-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát
Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad
ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest