- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #5240 üzenetére
Nem szoktad még meg, hogy kb minden rossz ennek a topicnak amit nem a HTC csinál?
Jó, hogy lesz@rják a telefont teljesen, jó hogy nincs semmi update, jó hogy nincs bizt frissítés. És különben is teljesen fölösleges a gyakori update, javítás, teljesen fölösleges a felhasználóval való kommunikáció.
Ez itt mind teljesen rendben van. És most mindjárt jön az ilyedt avatarú felhasználó és mindenkinek megmondja a tutit. Ez a HTC topic. -
DigitXT
félisten
válasz
CptAdamica #5236 üzenetére
Nekem nem hiányozna, ha minden héten reszelnék az OS-t. Elég szopás az,
ha egy gyakran használt alkalmazásba belerondít a fejlesztője, mert csak, és
itt nem a "fantasztikus" feature upgrade-ekre (?) gondolok! Hanem főleg az UI
össze-vissza b.szkurálására, ami épp eszükbe jutott. A lehető legidegesítőbb:
legszívesebben semmit nem frissítenék, amíg TÉNYLEG nincs értelme annak.Nem tudom ez a Pite mit hozna, de ha használhatatlan lenne tőle az U11, hát
nagyon örülök, hogy nem adják ki. Ha 2 - 3 hónap múlva kijön, jöjjön, ám nem
biztos, hogy az elsők között rohanok felrakni... Ami nem romlott el, ne javítsd! -
Gábor-KJ
őstag
válasz
CptAdamica #5236 üzenetére
Ne aggódj - más gyártó is vicc kategóriában indul ebben a műfajban.
Motorola csúcs készülék még mindig oreo-n van ami legalább jó szar is!
-
DigitXT
félisten
válasz
CptAdamica #5170 üzenetére
Miért is?
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #5170 üzenetére
Bannolni kéne őket!
-
Shokkolo
addikt
válasz
CptAdamica #5074 üzenetére
na bakker, a BT azért elég sarkalatos pont
-
válasz
CptAdamica #4982 üzenetére
A kérdés, hogy akarjuk-e ezt a csodás android 9-et
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4982 üzenetére
Forditva kellene mennie, de legalabb kiadjak...
Bar hiszem ha latom... -
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4924 üzenetére
Add el és viszlát! Feleslegesen próbálod ekézni a készüléket, mert tökéletes azóta is kb. mindenkinek. Te megölted, pech.
Nem tudom mit vársz, majd mindenki elkezdi írni, hogy igazad van és egy hulladék? Sajnálom a tény az, hogy nagyrészt mind jó. Nyilván akadnak kevésbé időtálló darabok, előfordul, mind minden másnál is. Szerencsére ez sem a márkára sem a típusra nincs kihatással.
De ha garanciális problémád van, garanciáztasd! Láthattad fentebb tökéletesen működik a garanciális szerviz. Ha garancián túli a dolog, akkor javíttasd, ha meg nem éri meg neked, akkor add el és ennyi! -
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4924 üzenetére
😂
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4921 üzenetére
Mai napig hibátlanul tudja az akksi azt amit új korában. Nem tudok erre mit mondani.
-
válasz
CptAdamica #4921 üzenetére
A vonatozás az nagy akksi gyilkos. (kivéve néhány Nyugati vonaton)
Gyenge térerő általában, plusz a folyamatos váltás a tornyok között.
Ez a telefon pedig nagyon szeret küzdeni a térerőért. Van egy labor egyetemen, ahol kb csak nekem van térerőm, cserébe az idő alatt jó gyorsan merül. -
Darellus92
aktív tag
válasz
CptAdamica #4900 üzenetére
Van ra de inkabb nem koltenek ra tobbet. U Ultrarol nem akkor az update. A pite miatt lenne jo meg a kicsivel jobb kamera miatt. Megveszem holnap, aztan kiderul. Igazabol ha nem jon be, 40-ért átveszi az arab is, ha meg bejon akkor boven eladom 40-ért az Ultrat. Bukni nemhiszem hogy fogok rajta.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4889 üzenetére
Neked is Mi 9?
Mondjuk egy kicsit elbizonytalanított az OIS állítólagos hiánya. Hallottál erről valamit?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4848 üzenetére
Én anno azt olvastam, hogy ők adják ki bérbe a munkát.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4798 üzenetére
Nekem most egy Xiaomi Mi Mix 3 lesz azthiszem.
Azért elvileg megígérték, hogy a P még érkezni fog az U11-re is. Mondjuk ígérni könnyű... -
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4798 üzenetére
En is azt mondom kar ertuk, mert popec stabil telefonokat adtak ki az utobbi evekben. Elso U11-em szerettem, a masodiknal mar nem volt meg a wow faktor + az oreo altal romlott uzemido is keseru szajizt hagyott maga utan, plane hogy a Nugatra nem is lehet csak ugy visszamenni. Egy U12+ szeretnek ugyan, de elerhetetlen es ugye az se kapja ugy a dolgokat ahogy kellene (tudtommal a Pitet mar meg kellett volna kapnia). Hogy a hasznalt paici dolgokat ne is emlitsem ...
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4793 üzenetére
Mondtam hogy support teren nulla lett..
Plane ha mar a 12+ se kap.. -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4793 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4677 üzenetére
Amit az eddigiek alapjan tapasztaltam, pont hogy erosebbnek latom.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4592 üzenetére
Abból volt 4gb-os?
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4477 üzenetére
De, ezek mind automatan keszultek, csak ugye a lightroom programmal meg lehet rajta tunningolni, van ahol elonyos, van ahol nem kifejezetten. Ezen meg csiszolnom kell.
A RAWbol dolgozast befejeztem, arra csak a Mate10pro eseteben volt szukseg (ezert is valtottam, 8 honap utan meguntam, amugy baromi jo telo)
U11 nem igenyli ezt, raadasul 3x annyit kell vele dolgozni (probaltam) -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4445 üzenetére
A Bluetooth nekem is kellemes meglepetés. Tegnap lőttem össze a Pebble órámmal és a 3. irodában sem szakadt meg a kapcsolat.
-
cyber86
őstag
válasz
CptAdamica #4415 üzenetére
Tesóm telóján Sony Xperia XZ 2 asszem az van neki megkapta tegnap elött az android 9-et.
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4406 üzenetére
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4356 üzenetére
Megpróbáltam a UK ügyfélszolgálaton. A legkevésbé sem voltak segítőkészek. Küldtem képet a ragasztófoltos alsó részről, illetve elküldtem a dobozt is azért, hogy lássák, nem a levegőbe beszélek és a készülék nem makulátlan állapotú, a doboz pedig egyenesen förtelmes, de nem hatotta meg őket. Azt hajtogatták, hogy küldjem vissza szervizre újból és majd ott eldöntik, hogy vajon lehet-e cserélni a telefont.
Amennyiben nem lehet javítani, úgy cserélik.
Hát erre van egy tippem, hogy mi lenne a szerviz válasza. Úgyhogy ez valószínűleg így maradt. Egy újabb szervizkört nem tudok megvárni. -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4342 üzenetére
Körömlakk lemosó kifejezetten rossz ötlet. Sima 70%-os alkohol (ahogy itt már írták is). Szerintem ez egyáltalán nem gáz. A szervizben nem törölgetik a védő ragasztók után a készüléket.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4342 üzenetére
Isopropyl alkohol!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4312 üzenetére
Szeretni való tok.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4301 üzenetére
1 év alatt azért elég gáz, hogy csak ennyit sikerült magukból kiizzadni. Nagyon jó kis telefon, de azért a HTC nem lesz a szívem csücske.
-
opr
nagyúr
válasz
CptAdamica #4301 üzenetére
Na ugye, mondtam en, hogy mindjart megkapjatok Ti is.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4284 üzenetére
Csak kérdés, hogy mikor?
-
válasz
CptAdamica #4280 üzenetére
Használj Swype-ot
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #4279 üzenetére
Mégsem oldotta meg már 5%-ot evett az aksiból.
Valakinek, valami ötlet? Régebben el lehetett távolítani az alkalmazás frissítéseit, viszont most nem találom.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #4278 üzenetére
Kicsit olvasgattam, azt javasolták, hogy blokkoljam a névjegyek engedélyét. Kíváncsi vagyok, hogy így mit alkot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #4269 üzenetére
Szerintem semmennyire. Úgy tudom a paypalos fizetésnél amikor fizetsz, akkor a vásárlás összegével a pllanatnyi árfolyamon előjegyzi az összeget a folyószamlád terhére, de ténylegesen a könyveléskor érvényes árfolyamon fogja majd megterhelni a bank a folyószamlád. Paypalnál arra kell még figyelni, hogy a konverzió legyen átállítva így.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #4267 üzenetére
Német amazonról szereztem, de màr ott sincs. Itt még van.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4264 üzenetére
Amit szerettem az a caselogy abban jó volt a telefon.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4261 üzenetére
Ugyan olyan vastag.
-
opr
nagyúr
válasz
CptAdamica #4261 üzenetére
Szerintem ugy kb 1mm-el vastagodik meg, de oszinten szolva meg igy is ezerszer kenyelmesebb kezben fogni, mint nelkule.
Nem tudom, htc-nel ki talalta ki, hogy a jo kis fasza, minosegi, merev es tartos fem keszulekhazakat erre a fos uvegre csereljek le, de csodalom, hogy gyarilag nem beszappanozva jott, mert ennel mar csak akkor lehetne csuszosabb...
Szoval +1mm, cserebe a telefon 2000 fokon langolo szerelme a gravitacio irant elegge lecsokken, mar nem akarja a karjaiba vetni magat minden masodpercben. Plusz nekem eleg minosegi cuccnak is tunik.
Az egyetlen, ami zavar benne, hogy az edge sense neha ugy erzi, mintha szoritana a tok, de picit az ember raszorit, vagy arrebb huzza a tokot es megoldva. Olyan meg nem fordult elo, hogy edge sense funkcio a tok miatt aktivalodott volna, csak 1-2 kis kek pottyot mutat oldalt, hogy szoljon, hogy szoros a ruci es kesz.
En erosen ajanlom!Liquid Crystalt meg nem probaltam, fuhoz kepes milyen, nagyon eros?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4250 üzenetére
A Google asszisztens tudja net nélkül?
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4246 üzenetére
Szuper, hogy megoldódott, viszonylag gyorsan az ügy.
Én még nem tudok semmit a javításról, illetve az állapotáról, egyelőre a munkalapot sem látom a tmx oldalán.
Szerintetek az IP67-es védelem ugrott a kijelzőcsere után, vagy a gyári javítás erre vonatkozóan is megnyugtató megoldást nyújt? -
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4246 üzenetére
Hol adtad le?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4241 üzenetére
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
CptAdamica #4230 üzenetére
Engem is csak a p20 pro érdekelne, de elriaszt az emui, nagyon nem szerettem. S7-ről váltottam, meglepő, de nagyon szerethető, jól kezelhető rendszere volt, sztem azzal nem lenne gondod. Az always on display kifejezetten hasznos volt, az hiányzik. Bár az s8-s9 se fogott meg igazán. Szóval ha p20 pro-ra váltanál, akkor egy pár gondolatot/tapasztalatot majd megoszthatnál, köszönöm.
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4227 üzenetére
Köszi!
Én is remélem, ha nem úgy kapom vissza, ahogy leadtam, megy vissza és mennek az újabb panaszlevelek. De nem akarok károgni, amíg nincs miért.
Sajnálom, hogy elhúzódik az ügy.
Igazából én is azért nem kapcsoltam be egy hónapig, mert úgy voltam vele a M8 után, hogy úgy is rendben lesz vele minden. Mire fogsz váltani?
Majd beszámolok a fejleményekről, ez talán másoknak is okolásképp szolgálhat.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4227 üzenetére
S9 lesz?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4223 üzenetére
Köszi.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4221 üzenetére
Partnero is. Akkor azt nem is kell nézni, hogy meddig szól a garancia?
Nekem a papíron, adásvétel garancia szerepel, rajta van az ára, imeiszám, típus, stb.
A cid htc-034. -
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4209 üzenetére
Nekem talán kissé jobban szem előtt van, alig valamivel a képernyő képzeletbeli középvonala alatt jobbra. Így most már feltünő számomra. Itt keresgettem a fórumban, de használható infót nem találtam, csak a lassú ügyintézésre vonatkozóan, ez nálam még belefér, mert egyelőre van olyan készülék, amit tudok helyette használni, inkább a végeredmény minősége érdekelne jobban, hogy vajon úgy kapom-e vissza a telefont, ahogy elküldtem, tehát hibátlan állapotban leszámítva természetesen a pixelhibát.
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4207 üzenetére
Lebeszéltem a dolgot a HTC ügyfélszolgálatával és nekem nem fogják cserélni a készüléket, mivel kifutottam az első 14 napból.
Csak a javítás jöhet szóba.
Szeretnék tapasztalatokat/véleményeket kérni, hogy egy pixel hibával érdemes-e elküldeni javíttatni a készüléket, vagy hagyjam az egészet? Mennyire végeznek jó, precíz munkát a gyári szervízben és mindenek előtt, ha elküldöm, mennyi idővel kell számolni a javításra?
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4205 üzenetére
Oh, ez nem jó hír, nekem első sorban a telefonra lenne szükségem, mert az M8 sajnos nagyon a végét járja (iszonyú lassú, és az akku is nagyon gyorsan merül már). Egyelőre egy angol nyelvű panaszlevéllel kerestem meg őket, de kedden megpróbálom a magyar ügyfélszolgálatot is. A fentiek alapján a javítást biztosan nem kérem, inkább veszek egy újat, ha azon az árfolyamon térítik meg a vételárat, amelyen vásároltam (júliusban drágább volt az EUR). Bár úgy láttam a HTC Club felületén, hogy sajnos a Brilliant Black variáns nem elérhető...
Mindenesetre remélem, hogy nálam is segítőkészek lesznek.
-
Dr. Maci
tag
válasz
CptAdamica #4112 üzenetére
Sziasztok!
Ugyanebbe a dead pixel-es problémába futottam bele. Július 18-án rendeltem meg a telefont, de csak ma tudtam bekapcsolni, mert iszonyú elfoglalt voltam. Sajnos nekem is sikerült kifognom egy hibás panelt. Írtam az ügyfélszolgálatnak, remélem cserélni fogják a telefont. Egyébként az első benyomásaim nagyon jók a készülékről One m8-ról váltottam.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4150 üzenetére
Koszi, de nekem is csak az M8-nal volt ilyen, amikor rossz volt a kabel
-
Benji77
aktív tag
válasz
CptAdamica #4116 üzenetére
Na én ezért nem akartam kulfoldrol rendelni.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4116 üzenetére
...es akkor ujra rendelni kell, es ujra varni?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4112 üzenetére
Megnéztem az enyémet is, hibátlan, de ezután egy szemorvost felkereshetek😁
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4110 üzenetére
Ja megvan. Melyik programmal nézted?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4105 üzenetére
Mit kell nezni?
-
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #4099 üzenetére
Egyszerűen küldd vissza és vásárold meg újra, mert egy javítást semmiképp nem ér meg.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #4099 üzenetére
Képet tudsz mutatni?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4101 üzenetére
Ennek örülünk.
A pixel hiba nyilván zavaró, de eddig senki nem jelezte. Tudom, ez meg pláne nem vigasztal
Ha nagyon zavaró, szerintem gariba mehet vissza
Amúgy magyar vásárlás, vagy HTC Club? -
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #4064 üzenetére
Mondjuk egy PP vagy kártyás fizetéssel ezt a kellemetlenséget megspórolhattad volna magadnak
-
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #4060 üzenetére
Amennyiben megbizonyosodtál róla, hogy visszaélés történt (a htc-hez nem érkezett meg és a bankodtól elment s pénz), akkor jelentsd a bankodnál. A bank azonnal visszautalja a számládra az összeget és kivizsgálja az esetet, amennyiben szükséges büntetőjogi eljárást indít. Amennyiben bebizonyosodik a visszaélés ténye, akkor megtarthatod a pénzt. Sztem no para.
-
opr
nagyúr
válasz
CptAdamica #4055 üzenetére
Ha nemzetkozi atutalas volt, akkor a helyedben en annyira nem kapkodnek. A magyar bankok azt szeretik -szep szoval mondva- raerosen intezni.
Nekem az utolso magyar->kulfold (EU) utalasom 4 munkanap volt, ugy, hogy volt kozte egy hetvege, mire odaert a fogado bankhoz. Igaz, ez egy eve volt kb, azota lehet vatoztak a dolgok.
Reszemrol pl az valtozott, hogy nem csinalok draga es lassu nemzetkozi utalast, hanem transferwise-t hasznalok. -
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4046 üzenetére
Igen. A Liquid Crystal. Nekem ez van.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4046 üzenetére
Ami anno nekem volt, az egesz elviselheto vastagsagu volt. Mostaz U11+ on IMAK van.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4016 üzenetére
Spigen!
-
válasz
CptAdamica #4003 üzenetére
Fekete már nincs (és a többi szín se)... Csak a kék.
Én Paypallal fizetnék mindig, ha van lehetőség. -
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #4001 üzenetére
Azért arra ne vegyél mérget, hogy lesz is készleten, mert elég hamar változnak a dolgok, szóval legyen egy másik terved is.
-
válasz
CptAdamica #3995 üzenetére
Múlt héten még arra is 33€ volt a szállítás.
Állapotsávon lévő ikonnál van 1-es, de kb ennyi. -
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3997 üzenetére
Lesz az ikon felett egy apró szám, de olyan kicsi, hogy nem lesz zavaró és plusz helyet sem foglal az állapotsávból.
-
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3995 üzenetére
Nem ezen múlik, hanem szimplán vagy üzleti megfontolás, hogy inkább az fogyjon, vagy éppen az egy másik raktárból érhető el, ahonnan nem tudják olyan kedvezően megoldani a szállítást.
-
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3993 üzenetére
Abban Cat. 15 LTE modem található, ami a gyakorlatban "csak" 800Mbps letöltési sebességet tesz lehetővé, valamint a második SIM foglalat használatos a tárhely bővítésére, így egyszerre több kártyát nem lehet használni, tehát vagy bővíted, vagy két kártyát használsz.
-
válasz
CptAdamica #3991 üzenetére
Dual sim-esre 0€-t ír nekem....
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #3989 üzenetére
Következő kérdés, hogy lehet megúszni a 33 eurós szállítási díjat?
-
ferob
őstag
válasz
CptAdamica #3986 üzenetére
Ez úgy lehetséges, ahogy már többször említettem a fórumon, azért mert európai régiós, még lehet szolgáltatótól származó, mint pl. a német Telekomtól, ami saját CID azonosítóval rendelkezik, valamint egyéni feltételek vonatkoznak rá a szervizeléskor, külön megállapodással, így egy regionális szerviz csak akkor fogja befogadni javításra, ha valaki rendelkezik a külföldi szolgáltatótól származó számlával, így egy GSM boltos kiállított számla nem lesz elég, tehát az említett egy éves jótállás valójába csak bolti garancia, ami egy ilyen telefon esetében sokat nem ér.
-
válasz
CptAdamica #3986 üzenetére
htc club még mindig
-
jotzo01
tag
válasz
CptAdamica #3982 üzenetére
Polarizált napszemüvegben vízszintes helyzetben nem lehet fotózni (mert nem látszik semmi). Nálam ennyi.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
CptAdamica #3289 üzenetére
Nem is lett túl drága. Többihez képest főleg.
-
tipuka
addikt
válasz
Jó drága, akkor a HTC Clubban venném meg 719,10 € -ért .
Amúgy nincs valakinek Szegeden ebből a szépségből? nagyon megnézném élőben, mindössze pár percet, hogy milyen -
atikó
őstag
válasz
kíváncsi leszek lesz e szolgáltatónál!
-
cyber86
őstag
válasz
CptAdamica #2212 üzenetére
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #2182 üzenetére
Nagyon helyes! Alakul ez. A két új U11 is fasza lett, áruk is. Ideje volt már felfelé menni!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nem látom, mert fizetős accounton kikapcsoltam, meg egyébként is megy az AD block, de most ezt megnézem, AD block ki, profil beállításnál reklám vissza
-
kekkola
senior tag
válasz
Hű
(#2174) silentkiller : elég komoly...
-
kerxy
őstag
válasz
CptAdamica #2056 üzenetére
3930 mAh akksi lesz, tényleg egész jó. A kezdő ár se olyan brutális, 265e Ft. A qi kimaradt, de az nálam sem szempont, várós a teló, de itthon még legalább egy hónap. Azért remélem a sima U11 nem lesz elfelejtetve
-
w333
félisten
válasz
CptAdamica #2044 üzenetére
Azért mert nem csak a nappali környezetben tesztelik hanem az esti környezetben is, és nem csak a részletgazdagságot nézik mint a felhasználók 99% hanem fotós szemmel a dinamikát, vonalélességet stb. is nézik !
Tessék erről beszélek ... jó az U11 de sajnos nem minden környezetben !
(#2045) Aryon87
Valamilyen szinten azért elég reális ez a pontozás, mert ők mindent néznek !
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #2044 üzenetére
Nemtom, de velemenyem szerint nem tiszta ez az egesz pontozas. U11 volt a regi teszt szerint az utolso, ami utana jon, azok mar mind az uj szerint vannak, mert a szifonnal hoztak be. Szal az U11nel max egy betut modositottak az iromanyba, xartak a kamerara, mert tudtak sztem hogy siman felkerul az elmezonybe a Pixellel az uj pontozas szerint....
-
mocsyzozi
tag
válasz
CptAdamica #1585 üzenetére
oké megértem hogy baszogatni kellene őket,de ez nem az én pályám,még ha igazából ez lenne a legjobb megoldás....majd megjön amikor megjön......tájékoztatni foglak benneteket azonnal!
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
CptAdamica #1578 üzenetére
nem rugózik itt senki rajta, ti érdeklődtetek mi a helyzet a gariba leadott telókkal ,de ha valaki kifizet közel 3 kilót egy telóért az minél előbb szeretné újra a zsebében tudni!!!(megjegyzem még mindig semmi hír a telefonról se arról hogy mennyiért cserélik a hátlapot)De ezt már elengedtem ha visszajön valaha úgyis eladom,mert a mostani megmarad (remélem ezzel több szerencsém lesz.....)
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #690 üzenetére
Nalam nem reagalt, bar nem is figyeltem.
Kepernyokep, es kamera van beallitva a nyomasra -
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #682 üzenetére
Ez olyan mikor telenornal nezett ram a srac hogy wtf?
Utana kellett nezzen, azt kozolte hogy nincs naluk meg kozponti raktarban sem...
Ehhez kepest.. -
Tiger.
nagyúr
válasz
CptAdamica #654 üzenetére
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 1 / 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest