- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29570 üzenetére
Nem is kellenek azok az apró frissítések, szerintem ne fecceljen bele a HTC feleslegesen energiát!
Jöjjön az L, és ennyi. Már ha azt sem kapnánk, akkor sem lehetne 1 szavunk sem!
Én azt még nagyon várom, aztán telefoncsere.(#29573) Ununqatrium:
Én monitor tisztító spray-el szoktam a telót tisztítani.
Van hozzá 1 antisztatikus nemtom milyen törlőkendő, és úgy azzal.Nem csak a kijelző részét, hanem a fém burkolatot is, meg a műanyagot is.
A beats logóból még 1 nanométer nem kopott le, pedig tokot nem látott a telefon!
A műanyag része olyan gyönyörűen fehér, hogy el sem hiszem! Azt is jó erősen szoktam tisztítani ezzel a párossal!Ja a telefon már 1 éves!
Ez volt a külső, a belsőről ne beszéljünk!
Na jó, pár szót mégis.
Kamera olyan lila képeket csinál már nappal is, hogy vállalhatatlan. Tűző napfénynél nem jelentkezik egyedül a hiba. A kijelzőben bal oldalt középen 1 sárga folt található. Apró, de ha játszok, melegedés hatására akkora lesz, mint a hüvelykujjamon a köröm!Plusz az aksi sem a régi, merül elég durván már....
Na mindegy, ez nem panasz volt, most pénteken leadom a T-nél, aztán dolgozhat rajta a szerviz!
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29565 üzenetére
Szolgáltató volt a hibás...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29563 üzenetére
Értem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29554 üzenetére
És mi a különbség?
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29553 üzenetére
Akkor meg szeptember nyitó buli ott a helyed.
Örülünk és ezt meg kell ünnepelni.
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29540 üzenetére
Nincs sehol a környéken.
Locked meg van már.
Annyira nem vagyok pro. A magamét megcsináltam, de ott nem volt semmi gond. Itt nagyobb geb*sz van. -
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29502 üzenetére
Win 8-on próbáltuk először azon végképp nem ment. Win7 alatt viszont felismerte a telefont. Feltettem új recoveryt de ugyan az a hiba. Mikor telefonon be akarok lépni a recoveybe bejön, hogy TEAMWIN és nem megy tovább hanem újraindul és megáll a HTC + piros betűs képernyőnél.
RUU csatlakozási hibával nem fut le pedig előtte fastbooton működött minden.
Mi lehet a baj? -
cabbage50
csendes tag
válasz
s3nsitivity #29502 üzenetére
win 7-en mukodott a fastboot, minden fasza, de az RUU mindig errort ir ki. Ezt csinalja ha .exe-bol akarom telepiteni. Ha viszont .zip-el probalkozunk, akkor ugye nem tudunk a recoverybe belépni és eleve meg van lőve a dolog.
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29490 üzenetére
Ha arra a "menüre" gondolsz ami a hangerő le+power-el jön be akkor igen addig eljutok de ott vége.
Ott nyomok recoveryre kiírja h entering recovery és csak simán újraindul és megáll. Ha rámegyek h fastboot akkor mikor rádugom gépre nem írja ki h fastboot usb. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29452 üzenetére
Pontosan.
Vannak olyan helyek, ahol mesesen mukodik, es vannak bagatel akadasok.
A baj az, hogy mire ezt az lg kijavitja kb. 3-4 honap.De lattatok mar a mi4 -rol mit lehet tudni?
Na azt meg kell nezni majd eloben....[link] -
MaddeNNNN
addikt
válasz
s3nsitivity #29429 üzenetére
Nagyon szépek a képek
Kár hogy az új kameraszoftverben elvettek pár effektet, amivel szebb színeket lehet varázsolni a képekre
-
F_Gergely
őstag
válasz
s3nsitivity #29433 üzenetére
Én Note2-t kaptam cseretelefonnak leadtam a One-t javításra, nem rossz telefon, de egyrészt marha nagy másrészt lassú mint a dög
Meg a hangzásával nem vagyok kibékülve.
Akksiban szerintem a One messze jobb, a tollat meg nem igazán használom -
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity #29380 üzenetére
egyébként az állapota kifogástalan, csak azért nincs számla meg gari, mert trémobilos belső emberkétől szereztem üzletsöprésből
-
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity #29378 üzenetére
úgymond gari és számla nélkül dobozban, minden gyári tartozékkal,trémobilosan 85öt
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29348 üzenetére
Find7a valami eszméletlen, csak hát a ház... az nekünk visszalépés lenne
-
Parasajt
újonc
válasz
s3nsitivity #29343 üzenetére
Igen, az G2 esetében ha most az aznapi nyomkodást kibírja marad benne 50-40% és ha akarod még ugyan olyan intenzitással másnap használni úgy is fel kell rakni töltőre.
Ez a dizájn nagyon megfogott és az alu ház!
Hűha, nagyon szép képek tényleg! Ennél jobb felvétel telefonnál nekem nem kell.
Ha már nagyon játszani szeretne az ember, akkor inkább egy psp-t vennék én személy szerint.Hát akkor köszönöm az infót, meglátjuk mi lesz.
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #29330 üzenetére
azért kicsit magas volt az a ló amiről "segitséget" kért...
Az egy dolog, hogy minden programot használ mióta megvette a telót, de az hogy csak az sw frissült és neki ne magyarázd be, hogy más is lehet...
Az összes program(nem a gyáriak) lefrissült azóta százszor. Millió szemetet hagytak a telefonon. Ahogy irtad OTA után is kell a FR, mert csak gyűlik a szemét a régi droidokból.
najólvan nem offolok :S -
válasz
s3nsitivity #29321 üzenetére
Mi az amit le kellene mentenem ?
Mit hagy meg a készüléken ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29272 üzenetére
nekem 32-es van....
(#29276) jozso1989!
épp most nyitok, rootolok, és teszek fel egy custom romot egy m8-ra.
pazar egy telefon.
nagyon minőségi!
abban viszont egyetértek veled, hogy felesleges az alsó hTc-s fekete sáv.
én abban bízok, hogy az m9 kamerában, és "helykihasználásban" (kijelző/ház) is top-on lesz!
azért az lg ezen a téren jobb:
ime.... -
porkiy
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29251 üzenetére
Sziasztok, ezt merre található: "gomb az összes utoljára használt program törlésére".
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29251 üzenetére
Igen, jól emlékszel
1. tulaj vette (2013.ápr. 16) 210.990-ért, én tőle (2013.júl.15) 120.000-ért, és a "nepper" tőlem (2014.júl.8) 80.000-ért
De legalább már vége a tortúrának. -
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29242 üzenetére
(#29242) s3nsitivity: teljes mértékben igazad van, nekem is megfordult a fejemben, hogy ráverem a teljes vételárat (210.990 HUF) de örültem, hogy végre vége a tortúrának és mehettem az új, 0 perces, 2 év gyári garis HTC-ért
(#29244) san01:
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29235 üzenetére
Nekem volt gondom a sensevel...
A touch diamond igenis akadt, laggolt betyarul... (wp6) -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Ott a tegra volt egyedül a baj, annak tök mindegy mi van rajta akadt, mint a fene
-
-FreaK-
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Nem egészen.. a Sense 5el-is csak javult a rendszer sebessége. Bajok még Android 4.1 alatt voltak főleg, ott is inkább csak az első verzióknál, amíg ki nem vették képernyő lapozasok speckó effektjeit. A Sense5 azért még dobott a sebessegén. Nem tudom te mit használtál, de nekem még az van a kezemben, amiről ezt a hsz-t írom
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29214 üzenetére
de te sem, amiről én
(#29216) ndavey: Igen, eléggé érdekesek olyankor a színek, legalább is sötétben... nekem olyankor néha belilul az egész videó és akkor javul csak meg, ha átváltok fényképezőre és vissza videóra.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29212 üzenetére
Szerintem eléggé elbeszélünk egymás mellett, szóval hagyjuk a témát.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29210 üzenetére
Mert te nem látod a különbséget 30 és 60 fps között?
DDDD Ne már. Akkor én volnék sasszem?
Ez ugyanaz, mint amikor azt magyarázza az Apple az emberekbe, hogy 300 ppi felett nem lehet látni. Mégis ismerősöm 300 ppi iphone 5-öse pixelesebb a One 468 ppi-je mellett.
szerk: Nem tudom, szoktál-e játszani PC-n, gondolom igen. Na most ott is a 60 fps-re kell törekedni (multiplayerben 100 fps+-ra). Reakcióidő miatt... mivel igen is látod és felfogod, és tudsz rá reagálni, mert gyorsabb, valósághűbbnek hat. Ha 60 fps alatti, akkor szaggat, lassabb az egész és hamar elvérzel.
Az iOS is stabil 60 fps-sel működik pl... ugye, hogy észreveszed egy iphone és egy galaxy mini között pl. a különbséget?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #29194 üzenetére
A GSMArena tesztje alapján mondtam. Ott elég jól szerepelt.
-
ndavey
tag
válasz
s3nsitivity #29198 üzenetére
Nekem a Fast HD kepe tetszik legjobban a smoothsaga miatt, de neha meg kicsit irrealisnak tunik, mert olyan mintha gyorsitva lenne, pedig csak az fps magasabb gondolom.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #29190 üzenetére
A 816 nem olyan vészes üzemidőben, pláne ha az M7-hez mérjük.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29162 üzenetére
Azért a vasaló meg a töltő másképp működik.Ezt megindokolnád.
Én nem is írtam hogy lemerülve nem vehet fel 2 ampert.Azt irtam adott :adott fesz adott ellenálláson fix áramot hajt át hiába tud a töltő többet is leadni.Pl:5V 5Ohm ellenálláson 1 Ampert hajt át.I=U/R.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29158 üzenetére
Gondolkodj,ha ráteszed egy 5V 200A kimenetű töltőre akkor felveszi a 200Ampert.Gondolj az otthoni "konnektorra" a vill óra alatt van 32 a os kismegszakító,ergó a konnektorból 32a nyerhető.Az 1000w os vasaló mégsem vesz fel csak durván 4 Ampert.I=U/R.Nagyobb feszültség adott ellenálláson nagyobb áramot hajt át.
The Nuke:A bőrödnek van ellenállása ezen adott fesz adott áramot hajt át,ha a feszt alacsonyan tartod sosem alakul ki veszélyes áram ütés.Nem véletlen vannak a törpe feszültségű hálózatok.Ha ráteszed az autód aksijára a 12V os égőt felveszi a 200 ampert?pedig van benne.Mérjél rá egy 25W os féklámpa izzó kb 2A vesz fel.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29158 üzenetére
De nem ám!
Én túróval szoktam tölteni! Úgy finom a palacsinta.Amúgy viszont igen, mindegyik telefon töltő 5 volton üzemel.
A áramnak a erősségje a nem mindegy.Az b@sz agyon, nem a volt
Autós töltők azért töltik fel lassabban a telót, mert 1 amperrel sem tolják.Amúgy a gyári htc töltő hány amperes?
Én sony töltővel töltöm, azt hiszem az kereken 1000mA-es.
A gyári töltőt oda kellet adni nővéremnek a 8S mellé... -
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29156 üzenetére
Azért írtam Ohm bátyánkat.Egyrészt nem mindegyik töltő ad le 5 voltot,nekem van PL:19 voltos is.De adott ellenálláson adott feszültség egységnyi áramot hajt át.Tehát attól hogy a tőltő le tud adni 2 ampert a készűlék még nem biztos,hogy felveszi.Akkor van baj ha a töltő nem tud leadni elég áramot és lassan tölt.Például az én HTC M7 em szinte minden kinai töltőre kiírja hogy gyenge a töltés nem lesz elég gyors.
Ha úgy lenne ahogy gondolod az ív hegesztők már mind halottak lennének.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29085 üzenetére
Meg lehet oldani ebben az appban, hogy automatikusan elinduljon, amikor az itthoni routerre csatlakozom? Lehet én vagyok béna (100%), de nem találok ilyen opciót.
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #29118 üzenetére
Vannak persze, ha gondolkozol a cserén csak garisat vegyél mert sajna egy széria hiba van sim olvasó hajlamos megadni magát és nem olcsó mulatság a javitás.
jozso1989 Volt nekem is a kezembe de nekem óriási.Nekem már az M7 sem vállalható méret telefonba.Tudom sokan nem igy vannak vel.Anno azért is cseréltem le az m7-et egy minire .
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29109 üzenetére
Nexus HTC lesz?
-
F_Gergely
őstag
válasz
s3nsitivity #29100 üzenetére
Telefon csörgésnél csak az egyik hangszóró szól, állítólag majd szoftveresen javítják, de ki tudja mikor
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Így van. Én már a Desire-em is a csap alatt mostam kb és ragyogott, mint új korában, semmi baja nem volt, HOX-ot úgyszintén. Most a One-t is elég jól megküldöm nedves ruhával, bár itt nem nyomom alá. De a lényeg, hogy ennyi erővel mindet el lehetne adni "vízállónak", mert úgy be van ragasztva minden vacak, hogy azon nem jut át a víz, max a hangszóróknál kell valamit kitalálniuk, meg rá a gumi bigyókat a csatikhoz.
Ergo a Sony hülyesége ez és elég szégyen, hogy nem vállalják a felelősséget, ha szabvány szerint hirdetik. Ilyen esetben cakpak cserélni kellene egyből a user telóját. -
Derrewyn
senior tag
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Igen, ha már egyszer úgy adják, hogy vízálló, akkor legyen is az. Ha pedig mégsem az egy példány, akkor cseréljék garanciában.
Ez ilyen egyszerű. Amit most csinál a Sony, az nem más, mint a fogyasztók megtévesztése.Amúgy ennyire hiányzott nekik, hogy a Homárra kerüljenek?
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29092 üzenetére
Valahogy érthető az ő részük is, mert ha most eleget tennének a "csodálatos koncepciójukat" mindenkinél cserélniük kellene, ha ilyen eset történik, az meg nem kis pénz. Lásd kiskapuk, valami baja van és bevágod a vízbe, hogy teljes csere legyen stb.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29085 üzenetére
Oh, köszi, majd kipróbálom! Pontozásból ítélkezve elvileg jobb, mint, amit én használok jelenleg.
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #29031 üzenetére
Egy dolog amiért eladtam, az az volt,hogy amikor megjelent az S4, akkor frissítésről frissítésre egyre rosszabb lett a telefon. Kamera tuti romlott, illetve üzem idő is csökkent...
(Először azt hittem placebo, de kedves jó barátomnak is az volt, ő még csinált is ilyen before-after fényképeket a Nótával....
)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29027 üzenetére
golyóstoll?
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #29021 üzenetére
Ha kell a cim adom , lehetöségem lett volna megvenni ,de inkább z1c választottam ,de lehet megbántam .
-
Flyme
senior tag
válasz
s3nsitivity #29013 üzenetére
Na ez remek, akkor nem kell felteni az M7et sem a femhaz ellenere
Sonic: legolcsobban az Expansysnal van, gyari garival 130 korul adjak,en toluk fogom venni. Tenyleg,a garit naluk a vasarlas, vagy a gyartas idopontjatol szamitjak? -
Sonic*
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29017 üzenetére
Nekem úgyis jó
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28959 üzenetére
Jó ég, így már világos sokak részéről
(#28960) Stunts666: na az az, amit kerülök, hogy csatolgassa. Két körre van bontva, sima saját account és melós. Igaz arra rászántam 2-3 napot, hogy minden user tökéletesen legyen kitöltve a fontos adatokkal, elérhetőségekkel, címekkel, képekkel stb, ha szükség van rá.
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #28918 üzenetére
az Élet apró örömei...ne vedd el tőle...
Szerintem, itt mi mindannyian tisztában vagyunk azzal, h ezt a gyönyörűséget NEM az akku üzemideje miatt választottuk... -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28911 üzenetére
Mert mi számítana jó teljesítménynek? Ha 0-24 óráig mehetne az Asphalt8?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28901 üzenetére
Hát, nekem ennyi az igényem... 4G-n vagyok, itthon meg wifi. Dolgozom, úgyhogy, ha akarnám sem tudnám 6 órát nyomkodni. Xd Minden szinkronizálás be van kapcsolva+hotmail e-mailem is.
Nekem ennyi megfelel.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28899 üzenetére
...vagyis?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28888 üzenetére
-
saintex72
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28888 üzenetére
Ne gonoszkodj már, minden hozzászólásból látszik, hogy imádja a telefonját. Úgyis csak mi olvassuk a fórumot, mi meg tudjuk mennyit bír az akku, sajnos.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28879 üzenetére
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28882 üzenetére
4G-n vagyok folyamatosan, nem nyert.
Amúgy hogyan lehet net nélkül netezni?
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #28882 üzenetére
Egyikkel sem kell mert nem egy kategoria a 2 telefon .
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28876 üzenetére
Azt JOKER kártyának tartogatom, remélem nem lövök vele majd mellé
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28859 üzenetére
Érdekes, nekem betölti mindenhonnan és mindennel, nem kell belépés se, direkt látogatóként vagyok, nem accounttal.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28838 üzenetére
Közben az NFH-nál is utánanéztem és az alábbi szabályozás van érvényben:
" Hibás teljesítés miatt két lépcsőben, összesen négyféle szavatossági igényt érvényesíthetünk.
Az első lépcsőben kérhetjük a termék kijavítását vagy kicserélését amelyek közül – főszabály szerint – választhatunk. Nincs mód a választásra, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne az eladónak. Csere esetén csakis olyan terméket vagyunk kötelesek elfogadni, amely adottságai tulajdonságai tekintetében a korábbival azonos.
Árleszállításra és az elállásra (amelyek közül szintén választhatunk) akkor van lehetőségünk, ha a kijavításra vagy kicserélésre – a lehetetlenség vagy az aránytalanság miatt – nem volt jogunk, vagy azt az eladó nem vállalta vagy nem végezte el megfelelő határidőn belül, a számukra okozott jelentős kényelmetlenség nélkül.
Az árleszállítás esetén a termék vételárából kell kiindulni, és azt olyan mértékkel kell csökkenteni, amely az elszenvedett érdeksérelem megfelelő kiegyenlítésére alkalmas. Elállás esetén a már teljesített szolgáltatások visszajárnak, vagyis az eladónak a termék visszavételével egyidejűleg a vételárat vissza kell adnia. Jelentéktelen hiba miatt azonban elállásnak nincs helye.
Sem kicserélés, sem elállás esetén nem vagyunk kötelesek a terméknek azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye.
Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok.
A kijavítást vagy kicserélést a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. Az eladónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
-
SeatLeon08
tag
válasz
s3nsitivity #28827 üzenetére
Ott, ahol máskor 100%os a térerő, ott dobja el. Ötletszerűen csinálja.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28808 üzenetére
Nexus-ra kétes a Sense port (persze van, de olyan, amilyen...), fordítva viszont ez egyáltalán nem így van. Így már egyből adott, hogy mit érdemes
Persze hw-től függetlenül értem ezt a következtetést.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28811 üzenetére
Nem, a nokia x az a normál fork, a sense továbbra is egy ui, ami mélyebben van beleágyazva a rendszerbe (bár már lassan ez sem igaz), de ettől még a fő rendszer és annak működése változtalan, továbbra is a guglitól kapja a htc a frissítéseket, nem pedig maga járja külön útját, ami egy fork lényege lenne.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28799 üzenetére
A sense nem egy fork, hanem egy ui.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28799 üzenetére
Áh, nem érted, amit akartam mondani. Mindegy.
Mondom úgy: inkább egy tuningolt vanilla android, nem mint pl. a touchwiz, ami olyan "jól" van optimalizálva, hogy egy S5 is lagol, meg akadozik tőle és visszaveszi a telefon teljesítményét 50%-kal kb. A Sense inkább hozzáad a vanillához. Pl. a kis saját extráit ugye, ami mind szuper gördülékeny, tökéletesen működik és beleillik a Holo UI környezetébe. Ez csak saját vélemény igazából, én így látom.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28801 üzenetére
[link] vizuálisan egyre kevésbé tetszik az L...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28785 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
mikor jön ki a végleges? mert akkor onnantol indul a 90 napos visszaszámláló
-
stilo18
addikt
válasz
Le a kalappal...jó hírek...
-
jozso1989
őstag
válasz
Szuper! Jó hírek! *-*
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #28759 üzenetére
Elindítottam a maps-ot, itt vagyok Tunéziában! Királyság....
Jebeniana-tól nem messze. Remélem mindjárt jön valami hatóság és lecsuknak...Nem buszoztam szerintem 3 éve már.
És nincsenek dűnék, szakad az eső!
Mondjuk egy teve kukucskál be az ablakon! -
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28731 üzenetére
Xiaomi 10400mah
Olcsó és annyit tud+fém ház. -
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28729 üzenetére
Attól függ, kisker vagy nagyker, netto vagy bruttó
Árgépen már 7870 bruttótól elérhető -
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28720 üzenetére
csak amazonról, a rendes áráért tuti vannak sokkal jobb alternativák is!
3-4 teljes töltés tuti benne van, ugyan olyan gyorsan tölt mint a hálózat és kb akkora mint a telefon. -
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
Az egyik egy sony, a másikat meg angilskában vettem le egy hipermarket polcáról
Dani3l: pedig a k1 odakúr rendesen. Szerintem jöjjön csak, biztos vagyok benne, hog tanult a hibáiból az nvidia
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
anker astro 3E
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #28708 üzenetére
nem értitek mit akarok mondani
nekem nincs időm egész nap a telefonomat nyomkodni meló mellett ezért nem tudom lemeriteni pár óra alatt, de :
Amikor ténylegesen használom az adott funkcióját akkor működjön, ne pedig egyfolytában. Ha elinditok egy erőforrásigényes játékot akkor dolgozza ki a lelkét, merüljön ahogy akar.
Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi. Állandó adatkapcsolat nekem is megy, de cégnél wifin vagyok. Max fényerőn akkor használom a telt amikor sok a külső fény, ha este a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem. -
NandorHUN
addikt
válasz
s3nsitivity #28674 üzenetére
Oktoberben adtam be szervizbe, azóta mivel nem tudom gari nélkül nyitni nem vagyok otthona témában
(#28673) Kiskopika:
Smart Remote erre nem jó? -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28658 üzenetére
Akkor elég csak a logo2meüt bekapcsolni?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28654 üzenetére
Ki kapcsoltam mind mert nem kellenek,akkor ez volt a baj?
Ha teljesen új a rendszer akkor elfogadta. -
dani3l
őstag
válasz
s3nsitivity #28654 üzenetére
Ha jol emlekszem konkretan a Logo2Menu deaktivalasa a felelös ezert.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28643 üzenetére
Újra lehet nyitni és küldenek mindent ismét, HOX-nál így volt úgy emlékszem, gyanítom itt is ez a helyzet.
Akkor marad a TWRP, köszi!
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28638 üzenetére
Jó a béta kernel, megy minden klasszul eddig
(csak nem bírtam ki és nyitottam végül)
Mivel nincs 4.3-ból stock deodexed rom (csak hivatalos után szokta mike is felrakni) és nem tudok csinálni a forrásból, ezért maximust kicsit kimókolva már van egy stock deodexed rendszerem, délután összedobom a szokásos minimalista kialakításomat stock rendszerre hajazva egy-két apró moddal.
Most 800 MB-nál tart, de lesz ez még kisebb is
Más: mennyire válogatósak a recoveryk? CWM-mel csak a bajom volt eddig (PhilZ touch-csal úgyszintén), volt, amit nem telepített, meghülyült az egész. Ez jellemző eset?
-
baani59
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28635 üzenetére
Sense 6 Android 4.4.3
ElementalX-m7-16.0-Sense BETAvagy
Sense 6 Android 4.4.2
ElementalX-m7-14.12-SenseMelyiket készítetted be?
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #28627 üzenetére
Azért a fizetésben jól mutatnak
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #28601 üzenetére
Az a baj,hogy a fogyasztó védelem nem hatóság
Álltalában a békéltető biróságot javasolja.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28554 üzenetére
Valószínű azért mondtam.
-
dani3l
őstag
válasz
s3nsitivity #28554 üzenetére
Jogos a kerdes..
-
Skilly
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28515 üzenetére
Koszonom szepen!
Akkor az most jo vagy nem?
Hardver szempontokbol.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28497 üzenetére
Jaja, meg volt!
Nem sokan járnak, mi is azért voltunk mert Radio1 pary volt és kolega DJ-zett!
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28444 üzenetére
A call delay-t azért elvárom hogy javítsák. Weather élő hátteret tegyék vissza. És persze azokat a problémákat is pofozzák ki amit a többiek észleltek és jeleztek itt a topikban.
Legyen több téma, mert most narancssárgát használom, és a swiftkey orange skin is megy hozzá, de azért jobb lenne több lehetőség közül válogatni.A gyorsaságra nincsen egy rossz szavam sem, mert az már telhetetlenség lenne pláne ha megnézzük a konkurenciát.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28464 üzenetére
Az már minőség!
(#28469) MaddeNNNN: Hehe
Szeretném személyesen levonni a konklúziót a mai nap: Kapja be a Nokia!
(#28467) kdennis: +1! A One a One, vagyis az egyetlen.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28466 üzenetére
S/N : SH3BSW9 és még sok szám...
Mindegy, az enyém is úgy vesz fel mint kdennis-é, szóval ebben sincs HDR miki.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28428 üzenetére
s3nsitivity:
Igen ez nem a kőr és nem is a az Edda hanem EDDA musical! Előző nap volt az igazi Edda!2014. februárjában vettem, végülis a 120 decibelt bírja torzítás mentesen, akkor ezzel menőztek nagyon még úgy emlékszek.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
Semmi gáz nincs a mikivel, egyszerűen csak az irigy szemét Nokia (aki már eladta a lelkét az ablakgyártóknak) beperelte a HTC-t hogy a saját mikrofonjukat használták a One-ba. A pert meg is nyerték így kb a 2013 június utáni telefonokba már nem HDR mikrofon volt. Enyémbe sem HDR van, reméltem hogy azért közel azonos minőség lesz a másik mikrofon, de ez a koncert Disneylandba tényleg nagyon király miénkhez képest!
&#@$ßĐ Nokia!!!!
Itt a ír a HDR mikrofonról aki még nem látta. Kb 3 hónapig lehetett kapni.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
de az enyém is ilyen (mármint olyan mint kdennis-é)... szóval, amelyik ezt a videót rögzítette, az valami különleges csoda One volt.
keressük meg és öljük meg... aztán egymást és az utolsóé a telefon!
Bár ez így is teljesen jó, mert az előző telefonom, az Xperia SP az így rögzített... : fos Sony
-
dani3l
őstag
válasz
s3nsitivity #28444 üzenetére
Pont azert lett müanyag, mert E. Vagyis azert lett E, mert müanyag. Erted. E, mint "emmüanyag"..
Hatha igy versenykepesebb lesz, alacsonyabb arral, szerintem az emberek 90%-anak tökmindegy.
Hozzatehetnem, hogy tökmindegy, ugyis samsungot vesz, mert azt latja mindenhol..
De azert a versenykepesebb ar nem hatrany. -
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28441 üzenetére
Nagyon remélem hogy minél előbb, de inkább addig üljenek rajta míg tökéletes lesz még ha az +heteket jelent is. Mert ezzel a Sense6.0 frissítéssel többet ártottak mint javítottak, mondhatni elcseszték vele az eddigi munkájukat.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28425 üzenetére
Nekem is így veszi fel a hangot. Mintha a közép le lenne húzva az equalizer-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest