- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
Igen. Ezért is mondtam, hogy ez szerintem nem jó arra amit te keresel.
Ha az a célod, hogy bizonyos appokat, amik reklámokat mutogatnak leválassz a netről, arra ez kevés. Gondolom nem véletlenül oldotta meg így a Google.Ezzel a beállítással max. a héttér szinkronizálást tudod visszaszorítani, viszont ha megnyitod az appot, a reklámok szépen lejönnek, mert az - nyitott app esetén - már nem háttér, hanem "előtér" adat. Én legalább is ezt tapasztaltam, most csekkoltam.
-
XTaki
tag
kuldtem magamnak egy gmail-es emailt, de mindezidaig nem frissult le az androidra...
viszont valami eszi mert a data usage elhasznalt 0.2M-t
kikapcsoltam a 3G-t, wifit be, azonnal jott a gmail.
szoval elkepzelheto, hogy valaminek nem alitottam be,hogyv ne menjen...ezert is maceras...
viszont a data usage-ban van egy olyan settings hogy restrict background data :
if u restrick background mobile data, some apps and services wont work inless u r connected to a wifi network...
amint bekapcsolom, egy felkialltojeles haromszog jelenik meg fent
-
tibz03
őstag
A root garanciavesztéssel jár, bár a gyári állapot bármikor visszaállítható.
Bár nem tudom, hogy a DroidWall konkrétan mit csinál, de az Android 4.0-ban gyárilag van olyan opció, ahol alkalmazásonként letiltható az adatforgalom. Tehát ha felteszel egy gyári 4.0.4-es Androidot, akkor a garancia is megmarad, és az adatforgalmat is le tudod tiltani egyes alkalmazásoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest