- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát

Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!

Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad

ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- PH! Darts
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest