- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
vamosip #15275 üzenetére
Na, megvan a megoldás, kijavították a 4.0.3 hibáját.
GB alatt ugyanígy működött, hogy ha a telefon néma módban volt, akkor a kamera nem adott hangot. 4.0.3 alatt ez nem működött, a kamerában a média hangerőt lehúzva lehetett csendben fotózni. Most ez visszaállt a szerintem kényelmesebb módra.
-
Toobee
veterán
válasz
vamosip #13571 üzenetére
Google+ azonnal töröltem. Nekem ezek eddig is megvoltak. Minden adatot wipeolok új rom előtt és után is. Picasa már rég szinkronizálta magát. Viszont legutóbb 4.0.3-ra raktam fel ugyanazt megint, nem tudom, hogy ez okozhatta-e. De megint csak magamat tudom ismételni: 2 hónapig jó volt, aztán egyik napról a másikra elkezdte zabálni az akksit. Most is 79%-on van az Android OS.
-
dobost
senior tag
válasz
vamosip #10568 üzenetére
Legalább neked már feldobta... én már szombat óta folyamatosan bekapcsolt WIFI-vel működök, de semmi... igaz éjszakára kikapcsolom a mobilt...
[Úgy látom nem csak Ti vettétek észre a hibákat...
]
Még egy kicsit foltozgatni kell rajta, de szerintem nagyon jó kezdet az új irányvonalnak.
Nem várhatjuk, hogy minden tökéletes legyen, a 2es széria is 2.3tól volt már stabil és élvezhető. -
ricsi0307
senior tag
válasz
vamosip #6784 üzenetére
vamosip:Igen qwertz a bill és van őű is, ráadásul van egy jópár skin is hozzá gyárilag
DonMedve:A hangerő csúszka nem tudom mért nincs benne.Nem lehet hogy azóta lett már frissítve?
Dzsuri89:Én nem bírtam kivárni azért raktam fel.Mire kijön hivatalosan kihullik a hajamSzerk:ha ilyen dupla hsz-t nyomok akkor hogy lehet az egyiket törölni????
-
ricsi0307
senior tag
-
Slukkica
őstag
válasz
vamosip #2703 üzenetére
Én a SwiftKey X billentyűzetet ajánlom figyelmetekbe. Szerintem elég szép és a leghasználhatóbb amivel eddig találkoztam.
Tud magyarúl, nagyon jó a szótára és nagyon jól tanul. Mind szavakat, mind azt hogy milyen gyakran használsz egy adott szót és ha minnél gyakrabban használod akkor figyelembe veszi és azt fogja felajánlani.Egy kis izelítő:
1. Az app oldala.
2. magyar írás
3. android marketAkinek felkeltettem érdeklődését használja egészséggel
-
Ixion77
addikt
válasz
vamosip #1696 üzenetére
A lyukacsos tokból én is rendeltem, és szerintem meglepően jó! A telefon fogása sokkal jobb vele, nem csúszik, érzésre kicsit gumiszerű, minőségi. A lyukak miatt a telefon tud szellőzni, így nem melegszik túl. Tökéletesen passzol, a kamerát is jól védi, a mérete mindenhol tökéletes. Az asztali dokkolóba is gond nélkül be lehet rakni úgy hogy ez rajta van.
A hozzá kapott ajándék fólia mérete pontos, de nem ragad rá, a szélei nem ragadnak le, így abból keresek jobbat.Vettem egy ilyen tokot is:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310328085328
Ez is nagyon jó, mérete pontos, a telefon elég keményen pattan bele. Védi a kijelzőt is, véd előlről, hátulról, oldalról, mindenhonnan. Kis, nem látható mágnessel nyitódik/záródik, egy mozdulattal nyitható, zárható. -
kerjani
aktív tag
válasz
vamosip #1386 üzenetére
A hangszóró halksága nekem is feltűnt. Gyakran nem hallom meg ha hívnak, a zene is halkabb, mint amit a galax3-on tapasztaltam.
A kamerán a zárhang volt az első amit kikapcsoltam, igaz nem a gyári progit hanem a Camera360-at használom.#1384: így előre a karbon tokban nagyobb biztonságban érzem a nexust, nehezebben törik ketté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest