-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
ah azt nem láttam
akkor jó. hát még így is belefér hogy a kamera rossz helyre fókuszált és azért tűnik fényesebbnek. nekem kicsit sötétebbnek tűnik ott ahol nincs túlexponálva, de nem vészes.
igazából az se látszik hogy auto brightness on vagy off van, és úgy húzta-e maxra (legalábbis én nem láttam).nem tudom más telefonoknál hogy van. OP5-ön ha húzogattam a fényerőt akkor direktben állította, viszont Xiaomin hogy ha auto brightness be van kapcsolva, akkor az hogy hova húztam a fényerőt, csak egy ralatív támpont volt, amin belül magát állítgatta (ez sokkal jobban bejön mindennapi használatban)
meglátjuk, én annyira nem aggódok emiatt, a battery life inkább fontos, de abban meg nem nagyon bízok GSMA-ban
-
f3rdzs0
senior tag
ez egy sötét szobában van, és szerintem az U11 így is világosabb. nem hiszem hogy ez max fényerő, vagy U11+ max de U11 aligha.
a kérdés az, hogy auto brightness mellett is ilyen sötét, vagy ott ad magának egy kis boostot, legalább 400 nit köré (ha igen, annak nagyon örülnék), ahogy az U11 is 483 nitnél maxolódik ki, viszont auto brightness mellett 583-ig is felmegy
-
kerxy
őstag
Na, nekem tetszik, remélem hamar megkapjuk! Végre az NFC is kapcsolható lesz a fenti sávból. Ez nálam tökre szempont, mivel mobilfizetésre is használom a telót, de csak közvetlenül előtte szoktam bekapcsolni az NFC antennát...
sludgeboyx: nem rég volt szó a P10 / P10 plussal való összehasonlításról. szerintem a mate9 már elég régi, szoftveresen nem lesz sokáig támogatva, szóval én azt biztos kilőném.
-
kekkola
senior tag
#2342 Bullitz : ugyanezzel a tokkal szemezek. Az edge sense szvsz biztos működik benne. Ez a tok is vékonynak tűnik, azért is szeretném
-
ferob
őstag
Azok az üzletek azért árulják drágábban, mert a jótállás teljes, két éves időtartama alatt intézik szükség esetén a javíttatást, van amelyik az el- és visszaállítást is, valamint többnyire magyar forrásból szerzik be a készletet és lévén, hogy nagyobb üzletek, nagyobb haszonkulccsal is dolgoznak.
Akik csak egy évet vállalnak, azoknak nem kötelességük foglakozni a vásárlóval az egy év letelte után, így további költséget sem jelent, mert kizárólag a gyártói szervizt terheli továbbá.
Többnyire ezt jelölik 1+1 évvel, mivel a második év már nem hozzájuk tartozik, de egyes GSM üzletekben az a +1 év a szürkeimportos készülékeknél egy névleges szoftvergaranciát jelent, ami összeségében semmit nem ér. -
oxide83
aktív tag
Én is lehet rosszul értelmezem Ferob magyarázatait, de itt valami nem stimmel. Ezek a smaku boltok 1+1 év teljes körű BOLTI garanciát adnak pont azért mert nem EU régiós telefonjaik vannak, nem? Bolti garival kitörölheted, ha gondja lesz a telódnak ők ráülnek hónapokra és a Medimarktba nem viheted a "bolti" garival hadonászva mert elküldenek vele a fenébe. Én így értelmezem.
-
MK VII
veterán
Ha biztosra akarsz menni akkor a GSM végződésű boltneveket kerülöd.
Euronics, Media Markt, ilyesmi boltokból, illetve hivatalos márkaboltból való rendelésnél vásárlásnál nyugodt lehetsz. Én még az emag-ot sem feltétlenül ajánlom. Ott is vannak olyan készülékek amiket külsős GSM boltok készleteiből szereznek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest