- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Én nem úgy néztem, hogy nekem sok, de persze szerintem aki 170ért vesz telefont annak ez talán úgymond a "hobbija", én megvagyok az S2-vel és inkább egy országúti kerékpárt veszek (vettem) 400ért, mert én annak láttam értelmét, szeretek biciklizni, s4-et, one-t sose vennék, ezekre biztosan nem váltanám le az s2-t ennyiért.
Ez most az én véleményem, mint ahogy a tiétek az, hogy ez megéri: szerintem most, a ma április 10-én sem ér 30 ezer forinttal többet egy one mint az s2-m, mármint ezt úgy értem, hogy én ennyit lennék hajlandó ráfizetni. Tudom, hogy ez nagy hülyeség, de a 250-hez már nem kell sokat tenni, hogy vegyek egy tényleg jó gépet, monitorral (mondjuk mégegyszer ennyit).
Lényeg a lényeg, mindenkinek más az értékrendje illetve mindenkinek más fontos, sokan azért tartják hülyének azt, aki vesz egy ilyet, mert az emberek töredékének se lesz One-ja magyarországon és aki nincs a tömegben, az hülye
(Ez viszont nem az én véleményem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest