Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
Már írtam egyszer, a gyakorlat az, hogy a szervízek a nemzetközi szabványt fogadják el (leegyszerűsítve 3 összefüggő világító hibás pixel) ami már akadályozza a rendeltetésszerű használatot. Persze mindig van olyan szervíz (gyártó), aki a fogyasztók javára eltér és már 1 hibás pixelnél is cserél.
-
Takashi
aktív tag
Bizony, pont ezt akartam én is írni. Be lehet menni verni az asztalt, de sajnos 1 pixelhiba (a 2 millió pixelből) abszolút NEM akadályozza a "rendeltetésszerű használatot". Az más kérdés, hogy ha már tudod, hogy ott van, az zavarni fog és úgyis mindig odatéved a szemed. Így aztán csak reménykedni lehet benne, hogy normális ügyintézőt fog ki az ember, aki megérti, hogy Ő SEM szeretne kompromisszumot kötni egy negyedmillió körüli készülék minősége kapcsán.
-
Xaels
félisten
Pedig de. Van egy készülék aminek a 80%-a kijelző. Azon a kijelzőn, sok mindent csinál az ember böngészik, filmet néz és fényképezésnél az látja el az előnézetet vagy mit. Szerintem akadályozza a rendeltetésszerű használatot, még ha minimálisan is de igen.
Én nem emlékszem arra sem, hogy a HTC feltüntetné bárhol, hogy ők az ISO szabvány melyik osztályát alkalmazzák ebben a kérdésben. Innentől kezdve a "telefonon megkérdezzük" és azt mondják nem nem megfelelő válasz. Ennyi erővel azt is mondhatják, hogy 50pixelhiba esetén sem cserélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest