- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csepelball
tag
Megvan még valakinek ez a játék? Sajnos a korábbi myspace linkeken semmi nincs és az sg fórumban sem láttam friss infót.
-
JetiRulez
őstag
Megjelent!
Nagyon adja, de másodszorra akadok és és már második napja nem jutok tovább.
E3L8 (Egy esős hétköznap): A kék kulccsal nem tudom hova kell mennem. Minden ajtót, falfelületet, egyebet végigkutattam. A videotéka ajtaját valami rejtett nyitó nyitja?
Hátha valaki betéved ide.
-
JetiRulez
őstag
Na mivan? Én vagyok itt az egyedülihírhozó? Pár finomítás a pályákon, hogy ne fagyjon, majd keresni kell egy jó tárhelyet. Mindezt itt olvashatjátok részletesebben: [link].
-
JetiRulez
őstag
Új fejlemények: [link].
Mostmár tényleg mindjárt elkészül. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Mostmár hamarosan elkészül.[link]
-
JetiRulez
őstag
Megjelent az Irány A Gettó DOS-os verziója [link]. Én mindenesetre megvárom a Windows-ost.
-
Bacce
csendes tag
...én már csak azt nem értem hogymiért pont a duke?! cimboráim is csináltak hozzá páját még valamikor 100 éve... vagy ez a project is azóta tart?!
Ott van pl a quake3, nyílt forrású, egyszerűen modolható, stb...
-
JetiRulez
őstag
Új fejlemények!
Elkezdték tesztelni a játékot és kb 2 hónapon belül megjelenik. Egyébként ingyenes lesz. [link] -
JetiRulez
őstag
válasz
csepelball #72 üzenetére
Hamachi-val nyomultok? Csak kérdem mert, ha Redneck-et is játszotok engem is érdekel a dolog. Egyébként kipróbálnám a Duke multit is.
-
hummertime
csendes tag
Nem azt mondtam, hogy csúcsgrafika. Egy 96-os Build engine nem igazán ad erre lehetőséget. De van azon a szinten így HRP-vel meg 3D-s modellekkel, hogy a legújabbakhoz szokottak sem fognak csalódni. Nincs ebben semmi tréfa. De ha mégis megsértettelek vele, kegyes bocsánatodért esedezem.
-
csepelball
tag
Hello!
Igazi duke fanatikus vagyok,mai napig amikor tehetjük játszunk vele haverokkal neten! Szerintem egy jó megoldás amit csinálnak és nekem tetszik! Sok szerencsét kívánok hozzá,legalább hangulatos lesz és nem a grafikára mennek meg a hipersuper fizika meg ilyesmikre! Talán ettől is lesz jobb simán mint akár egy stalker vagy crysis. A duke nukem 3d is messze jobb ezeknél,mert van egy olyan egyediség benne,ami a mai játékok 10%ban sincs meg.
SOK SZERENCSÉT A GYÁRTÁSHOZ!!
-
dr_ace
aktív tag
"Ezért az Irány a Gettó (ami már láthatóan tartalmaz új elemeket) nem hinném hogy csalódást fog okozni még azoknak se, akik hozzá vannak szokva a legmodernebb FPS játékok grafikájához, effektjeihez."
ennek a mondatnak a végéről lemaradt egy (vagy több) smiley, kérem szépen javítani, mert így még valaki véletlenül komolyan veheti. köszönöm.
-
-
JetiRulez
őstag
Na most elkezdtem játszani a Duke3D-vel. Nagyon para, majd összesz*rom magam.
-
mazda626
addikt
válasz
JetiRulez #63 üzenetére
Figyeld meg, hogy a hülyeség miatt fog épp sikeres lenni! A net csodákra képes, lásd Szalacsi, Polgár Jenő, Gátvéder, Rosszpcjátékok blog. A srác cikket írt a PC.Guruba, felkérésre! Nem kell őket félteni, ha szépen haladnak felfigyelnek rájuk, a neten biztosan terjeng a játék, vele pedig a nevük.
-
Rive
veterán
'Komolynak' tényleg szánalmas. Viccnek meg gyenge.
-
[MoRD]
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #65 üzenetére
Elnézve
-
[MoRD]
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
Szerintem te vagy az....
Biztos nem a vilagpiacra keszitettek, hanem poennak szánták, vagy egy probának.
GO-GO magyar programozók. -
JetiRulez
őstag
válasz
hummertime #62 üzenetére
És az "elégnél" is több emberhez eljutna, ha a készítők találnának hozzá egy jó szponzort.
-
juhi07
senior tag
Hé öcsi álj csak meg XD
-
JetiRulez
őstag
válasz
Gábor vitéz #51 üzenetére
Nem kell ehhez olyan nagy költségvetés. Így is biztos kapunk egy 80-90%-os játékot. Remélem lesz demo is. Addíg is lehet, hogy felrakom a Duke3D-t és megpróbálom végigvinni.
-
HavocS
senior tag
Az oké, hogy nem szeretjük, amiből divatot csinálnak, pedig szar, de ha valami azért lesz népszerű, mert jó, azt azért nem kéne lenézni... azért le lehet persze, ha tényleg maga a feelingje nem tetszik. Mondjuk megmondom őszintén, nekem tetszett a bakterház, tetszett az üvegtigris, tetszett a kontroll, de már kezdem egyre jobban unni, hogy minden második magyar film az ilyen "egyszerű emberekről" szól...
-
Kephamos
addikt
Én mindenképpen ki fogom próbálni. as beszólások olyan gázok, hogy már jók.
-
válasz
hummertime #56 üzenetére
Köszi a tippet!
-
hummertime
csendes tag
A Wanton Destructiont töltsd le a proasm.com-ról, és használd a JFSW (JonoF Shadow Warrior) program mellé. Na az nagyon ütött nálam. Egy hibája van, hogy néhány BOSS nem jelenik meg benne csak 3-as szinten (Who Wants Some Wang), erre érdemes figyelni. De olyan pályák vannak benne, mint egy repülőgépen utazás, esőerdő, Tokyo felhőkarcolói... Lehet, hogy végig is viszem, amíg kijön a Gettó.
-
elit_hun
őstag
válasz
#48351796 #46 üzenetére
jah, szerintem is pusztuljanak az agresszív játékok! hitler és sztálin is azért lett olyan mint amilyen volt! Sőt, a római birodalom is az agresszív játékok miatt bomlott szét! Szerintem is fel kéne akasztani az összes gyilkos szimulátor készítőt! Inkább nézzének a gyerekek győzikét és barátok köztet, az sokkal jellem formálóbb!!!
-
Gábor vitéz
tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
Talán fejtsd ki bővebben.
Nem a ti mottótok hogy: "Alkotni nehéz, fikázni könnyű" ?
Szerintem meg a fíling nagyon ott van, csak látszik hogy 0 költségvetésű a projekt...
Ui.: azt mondjuk nem értem miért kell a régi duke 3d motort erőltetni, még ha felújított is (ingyen van?), mondjuk pl. egy ut2004-es motorral szebb lehetne, és a fizika is jobb lenne.
-
JetiRulez
őstag
Alap Duke3D-hez ajánlom az "EDuke" XP motort. Abba be lehet állítani rendesen az egeret. Egyébként az alap játékban is be lehet állítani, csak folyamatosan kell nyomni az egér középső vagy jobb gombját. A többi build játéknál még a gombot se kell nyomvatartani, csak a mouse aiming-ot kell bekapcsolni (az X tengely mindíg legyen érzékenyebb).
-
válasz
hummertime #45 üzenetére
Köszi szépen!
Megsasolom!
-
törölt tag
hááát, szerintem sem az a játék, amit szivesen látnék a gyermekeim gépén...
Ahogy a mondás tartja, minden külső inger hatással van ránk, és a jellemünket formálja.
Ilyen irányban talán inkább ne... -
hummertime
csendes tag
Ide nézz fel. Rengeteg Duke3d pálya, epizód megtalálható itt. Egyik nagy kedvencem a WGRealms, egy unrealra hajazó epizód sok új grafikával. De van számtalan más.
A többi game-hez kevesebb van. Az biztos, hogy a Shadow Warriorhoz van egy kiegészítő, a Wanton Destruction, a proasm.com-ról letölthető. Ezzel együtt sem a Blood, sem az SW, sem a Redneck nem kaptak kiemelt figyelmet, talán mert eleve egyfajta Duke kiegészítőként vannak számontartva.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem vmi jó, bár nem is értem, hogy miért a duke 3d vel próbálkoznak, mert eljárt felette az idő. Sokkal látványosabbra meg lehetett volna csinálni a mai kor szerint.
-
Zewa
senior tag
Hát.. Ez egy kalap szar!
Elég gyengén van elő adva a dolog de azért jó érzés a pár ismerős dolgot látni benne. (pl MÁV, Tények..)
Az alap elgondolás nem rossz de sztem nagyon erőltetett. ("Gettoban")
-
30z.Samu
félisten
Nem semmi ez a játék, de a régi Duke Nukem jobb volt!
-
Heló!
Köszi az infót, nagy rajongója voltam ezeknek a játékoknak!
Ezért is érdekel, hogy honnan tudok szerezni az ezzel a motorral készült játékokat, pályákat, epizódokat, és persze a javított motort, már ha van ilyen.
Jöhet a többihez is, pl. blood, shadow warrior, stb.
Minden jöhet, ami ide sorolható. Ami különösen érdekel, az az, hogy lehet-e már végre normálisan irányítani az egérrel, és úgy célozni, meg nézelődni, mint a többi normális (mai) fps-ben? Régen próbálkoztam újabb motorokkal, de ezt sehol sem láttam megoldva.Köszi!!
-
feel good
aktív tag
Gondoltam.
Az Easy Rider c. filmet láttad? Attól tartok, hogy nem. (rögtön jót röhögnél az egészen, mert ez egy hihetetlen jó poén Csoki bácsitól, a Babettán ülve)
Ettől függetlenül nekem a tigrisegy karakterei és helyszínei nagyon-nagyon bejönnek, mert nagyon-nagyon tipikusak. -
JetiRulez
őstag
A Redneck Rampage-ből is véltem felfedezni 1-2 textúrát.
A TV műsornál leestem a székről.
Jónak ígérkezik, csak menjen XP-n.
Remélem lesznek benne egyéb hungarikumok is (pl. Szalacsi, Ne Fürgyé Le!, Gátvéder...).
A hivatalos lap még be sincs linkelve: [link]. Mostmár bevan. -
Pyton
aktív tag
Még régebben leszedtünk haverral valami magyar Duke pályát, belvárosi utca volt megcsinálva, az utcán pöfögő trabant, van metró (asszem a nyugati), üzletben számítógépen win 98 logo, és volt egy mozi is, ahol épp az a bizonyos futó pasas játszódik a vásznon (ha minden igaz, ezt a mozgó textúrát már tartalmazza az alap duke is) és közben ez a szöveg szól: "Futok kocogok összevissza, futok kocogok ééééén"
Ajánlom minden Duke3D fannak a Duke Nukem HRP-t. Nagyfelbontású textúrák, igazi 3D modellek (a kapcsoló kiáll a falból, a disznónak agyara van), menüből betölthető egyéni pályák, menüből állítható felbontás, stb. Nagyon profin meg van csinálva.
-
tocsa
senior tag
A Mortál Szombatot ismeritek? Az is magyar hungarikum
.
-
elit_hun
őstag
háát...necces, de elmegy...majd talán haverokkal belenézünk 1-2 percre
-
replika
tag
válasz
hummertime #22 üzenetére
lol ez ütős volt
ú -
hummertime
csendes tag
válasz
Dr. Romano #20 üzenetére
Á, szerintem tisztelni kéne őt, hogy igényesen szórakozik. Mi is inkább néznénk a Spektrumon a matyóhímzés kultúrális örökségének portréfilmjét Jackie Chan főszereplésével.
-
BioNiCMaN
addikt
Őőőő, emlékszik még valaki a Heaven Turist-ra? Igen, az az a magyar fejlesztésű játék, amely időközben átkeresztelődött Load System Default-ra. Végülis mindegy, szvsz mindkettő felett eljárt az idő... Már azt se tudom, hogy ezt miért írtam le.
-
JoeYi
őstag
owned
-
hummertime
csendes tag
Fene se tudja, én arról éreztem kicsit, hogy primitív volt. Mármint az ok, hogy adott esetben elszólja magát, de amikor nem tudott bazdmeg, kurva stb. szavak nélkül megszólalni, elég fárasztóvá vált rövid idő alatt. Az eredeti Duke pl. baromira nem káromkodós, ahogy az eredeti Shadow Warrior sem. Egyszer mondta Duke, hogy motherf*cker, az is ki lett sípolva.
-
dabadab
titán
Ez szar. Konkretan.
Ami kiraly volt, az az annak idejen a DN3D-hez keszult amator magyar szinkron, az mindent vitt
-
Vamp
senior tag
A primitív embereknek biztos jó szórakozás lesz. Ahogy az Üvegtigrisek, a Magyar Vándor, és hasonló elcsépelt szarok is azok voltak...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Szerintem is full szánalmas, de nekem pont ez tetszik benne! Egyáltalán nem veszi komolyan magát a játék!!!
Tetszi! -
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Fene se tudja. Néhány beszólást én is erőltetettnek érzek, mint a "felkpatam mint a szocpolt" stb, de a megjelenése nagyon jó. Panelházak, jó öreg MÁV szerelvények, belvárosi hangulat, Anettka a tv-ben.
Sztem egy próbát meg fog érni, legalábbis nekem tuti.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hummertime #10 üzenetére
Azért mert próbálnak utánozni egy utánozhatatlan játékot.
Nagyon gyengék a menőnek hitt beszólások. -
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
És konkrétan miért? Túl elavult, vagy túl "szabadszájú"? Csak úgy érdekel.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hummertime #8 üzenetére
Kimondottan ez.
-
hummertime
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
Már úgy általában a műfaj, vagy kimondottan ez?
-
twollah
nagyúr
Haaaaat...
Szohoz sem jutok, de szerintem jobb is. -
(Kolombusz)
veterán
Szerintem szánalmas.
-
Kantorpe
tag
U!
-
Pukkancs
aktív tag
Remélem, lehet majd neten jáccani
-
hummertime
csendes tag
válasz
drizzt1666 #2 üzenetére
Háát.. nem az irodalomórák nyelvezetében íródott, ha erre gondolsz.
-
drizzt1666
tag
válasz
hummertime #1 üzenetére
Látok benne fantáziát és a megvalósítás sem rossz, de azt nem mondom, h a téma is szerencsés választás
-
hummertime
csendes tag
Közben van itt egy hivatalos intro is:
Epizódok:
Őszi vergődés
Téli rothadás
Nyári szünet
Elveszve a tanyán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged