-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
ghiottone #4160 üzenetére
Hurrá! Bezzeg a security patcheket se frissítik. Én eddig a samsungot gondoltam a legtrehányabbnak frissítések terén, de a htc vezet most nálam. Lassan egy éves lesz a teló, és utoljára több mint fél éve hogy kijött az oreo, azóta semmi update.
A huawei p10-em bezzeg legalább havonta kap updatet, friss security patchel.
Másik kérdésem. Szervizeltetni csak szolgáltatón kersztül tudom, ahol vettem? Úgy lesz min. 1 hónap is.
-
BenHans
addikt
válasz
ghiottone #3719 üzenetére
Kb le lettem hülyézve amikor ki mertem mondani hogy bizonyos esetekben zavaró a hajlított kijelző mert eleve befénylik bizonyos szögekben tartva. Nekem is cilinderes a szemem, de olyan is mondta hogy zavaró akinek nem. De leginkább a pwm vibrálás amitől nagyon el tud fáradni a szem és akár fejfájás is kialakulhat. Ebben a videóban pl tisztán látszik.
De mivel egy másik topikban kijelentette egy vérfan hogy nem zavaró és hülye aki mást mond, ezért nem zavaró és hülyeség amit írok.
Ha lehet inkább mégis kihagyom, az edge sense amúgy is rugalmasabban kezelhető és ha nem kell ki lehet kapcsolni.
-
törölt tag
válasz
ghiottone #3664 üzenetére
Akkor én tévedtem Oreoval kapcsolatban, de ettől még valami nem kerek ha 10%-ot megy egy éjszaka és ahogy láttam, nem is oldódott meg abban az esetben.
Kinek mi sok valamiért és nem. Én soknak tartom. Nem mennék bele a részletezésbe, hogy miért. Máshol megtettem. (továbbra is tartom, hogy túlárazott az U11+ jelenleg, ahogy olvasgatok róla, még talán kamera téren jobb is az U11 tőle, számomra egyetlen előnye a kijelző nagyobb mérete)Egyébként U11 esetében is van éjszakai nagyobb akku merülés?
-
-
#Zanard#
csendes tag
válasz
ghiottone #3443 üzenetére
Köszi ez már annyira hiányzott, mint egy falat kenyér. Tudom hogy a két rendszer ég és föld, de a Lumiat 950LX-en annyira megszoktam a Glance Screen-t hogy komolyan bosszantott ez az apró kis butaság. De juppijeee, ez már meg is oldódott. Köszi, köszi és mégegyszer KÖSZI
-
Nahát!
tag
válasz
ghiottone #3448 üzenetére
Az 500 EUR-os biztosítással kapcsolatban.
Igaz nem DHL, hanem DPD - de mindkettő német cég ugye.Vásároltam neten több mindent német rokonokhoz.
Szintén neten megrendeltem a DPD német oldalán a szállítást, paypal-lal ki is fizettem.Szépen eljött ide a helyi depóig, itt viszont össze-vissza rugdosták, majd a depó ragasztószalagjával körbetekerték, hogy egyáltalán szállítható legyen.
Átvételkor a futár nem akart jegyzőkönyvet felvenni, azt mondta ha kinyitom és úgy látom sérült, akkor jelezzem a központi ügyfélszolgálatra; őt fogják visszaküldeni, hogy "megvizsgálja" a panaszt. Majd távozott.
Rögtön lefotóztam a dobozt, majd kinyitottam, belül a cucc törött volt, azt is lefotóztam. Futár távozását követő 5 percen belül e-mail-ben fotó melléklettel jeleztem a problémát. Ehhez képest az 59. napon írtak vissza, hogy nagyon sajnálják (60 nap az ügyintézési határidő) és ha továbbra is panaszom van, akkor a feladó (a németországi rokon) írjon nekik magyar, vagy angol nyelvű levelet. Merthogy ők csak a feladóval állnak szóba. Hiába én szerződtem velük a szállításra, rendeltem meg és fizettem ki a saját számlámról.
Közben viszont jeleztem a 3. napon a német DPD felé is, akik válaszra sem méltattak egyáltalán.
Megkértem a német rokonokat is, hogy írjanak az ügyfélszolgálat felé, amit ők a 8. napon tettek meg.Lényeg: nem voltak hajlandóak kártérítést fizetni, mert hogy kicsúsztunk a 7 napon belüli bejelentési időből, és egyébként is nem volt megfelelően becsomagolva a cucc, ha összetörhetett - és ez a legdurvább gumiszabályuk.
Szóval, ez a biztosítás tulajdonképpen a csomag elvesztése esetén él, sérülésnél semmire sem jó. Márpedig nem bánnak finoman a futárcégek a csomagokkal, láttam a depóban hogyan dobálják simán 2-3 méterre, vagy rúgják arrébb.
-
kano
nagyúr
-
winfier
senior tag
válasz
ghiottone #3313 üzenetére
Szia,
Saját tapasztalataim és szokásaim alapján bőven 2-3 nap az üzemidőm. Elég sok telefonálás, nyomkodás is van bőven. Munkaidőben inkább LTE megy, otthon pedig wifi. Olyan 2,5-4 óra a kijelző idő. De volt már olyan is, hogy 4 napot simán, inkább 5 napot ment, de ilyenkor csak inkább telefonálás és semmi nyomkodás nem volt. 20% simán el merek indulni otthonról ha valamiért nem tölteném fel. -
Ombre88
csendes tag
válasz
ghiottone #3313 üzenetére
Nekem kettő van benne.Az első pár hétben csak egy.Természetesen egyel jobb volt az üzemidő de kettővel is bőven kihúzom a napot.Értem ezalatt:mobilnet mindig megy,gpst is szoktam használni és emelett pengetem jó sokat😂,olvasok,youtoobe ,messenger stb.Játszani egyáltalán nem szoktam.Késő este szoktam csak feltenni.Én nagyon megvagyok elégedve az üzemidővel.Az M9 sokkal gyengébb volt ilyen szempontból nálam.
-
kano
nagyúr
válasz
ghiottone #2960 üzenetére
Az OP5-nek. Az OP5T-nek is kb hasonló a sotja mint az OP5-nek.
Az IPS ugye többet fogyaszt a technológia miatt és a nagyobb felbontás is egy kicsit megdobhatja. Ennek ellenére ez még csak az első töltése volt. Kell kb 2-3. De ha ez kb ennyit tud, akkor nekem is sima U11 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest