- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #4726 üzenetére
Félre értettél. Nem 0-ról akarok telefont venni csak ami kiesett kb. 50k(ha nem vásároltunk volna be asszonynak sok ruhát nem lett volna gondom) azt kéne kipótolni, de jövő fizunál menni fog anélkül is csak baromira ki vagyok már fél hónapja a rohadt 2330-as Nokiával. Tudom, hogy sok boltban van lehetőség. A legtöbb helyen Cetelemes van.
A Telenortól meg ezek után úgy gondolom szabadulni akarok. Nem fogok átmenni másik szolgáltatóhoz egyelőre mert a csomagommal elégedett vagyok, de a hűségszerződést nem fogom többet meghosszabbítani és mindig nyitva hagyom magamnak a lehetőséget, ha máshova akarok majd menni.
(#4727) predakon: a hitellel okosan kell bánni. Őszintén ha valaki jól csinálja még akár kereshet is vele, de ehhez érteni kell hozzá illetve nem szabad ész nélkül felvenni.
(#4728) ForRedGlory: na várjuk kíváncsian. Jó szórakozást majd hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest