- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
-
janston
aktív tag
válasz
oszyboy #15122 üzenetére
Én is Telenor-os vagyok, de én a 4.04 utáni állapotról beszélek, amit linkeltem, hogy gondok vannak a Nexus-sal frissités után GSM hálózatokban, lehet, hogy ez a Nexus S-re is érvényes...
Egyébként hallottam olyat, hogy régi sim kártyákat ki lehet cseréltetni szolgáltatónál, és akkor jobb lesz a vétel, de hogy jobban merül tőle a telefon, ezt meg tudja valaki erősíteni? -
szponzor
senior tag
válasz
oszyboy #14772 üzenetére
oszyboy: az ICS alapú MIUI-k még nem kezelik jól a témákat, a dock részét sem jeleníti meg jól sajnos.
Slukkica: Én is azt hittem, hogy a 2.3.30-as MIUI már 4.0.4 alapú lesz, de még így is sok újdonságot pakoltak bele a 2.3.9 óta, amiről én frissítettem most. Bár az annyira nem tetszett, hogy ROM-frissítés után kínai volt a telefon, de nagynehezen megtaláltam a nyelv átállítását.
hallerlaller:
-
szponzor
senior tag
válasz
oszyboy #14229 üzenetére
Most nekem is volt egy elég negatív dolog. Felraktam az új MIUI-t, hozzá az új Matr1x kernel-t, utána meg gondoltam, hogy kipróbálom az aktuális nightly CM 9-et. Tetszett is, de kb. 20 másodpercenként dobált hibát, hogy android.process.acore váratlanul leállt. Gondoltam, hogy biztos a nightly verzió még ennyire bug-os, visszaraktam a MIUI-t és ott is ugyanez. Aztán több factory reset és különböző wipe-ok után sem javult meg, visszaraktam a 2.3.6-os gyári ROM-ot. Ott nem volt semmi gond, leszámítva azt, hogy én nem szeretem a gyári ROM-ot. Végül az oldotta meg, hogy formáztam a telefon háttértárát és utána jó volt.
Szerintem simán tudod cserélni a CM-et MIUI-ra, csak wipe-olj előtte és nem lesz gond. Az egész ROM-cserélgetésben szerintem a CWM telepítése a legnehezebb.
Amúgy elég jó lesz a CM9, bár még sok menüpont nem készült el, de már most sok dolog működik és gyors is. Elvileg a status bar-t lehúzva még több ki/be kapcsolót lehet rakni, szóval lehet, hogy váltok majd MIUI-ról, pedig már 3-4 hónapja csak azzal használom a telefonom.
Facebook szinkronizáció viszont még mindig nincs az új MIUI-ban. Nem tudtok valamit, ami szinkronizálja a képet, telefonszámot és e-mail címet? FriendCaster csak a képet szinkonizálja.
-
kolosanyi
veterán
válasz
oszyboy #14026 üzenetére
Szia!
Egyelőre nem tudok nyilatkozni, tegnap délután raktam fel, mivel sokat nyomkodtam, ezért estére lemerült, de ez nem meglepő. Ami kifejezetten előny, az az általános sebességnövekedés, sok testreszabási lehetőség, illetve egyéb dolgok. Hogy megéri-e felrakni? Persze, előtte nyomsz egy backupot, max ha nem jön be, akkor visszállítod és nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest