- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheProb
veterán
Ebben egyet értünk, de én most nem konkrétan telefonos témával kapcsolatban beszéltem velük, mert azt nyílván nem várom el 1 nőtől vagy alapból egy support 0-ás embertől, de azt csak tudniuk kéne, hogy van-e telefon, ha nincs mikor lesz, mért nem engedi a rendszer h rendeljek, stb., stb. és ha még ő bunkózik akkor menjen a ****-ba. valamint általánosságban mért mond mindenki mást
-
BenHans
addikt
Jaj Nokia.... Maradjanak inkább a seggükön, és ne a One kárára akarjanak a HTC hátán kijönni a gödörből.
A HTC még épp hogy nyereséges, és kezdene elindulni felfelé (pl 5milliónyi One eladás...) erre a sok ***** vérszemet kap, Há' nehogymá' csak mi legyünk a béka segge alatt felszólalással....
Samsung, Nokia.. hol a többi? A huawei nem akar pereskedni? Csodálom hogy a RIM még nem találta meg a HTC-t a formaterv "azonosság" miatt (az már részletkérdés hogy nem lehet a kettőt egy lapon említeni, pl a BBZ10 dupla olyan vastag, de azért mégis...).joey20: Ez szép és jó, csak az a probléma, hogy arra nagy ívben tesznek, hogy a HTC és az Apple között szabadalmi egyezség köttetett. Foglalkozzanak csak a Samsunggal.
-
-
csgabi1986
csendes tag
Én minden pillanatban attól félek, hogy leejtem úgyhogy én rakok rá valamit. Most rendeltem egy ilyen hybrid cleart az tetejét is védi meg az alját is ha leejtem és a feketéhez illik is. Csak lehet kéne valami fólia az hátuljára is mert a barátnőmnek iphoneját is összekarcolta a bekerült por
-
markyy18
aktív tag
-
A kijelzőnek viszont nem hiszem,hogy befolysoló tényező lenne,hogy milyen szinű házba rakják bele,vagyis ugyanugy kaphat pixelhibás készüléket.
Az pedig elég g*ci huzás a szolgáltatóktól,hogy visszaforgatják.
Jahhhh tényleg... az Magyarország.
(gondolják,nem olvas mindenki PH-t,vagy más fórumot)
Ha visszaküldik,akkor nekik vszinü hamarabb becserélik,mint egy magánszemélynek. -
BenHans
addikt
Bocs a félreértésért!
A 2330-as Nokiáról és a Telenorról írottakkal maximálisan egyetértek. A hitel meg a legtöbb esetben egy szükséges rossz, sajnos, és ezt nem a 0%THM/12hó törlesztőre értem. Az megint más kérdés hogy nem nagyon találsz boltot ahol 50ezret hiteleznek. Amúgy is jobb a békesség.
(((Azt meg soha ne sajnáld amit a családodra költhetsz, mert pl egy nőt nem elég szeretni, hanem ilyen "apróságokkal" napról napra "nővé kell tenni". És ezzel most természetesen nem azt akartam írni hogy sajnálod tőle, csak egy apró gondolat.
)))
(#4728) ForRedGlory: Most nagyon irigy vagyok.
Bár itt a 15. kerületben is hallom a hálószobából, még a közönséget is. Remélem jól érzed magad és jók lesznek a felvételek!
-
BenHans
addikt
Több boltnál is van hitel/részletfizetés csak az a probléma hogy ők nem akkora vállalatok mint pl a Voda, hogy megérje nekik saját részletfizetési lehetőséget biztosítani. Náluk ugye van mondjuk 3 bolt és ha ők adnának lehetőséget részletfizetésre (akár nem csak 0%THM-re), még így is nagyon hosszú idő míg befolyik hozzájuk a bevétel és nincs akkora alapjuk..... (nem beszélve arról hogy a vodánál esetenként még másért is fizetsz, pl hogy olcsóbb legyen, okos ráadás net, 2300FT/500MB növelése 2900FT/1GB)
Így ők csak bankon keresztül tudnak hitelt adni, ami nagyon nem kifizetődő, mert nem hinném hogy van olyan elvetemült itt köztünk aki fizetne 200k helyett THM-el együtt min.240-et.
Így marad a legjobb megoldás a szolgáltatói kamatmentes részlefizetés.
(#4722) predakon: A szolgáltatói 0%THM el mi a probléma? Amúgy [link].
-
Dreamie
őstag
Nincs, nem találok ilyet. Én a vodásra várok... Itt van a speedshop mellettem 20 méterre, nagyon nehezen állom meg én is, de még bírom...
-
ForRedGlory
félisten
Úgy hülyeség, ahogy van. 1000%, hogy az S4-et direkt elkalibrálták. Vagy simán nem képesek fotózni.
Ha jól sejtem ez volt az az oldal, ahol az összes író és szerkesztő One b*zi (leszámítva, hogy tényleg jobb, de ez a kamera teszt BOTRÁNYOS).(#4601) akoska07: azért ne essünk át a ló túloldalára...
-
Luser2000
addikt
Az enyém: FA33DW900580.
Hibátlan. Április elején Angliában került beszerzésre.Erre a "FA" gyárra nem nagyon tudtak pontos információt adni (csak találgatnak úgy látom, hogy lehet pl. az új Argentin gyár). kali által belinket XDA fórumon sem találtam meg a megoldást.
Valaki tudja?
-
Takashi
aktív tag
Szerintem a gyártók által rendeltetésszerű használatot akadályozó tényezők, amik NEM MŰKÖDNEK megfelelően a készülékben és ezáltal az kvázi használhatatlan (pl. mikrofon, szenzorok, gombok). Lássuk be, hogy 2000000 pixelből 1 db nem működő, az max zavaró, de semmiképpen sem használhatatlan.
Mindazonáltal természetesen engem is baromira zavarna és mindent elkövetnék, hogy cseréljék ki 3 napon belüli vásárlás esetén.
-
engem egy hibás pixel is zavar, ha tudom, hogy van, de mondták már azt szervizben, hogy hiába a vásárlástól számított 3 napon belül van jelezve a hiba, nem cserélik, és sajnos feljebb is nekik adtak igazat!
nem írok gyártó/szerviz neveket, de úgy mentem oda adott készülékkel, hogy elég sűrűn intézek cégeknek és magánszmélyeknek is szervizes ügyeket, az egyik szolgáltató szervize simán cserélt egy telefont 3 napon belül úgy, hogy csak egy hibás pixel volt a kijelzőn, a másik szolgáltató nem, gyártói szerviz lett belőle, és ott is lepasszolták a dolgot - először látni sem akarták, aztán műszerrel már látták, de a sarokban van, nem feltűnő...stb -, hiába lett feljebb megpanaszolva, nem lehetett átvinni a dolgot, pedig nem ma kezdtük...Takashi; igen, sokszor eltérnek a vásárló számára kedvező irányba a szabályozástól, meg is tehetik, de nem kötelességük, csak örülni kell neki, ha sikerrel járunk.
robit74; az a baj, hogy nagy a szórás, leírhatom itt, hogy sokszor jártam sikerrel, és csak egyszer nem, de akinek pont nem orvosolták a problémáját, azt ez az arány nem fogja vigasztalni!
-
ez így pontos;
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
forrás; linkés így - sajnos - már nem annyira egyértelmű a helyzet...
-
markyy18
aktív tag
Persze ezt tudom. Előző SH34 volt annak volt több baja is.
A mostani HT 353 ez nekem hibátlan és ahogy kérdeztem meg figyeltem más is elégedett vele.
De sajnos szerintem ez a pixelhiba nem a gyártáson fog múlni mert panaszkodnak erre is arra is.A cserével az a baj h ha minden igaz van egy szint ami az eladó szerint belefér.
Igaz nekem eddig "szerencsém" volt és mindig volt min 5 pixelhiba.
HUTCHDB: lehetséges h csak akkor lehet a záróképernyő hátterét cserélni ha nincs kint semmi (zene, naptár, stb. )
Sok widget eltűnt pl a gyári e-mail kliensnek sincs már gyári widgetje de sok más ilyen van. Ezt a Sense 5-ben megfaragták.
-
markyy18
aktív tag
Sajnos úgy tűnik h van rossz darab HT és SH szériában is főleg az újabb darabok, legalább is én vettem észre. Régi Angliából hozott darabokra nem panaszkodtak ennyit igaz akkor nem is volt sok darab a piacon.
Most a sokból sok a hibás is de hát erre van a garancia.
Nekem is a második darab lett hibátlan.HUTCHDB: kezdőképernyő hátterét mindig lehet változtatni. Nem a lezáróképernyőre gondolsz?
-
HUTCHDB
nagyúr
kimaradt, és letelt a szerk. idő:
nem zárt?
tegyél fel %-os akku kijelzést.
tüntesd el az alsó fekete sávot.
vedd ki a fő oldalról a blinkfeed-et.
tegyél rá középső home gombot.
old meg, hogy ne melegedjen.
cserélj rajta kernelt...
stb., stb.
ja, gari vesztés nélkül!amúgy nem a tw a nyitottabb, hanem a samsung.
érdemes átnézned az s4 topicba, ahol már néhány napja 4.2-es alapú cm 10.1-et használnak nexus simasággal......(#4365) boksz !
[link]
"nem állítgattam semmit, ahogy van, napi használat során, úgy csináltam mindkettővel a képeket ....." -
robit74
tag
Én teljesen elégedett vagyok a mai napi használat alapján. Nekem a kamera is teljesen megfelel. Az összeszerelés kiváló (még nagyító alatt is), pedig tartottam tőle, hogy nagy eséllyel hibás lesz. De nagyom meg vagyok elégedve, pedig nem kicsik az elvárásaim egy ilyen kategóriájú eszközzel szemben.
-
galgyorgy83
csendes tag
Xaels tudnál pár tippet adni,hogy mi az amire figyelni kell a boltban? Ha van rá lehetőség akkor nyilván felkészülten megy be az ember mikor megnézi a készüléket. 200k az csak 200k, nem szívesen hozna el olyat, amit aztán vissza kell vinni. Szóval ha nem túl nagy kérés leírnád vagy a többiek, hogy pontosan mire figyeljen oda egy laikus a vásárlásnál? Bocs, ha nagyon noob a kérés.
-
TheProb
veterán
jaja, ugyan ezt írtam én is lentebb..., sajnos ez nem plusz pont a telének.. :S
Annyi reménységem van, hogy telefonon beszéltem a komárom-esztergom megyei telenoros "főnökkel" v kivel és azt mondta, hogy szól és el is rak egyet ha már van. Na msot nemtom, hogy erre mennyire emlékszik még..
-
TheProb
veterán
jaaa, vágesz. Tudom miről van szó, csak rövidítés alapján nem esett le.
Szerintem is jó dolog főleg annak aki nem tudja megoldani h egész nap otthon üljön és várja a futárt..Egyébként kezdi felb@szni az agyamat a telenor, hogy náluk lett először az árlistára rakva a telefon és most meg náluk lesz legkésöbb vagy wtf? Ez a holnapi vodás dolog eléggé elkeserít
Voda a semiből holnapra kap, a telenor meg TALÁN hétfőn, az mi? -
ptya
tag
Ah értem.
Most felhívtam a Westend-es márkaboltot. Ott azt mondták, hogy előrendelős "várólista" van. Amire most én lettem a 2. tehát nincs tolongás egyelőre
Viszont azt is mondta nekem az illető, hogy csak 32GB változat van és lesz elérhető. Nem fognak 64GB-osat árulni. (Vagy még ő sem tud róla.. nemtudom, hogy mennyire tájékozottak az emberek ilyenben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged