- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
válasz
kerjani #21068 üzenetére
Rengeteget szívtam vele, mert nem akartam újratelepíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy az account eltávolítása reboot nélkül újratelepítéssel/újrakonfigolással és persze adatvesztéssel jár-e...
Szóval, ami nekem megoldotta... már éppen feladtam, a backupokat másolgattam le a telefonról úgy, hogy USB-n hozzá csatlakoztattam a géphez. Ez ugyebár azzal jár, hogy unmount USB. Szerintem ez oldotta meg, mert utána rendbe jött.
Előtte ezeket próbáltam:
1. Google Applications Framework > Delete Data
2. Google Play > Delete Data
3. Reboot phone...Próbáljátok ki az USB-s dolgot... asszem utána még egy reboot kellett, de azóta rendesen működik.
Várom a visszajelzéseket, remélhetőleg pozitívak lesznek
-
-
vamosip
tag
válasz
kerjani #10541 üzenetére
Én is így jártam vasárnap délelőtt, de pár újraindítás/gyári alapállapotba hozás után újra bedobta, így már én is élvezhetem a frissítést
Amúgy nálam gyári (T-s 9023) nem buherált telefonon van, és durván gyorsabbnak tűnik a menü, a pixeles hívókép itt is megvan, meg néha az alsó launcher ikonok közül eltűnik a második, a névjegyes.
Kérdés: Rendszerbeáll/Fejl.lehetőségeknél ér valamit ha bekapcsolom a GPU megjelenítést vagy ez alapban működik már és ez csak valami fejlesztői beáll?
-
kerjani
aktív tag
válasz
kerjani #10560 üzenetére
Utánanéztem kicsit a témának, ezen a fórumon, ezt találtam:
"If you received an update notification a little while ago but the update isn't currently available for your phone, this is likely the result of Google pausing the update in your area while we monitor feedback. The Android 4.0 update is continuing to roll out around the world so your phone will receive another update notification when it's available again in your region."
Ilyesmire tippeltem én is!.
Szóval türelem ICS-t teremNo para, be cool..
szerk: magyarul a Google ideiglenesen leállította az OTA frissítéseket a hibákról szóló visszajelzések miatt. Pár napon belül újra megkapod az eresítést a frissítésről...
-
mgTerminator
veterán
válasz
kerjani #3591 üzenetére
Ezekkel tisztában voltam... Csak azt nem értem hogy miért nem megy fel 100%-ra? Az Ace-em még egy csomót töltött úgy hogy 100%-ot jelzett és utána pittyegett hogy na MOST van feltöltve... itt meg felmegy 95%-ra oszt jóvan... Oké hogy nem jó neki ha nagyon fel van töltve, de laptopok is 100%-ot írnak ha kész. Itt is csak a kijelzésen kellene javítani akkor.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kerjani #3591 üzenetére
A leírás végén volt egy leírás a maximum kiszámításáról.
1. Tegyük töltőre a telót és kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről és kapcsoljuk ki.
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
2. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről. (Bizony-bizony: ez töltött még rá...)
3. Kapcsoljuk be. Várjunk, míg bebootol, majd kapcsoljuk ki
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
4. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált (Hmmm... még mindig tudott belerakni), majd várjunk még kb. 30 percet (Stage 3) húzzuk le a töltőről.
5. Kapcsoljuk be. Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t.
6. Reboot. Haggyuk, hogy a teló felkeljen.Ezt megcsináltad vagy valaki más és mi a tapasztalat az akisval kapcsolatban?
Felmegy már 100%-ig a töltés?Ha ezután nyomnék még egy Batterycalibration-t az javítana a helyzeten vagy rontana?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest