt.
Eddig egyszer láttam ilyet, de az Motorola volt. Ott frissítés alatt be kellett segíteni manuálisan a fastboot módból.
Itt nem ragadt be véletlenül a hangerő le gomb? Mert a fastboot módot hangerő le + bekapcs gomb egyidejű benyomásával lehet elérni.
Ahogy a felettem lévő postban írja a kollega egy reboot-ot innen meg kellene próbálni. -
ghiottone
nagyúr
Android P főverzió frissítés megerősítve az U11-re is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3778 üzenetére
Most azon röhögtem, hogy a közbeszerzési portálon bruttó 168 a Bravophone-tól. Ha a használt is jó, akkor figyeld a német ebayt - ott már 400 euró alatt is vannak 1-2 hónapos kitűnő állapotú példányok néha liciten.
-
ghiottone
nagyúr
1 nap után ment az apróra. Nem tudtam, de kiderült, hogy a szemem érzékeny a hajlított kijelzőre, vagyis cilinderes a szemem (fénytörési hiba) és sötét környezetben még nem is vettem észre, de amikor természetes fény verődött vissza a kijelzőről egy idő után homályos lett számomra a tartalom + fájt a szemem, majd a fejem is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
errorcode06 #3707 üzenetére
Mert az android one készülék.
Ott tárgyhó végén következő hónap elején jön a havi frissítés.
-
ghiottone
nagyúr
S8-nál jobb a vételi erősség, aksi is meglepően jól bírja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#32577792 #3663 üzenetére
Ők alapból Oreo-val kapták a készüléket. Nem hinném, hogy túlárazott lenne az u11+ - 719 euró a htc-től klub kedvezménnyel - viszont most már a Snapdragon 845-ös telefonokhoz képest el kellene kezdeniük egy árcsökkentést. Az Lg-nek tény, hogy gyorsabban esik az ára, későn érkezett a piacra, stb.
Nálam a kicsi s8nál is kényelmetlen volt bal kéz mutatóujjal történő feloldás, az arcfelismerés viszont ok. Tokot rá, ilyen telefonnál nem szabad kockáztatni. -
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3651 üzenetére
Akkor még nem volt a kezedben S8.
Az u11 gördülékenyebb.
-
ghiottone
nagyúr
Jött kamera frissítés - ez március 16.-ai.
-
ghiottone
nagyúr
Eltérőek a használati szokásaink. Nálam 2 simmel, 3 gmail fiókkal wifin, 4g-n kifejezetten jó a fogyasztás más 3000-es aksival szerelt telefonokhoz képest.
Én például, ha ezt a kamerát megkapnám egy Motorolába, akkor biztos nem váltanék más gyártóra. Az X4-nél a méret és a szoftver + a frissítések is rendben vannak (és nekem a 630-as proci is elég mindenre), csak nem tudnak jó szenzorhoz megfelelő szoftvert eszkábálni és ois-t belerakni a telóikba. A htc-t is elsődlegesen a méret miatt fogom leváltani dual simes S8-ra -
ghiottone
nagyúr
válasz
sirokipatrik #3632 üzenetére
Igen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
silentkiller #3608 üzenetére
Azt már egy ideje lehet venni ebayről, de a htc webshopban még nincs. Lehet nem is hozzák be EU-ba hivatalosan.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3539 üzenetére
Beállítások - Kijelző - szín profilnál átraktad élénkre?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3517 üzenetére
Miért nem?
Keresgélj, hátha lesz valami. -
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3513 üzenetére
Próbáld meg a kollega javaslata alapján az AutoNotification appot.
-
ghiottone
nagyúr
Nem fogsz.
Igaz én csak pár napja használom, de ennyi idő alatt is kilehet ismerni egy készüléket. Előtte 6 évig Motorola telefonjaim voltak a stock droid és a plusz apróságaik miatt, de mivel nem tudnak egy épkézláb kameraszoftvert összerakni (z2 playben az u11-ben is megtalálható szenzor van ois nélkül és nincs hasonló képminőség), valamint az X4-ben sem javították a "depth mód" képkészítési lagját több frissítés és az Oreo után sem, illetve láttam az ez évben megjelenő felhozatalt és fejlesztéseket:
- 1. az ezévi G modell legerősebbje ugyanaz lesz, mint a múlt évi X4, és még a bejelentések előtt a legnagyobb piacon - Indiában - kidobnak 6gb-os verziót is
- 2. az X széria marad középkategóriában Snapdragon 660-al és ugyanazt a gesztusvezérlést rakják bele, mint az iPhone X-ben, + hasonló "notch",
- 3. a Z. szériá Play modellnél a középkategóriás Snapdragon 636 lesz 160 ezres nyitó áron, a snapdragon 845-ös modell pedig 300 közel - ezek után úgy döntöttem ki kell próbálni valami mást is ami stock közeli felülettel operál, jó a kamerája és kellően erős is hosszabb távra. Pixel vonal kiesett mert nincs dual sim. OnePlus-t nem veszek mert nem szimpatikus. Az u11-nél pedig láttam Aryon87 kolléga képeit a fotós topickban és meggyőzőek voltak a youtubeon talált tesztek is már csak vadászni kellett a hardveraprón és az ebay-en.kano: köszi a linket, rendelek is 1-2 darabot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
nincsnév007 #3475 üzenetére
Nem hiszem
-
ghiottone
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #3472 üzenetére
Ahhoz kell a szolgáltató is. Például a Telekom most így áll a VoLTE-képes telefonokkal. - bár itt a csak náluk vásárolt készülékeket említi.
-
ghiottone
nagyúr
Dpd-t kerülöm évek óta a leírt tapasztalatok miatt. Nekem eddig egy csomagommal se volt gond, amit a dhl, gls vagy a magyar posta szállított az elmúlt években. Az is igaz, hogy a helyi futárok is ismernek
Hogy on is legyek - apkmirror-on is fent van a hivatalos htc smart display app, azt leszedtem, de nálam arra se riasztott semmi.
-
ghiottone
nagyúr
Német ebayen is ki lehet fogni jó ajánlatokat, bár onnan lehet nem szallítanak csak Németországba sokszor, amin egy mailboxde regisztráció segíthet (16 euróért átcsomagolják, dhl és magyar postával elküldik 3-6 munkanap alatt ideér és 500 euróig biztosítva van).
Ha kevés neked a 64 gb akkor tényleg érdemesebb a 128-ast választani. -
ghiottone
nagyúr
Köszönöm.
Nem találtam itt, de akinek kellene az u11+-ban megtalálható always on display vagyis itt "smart display" alap verziója, akkor itt lenne. Feltelepítés után HTC alvó állapotként lehet megtalálni az alkalmazások között. Beállítása külön nem lehetséges a Kijelző és mozdulatok alól, de feltelepítése után ha a telefont kézbe veszed bekapcsolja kb. 10 másodpercre a kijelzőt és mutatja fekete alapon fehér szegéllyel az órát, dátumot, aksi töltöttségét és azokat az appokat, amelyek tartalmaznak friss értesítést.
-
ghiottone
nagyúr
November 1-ei 8.0 van a készüléken jelenleg? Azóta frissítés nem volt?
-
ghiottone
nagyúr
Nekem még nincs a teló a kezembe, ebben a videóban és itt a fórumon is találkoztam az orzero névvel. Más készüléken (X4) használom is és teljesen fed + a spigen rugged armor tok se nyomja fel - cserébe maszatos és a közepén szivárványos,ergo nem tapad rendesen. Screenknight-ot rendeltem inkább az U11-hez első körben.
-
ghiottone
nagyúr
Nálam volt hasonló de akkor tablet és telefon (nem htc készülékek) is csinálta, így a telekom rendszer + a routerük volt a hibás. Egyes oldalakat nem tudtam megnyitni otthon. Le kellett kapcsolni a wifit és átváltanj adatkapcsolatra. Valamelyik html szabvány volt a hibàs a telekomnál aztán 1-2 hét és megoldottàk.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
errorcode06 #3395 üzenetére
Nekem utoljára expansysról volt nexus 9-em, mint htc.
Ez a htc.eu-n kivüli beszerzésekre igaz ahogy én értelmezem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
silentkiller #3323 üzenetére
Én is most olvastam, de a htc clubon nem látni semmit. Jó lenne egy 100 eurós kedvezmény nekünk is.
-
ghiottone
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Azokhoz intézném kérdésemet, akik 2 kártyával használják a telefont - saját használati szokásaitokkal milyen kijelzőidőket sikerül elérnetek? Légyszi azt is írjátok meg, hogy ez a használat mit takar.
Gondolkodom duál simes u11 vagy s8 beszerzésében és nehéz a döntés mert a stock androidot megszoktam, de az amoled jó lenne + a kisebb méret az s8-nál jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest