Hirdetés
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- One mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
mivel nem ips,így más, a betekintési szögek valóban kisebbek mint az ipsnél,de korántsem annyira durva,mint amennyi fika komment született a z1 topikba a kijelzőről.
sztem bőven használható.
a hangszorók,azok gyengébbek,mivel alulról szól,nem szemből,továbbá ez betudható annak is hogy ip58-as minősítésű,így nem úgy szól,mint a one,ami teljesen nyitott.
ennek is van előnye,mivel nekem pont emiatt volt a one szervizbe,mivel valszeg telementek a hangszorók kosszal,ami ennél elvileg nem fenyeget.(#15847) Badboys:na látod én a samuval vagyok így,ott volt a note 3,olcsóbb is lett volna,de amikor ránéztem a kijelzőre rögtön az s3 jutott róla eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Robotporszívók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest