- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
HUTCHDB #22668 üzenetére
Nem Snapdragon 801-et...?
-
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22596 üzenetére
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
De itt van :[link]
BOOT INTO FASTBOOT
2."FASTBOOT OEM ERASECONFIG"
3."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
5."FASTBOOT OEM rebootRUU"
6."FASTBOOT FLASH ZIP FIRMWARE.ZIP"
7."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
8."FASTBOOT REBOOT"
"THIS UPDATE REPORTS YOUR BOOTLOADER AS FACTORY LOCKED (BUT IS INFACT UNLOCKED)"
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22594 üzenetére
Ne gyere már háturol most tényleg 1 perc alatt kiteszem .Olyan progi is van már ami lockedet ir a bootloadernél és még is nyitott.
Ne álljunk már le ilyenen vitázni.Látod ez a baj hogy tájékozatlan vagy ne vedd sértésnek . Jót akarsz segitőkész vagy ,de vannak dologok amiröl meröben más állitasz mint ahogy tényleg müködik.
Az a video amit belinkeltél 11 másodpercnél irja ,hogy unlocked bootloader egy java cardos megoldás augusztusi hir volt anno.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22591 üzenetére
Ez tudod mikor volt akkor mikor még nem volt a rum.Idejét vesztette semmi értelme nincs .Értelmezd miket irok . Értelmezd a videot is .Megint csak irsz vaktába olyan dolgokat állitva ami értelmetlen.
Ugyan ugy nyitni kellett elötte hozzá a bootloadert .Akkor mi értelme van?
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22571 üzenetére
Nekem is volt vele tapasztalatom én meg nem kaptam meg. Mivel 1.44 Hboot volt a kolléga telefonján pl arra gondolok. Én csak akkor állitok valamit ha más lehetöség nincs.Meg ami velem elöfordult. Erröl tud Loboda is mumk1 is ,hogy nem kaptam meg a bin kodot.Akkor kérdeztem rá tölük.
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22568 üzenetére
Mégegyszer hálás köszönetem
ez nem volt egyszerű derbi, azt hiszem jövő ilyenkorig ültem volna fölötte@Csacsi:
neked is köszönöm a segítő szándékot
sajnos az ami ott a linken le van írva nálam nem ment.
Produkált olyan dolgokat a telefon amitől egy kopasz ember haja is égnek állt volnaMindenesetre öröm, boldogság... letisztult szép "gyári" felállás, pont ahogy szeretem
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22559 üzenetére
Megy pontosan egyedül gyári recovery kell neki. A másik nincs bin kod Ö nem tudja lekérni többet csak az aki lekérte elsöre .Tudtad ezeket?
De ha nekem nem hiszel majd megerösit más is benne.
Ezt mumk1 kolléga irta emikor nekem gondom volt.
Csak attól, akitől vetted, mert az Ő címére küldik ki, hiszen Ő regisztrálta be a készüléket. Másnak nem fogják elküldeni.
A bootloder vissza zárás meg nem kell a gyari frissitéshez.
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22547 üzenetére
Ne értsd félre, tudom, hogy igenis vannak jó főzött romok, ezt már anno a win mobile 2003 környékén megtanultam
de valahogy nekem eddig nem volt bajom sosem a gyári rommal.
plusz ha már van elsőre azzal szeretném kipróbálni aztána ha tényleg gáz, akkor csere.a HOX romot is szinte mindenki letakarította, nekem meg bejött. Lehet nálam se kis gondok vannak agyban?
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22527 üzenetére
nagyon szeretem a gyári romot...
a blue angelen is bejött, a DHD és a HOX-on isesetleg nincs valami turorial for dummies, ami igazából idiótabiztos és le van írva minden amit csinálnom kellene?
a bootloadert nagyon szivesen lezárom meg bármi, csak gyári legyen minden
az egyetlen buktató h nagyon nem értek én a romolás témáhoza lényeg h. teljesen gyárira szeretném
-
-
SeatLeon08
tag
válasz
HUTCHDB #22062 üzenetére
Megjött, szép állapotban. Nincs rajta ragasztó, kijelző is le volt fóliázva.
Beats feliratot nem cserélték, ugyan nem is kértem.Kamera miatt és hálózat vesztés miatt lett beküldve, ebből a kamerát cserélték. A másik probléma pedig vagy nem jött elő, vagy javították. Garancia papíron csak kamera csere látható, a szervizlap szerint GSM teszten átment.
10 nap alatt fordult meg hétvégékkel együtt. Hétfőn adtam le, 6.án már a HTC szervizben volt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #21889 üzenetére
Gondolom jelzi a halozaton a jelenletet vhogy.
Megneztem direkt, dlnahoz nincs koze, mert ha kikapcsolom a minidlna servert, akkor is mukodik tokeletesen.A yt megosztas inicializalja a tvn a yt appot, a viseot pesig a tvn futtatja, iranyithato is rajta, de a kulso eszkozon is.
Mondom, szerintem inkabb a miracast funkciohoz kotott, tudja a tvd a miracastot?
Tehat ha a tv nem tud miracastot, akkor talan nem megy ez a funkcio.
Amugy kikapcsolt miracast opcioval is megy, szoval ez sem a jelzo a keszulek szamara.De leirom megegyszer, NINCS osszeparositva a yt app a tvvel, meg csak a yt fiokomat se allitottam be a tvn.
Egyebkent az ikon neve chromecast, mert azzal kapcsolatban volt eloszor elerheto.
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21877 üzenetére
Én ezzel csináltam meg, és még a PC-n is elő lehet hozni ugyanazt amit a SMART TV-k is használnak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #21879 üzenetére
De ezt magyarazom, ha a tv kepes lenne ra, akkor MAGATOL jelenik meg ez az opcio a telefonban.
Mint mondtam, nem mindegyik smart tvn mukodik, foleg inkabb az ujakon, de talan csak azokon, amiken miracast tamogatas is van, passz.
Itthon van egy 2010es smart tv, azzal nem megy. -
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21870 üzenetére
Nagyon is van értelme! Ha van egy smatrt tv, ott valószínűleg távirányítóval kell bohóckodni a beírásnál, a fél képernyőt elveszi ha beírsz valamit és közbe nem tudod nézni a videót. De ha mobilról nyomod akkor be tudod kényelmesen pötyögni, és műsor közben is lehet keresni más zenét vagy akármit. Ez a youtube legjobb találmánya.
Persze van olyan eset amikor valaki nem hív embereket magához sörözni vagy lazulni és nem hisztiznek a vendégek hogy "MIT BÉNÁZOL MÁR ANNYI, NYOMJÁL MÁÁ BE VALAMIT... akkor ráér mindenki bohóckodni nyilakkal a távirányítón.Ja és egyáltalán nem kell egy hálózaton lennie, csak net kell!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #21870 üzenetére
Ez a fiókot kapcsolja össze a tvn.
Egyébként ennek max a history miatt van lényege, a mobilos megosztás/irányításnak meg az az értelme, hogy gyorsabb és kényelmesebb.
De ugyanakkor van lg remote app is, tv adást kiküldi az eszközre, azon is tudom nézni+teljesértékűen irányítani a tvt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #21868 üzenetére
Akkor a tvd nem jo.
Nekem egy 55la620s van, sosem kellett parositani a youtubehoz, bmikor, amikor akkor nyitom meg a youtubeomat bmelyik eszkozomon (tablet/mobil), megjelenik a megoszto ikon, azt megnyomom, a tvn elindul a youtube app a videoval es mar nezhetem is (tehat gyakorlatilag nem stream), lejatazasi listat is be lehet allitani.A oneon ezen kivul kulso lejatszokent megjelenik a tv zenenel, kepnel es videonal, a 3 ujjas trukk is megy rendesen.
De az egreat r6s lejatzommal is megoldhato ez. -
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #21591 üzenetére
Sőt a következő másodpercben is itt lehet, de hiába frissítgetem fél órája az XDA-t semmi
Egyenlőre még nem is válaszoltak ott senkinek, akinek ilyen empty bottle problémája van temproot után, pedig vagyunk páran már....
Mindegy jeleztem XDAn én is, hátha előbb foglalkoznak vele így, hogy többeknek hibásan futott le.
-
mumk1
addikt
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #21554 üzenetére
Egyenlőre ugye nincs root
De titaniumot használom egyébként.
Igazából nem rajongok az ilyen vissza állítós dolgokért, csak ahol nagyon muszáj, pl Temple run 2 rekord futás miattDe ahol csak lehet mindig beállítom, ez jó is, mert sokszor kerülnek új funkciók egy két programba, a két beállítás között.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #21521 üzenetére
Küldtem amúgy üzit egy universal adb-vel, az betelepül, aztán mindenhonnan megy. Rendszergazdi jogot se feledd cmd-nél, meg bootloaderben is dugd rá külön meg fastbootban, mert ott is keresi az eszközt. Utána jó lesz.
Amúgy igen, elszoktál a HOX óta, két hét elég kiesés
-
FGyula30
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21388 üzenetére
Na erről beszélek: ha vkinek az ismerősének jól csinálták meg, akkor már általánosít az ember, én is hajlamos vagyok rá. Beírod a keresőbe h szervíz és oldalakon keresztül lehet olvasni a negatív véleményeket, kritikákat. Elvétve van pozitív vélemény.
Mióta átkerült a csehekhez a javítás, azóta lentebb ment a színvonal. Cikk is volt erről a Ph-n ha jól emlékszem.
Amúgy én örülök annak h többeknek van pozitív tapasztalata, ez lenne a normális. Én csak arra világítottam rá, h ez nem mindig van így és kis dolog miatt nem éri meg a több hetes huzavona, kockáztatva az egyébként kifogástalan állapotot.Ezt kitárgyaltuk. :-)
-
csacsi67
addikt
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #21360 üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
-
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #21357 üzenetére
Elég sok One-os ismerősöm van, az egyiknek pont egy hete jött vissza szervizből, kamera+alaplap csere történt lilulás miatt. Azóta nem lilul neki. Meg itt is jelezték ugyan ezt többen.
Hogy akinek cserélve lett a kamera+alaplap annak nem lilul azóta. Tehát akkor kizárt a szoftveres gond.One Miniben, Max-ban sem jelentkeznek a gondok pedig a ROM 90%-ban ugyan az. Főleg a max-ban.
Kétlem hogy ha azokban nem baszták el a szoftvert akkor ebben igen és azóta sem tudták javítani..... -
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #21353 üzenetére
Túl nagy ugrás nem volt a verziószámban. Egy nagyobb rendszerfrissítés esetén eleve módosulni szoktak a főbb szoftverek már csak az új rendszerrel való kompatibilitás miatt is.
Sajnos amit sokan vártak, hogy majd 4.4 után megoldódik a lilulás, nem jött be, de ezt már lehetett sejteni régóta, hogy a probléma hardveres. A HTC persze cseréli garanciában a kameramodult, újabban már külön kérés nélkül is a szervízbe küldött példányoknál, viszont felmerül a kérdés, mi lesz 2-3 hónap múlva? A most liluló kamerák is bírták az elején néhány hónapig, csak azután jött elő a hiba.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #21201 üzenetére
most olvastam pár német oldalt: mindenki hisztizik, hogy már a románoknál meg a bolgároknál is kijött a frissítés, de a német CID-es telefonokon továbbra sincs semmi... úgyhogy akinél 102-es meg német tmobilos CID van, az a várakozáson kívül egyelőre nem tud mást csinálni.
Ott is csak superCID-del jött le a 4.4 egyeseknek, úgyhogy ha most német oldalon azt olvassátok, hogy "neki már van", akkor ott már volt buhera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged