- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
dombila #21921 üzenetére
Az jó. Azt hiszem ez a Google-t dicséri, mert régóta megvan a gép, kivettem a dobozból lassan 2 éve, bekapcsoltam, minden frissítés OTA-n ment fel és egészen idáig nem volt gondom a sebességgel, nem volt indokolt egyszer sem a wipe.
De akkor így már tudni fogom a gyári recovery-be jutás módját.
-
-
Caaabi
senior tag
válasz
dombila #17761 üzenetére
Köszönöm a segítséged ! Leszedtem az image fájl-t, a toolkitet nem tudtam mert törölve lett a letöltési link, most pedig közbejött valami, úgyhogy mennem kell, lehet holnap lesz csak belőle, de holnapi nap is sűrű aztán hétvégén meg programok, addigra meg már lehet kint lesz az ota mire legközelebb lenne rá időm, akkor meg gondolom érdemes wipe data után telepíteni az ota frissítést?!
-
FeRkE
őstag
válasz
dombila #17347 üzenetére
Androidportálon egy tulaj beszámolójában olvastam, hogy Android 4.3-al kapta meg a készüléket.
-
x64emulator
tag
válasz
dombila #16856 üzenetére
Engem sajnos inkább maga a Miracast technológia érdekelne amihez hasonlót már a Samusung és a Sony is csinált. Tehát engem inkább az előképes vezetéknélküli képernyőklónozás/tükrözés érdekelne. És tudom hogy ez a tablet rendelkezik olyan fejlett hardverrel hogy ezt vissza is tudja adni a monitorokon. Persze mennyivel egyszerűbb lenne venni egy hdmi kábelt, de az nem tudom hogy a nexus-on mükszik-e.
-
-
faham
aktív tag
válasz
dombila #15943 üzenetére
Előfordul az ilyen reboot és máskor nem csinálja meg, beragadt egy folyamat
Múltkor faterom nexus4 e nem kapcsolt be, töltőre lett dugva és csak jó hosszú idő után kapcsolt be.
Megnéztük ezta diagramot és kb reggel 7 ig semmi gáz nem volt utána nyíl egyenesen levágodott a vonal és 0%ra ment a telefonNe ez érdekes bug volt
nekem is OTAn lett frissítve és ilyen baj nem volt vele
Bár azért kicsit gyorsabban merűl ámblokk -
susu88
tag
válasz
dombila #15764 üzenetére
Minden gyári, csak rootolva van.
Factory reset (ugye ez az amit a menüből el lehet érni?): tehát törlődik minden adatom és programom? Nagyon csábító...
Ugye van valami módszer backup készítésre? Valaki tudna mondani valami módszert ami 4.3-on kipróbált és jól működik? Elég egy kulcsszó is, amire már rá tudok keresni -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
dombila #15143 üzenetére
Próbáltam ezt is, sajnos Failed-et ír rá... TWRP-t amúgy hogy tudok feltenni? Goomanager-el nem ment fel, úgyhogy Toolkittel varázsoltam rá egy átmenetit, és azzal csináltam, lehet ez volt a gond.
De ha csak a TB mentései kavarnak be, akkor azt kihagyom most egyelőre, gondolom pár nap és jön rá frissítés.
-
-
edward2
addikt
válasz
dombila #10664 üzenetére
Nálam nincs feltüntetve külön google services de ennek ellenére amióta frissült azóta radikálisan csökkent az akksi teljesítménye. (mármint ez az 1 ami az elmúlt 2 napban változott) Sima G+/Chrome használat mellett úgy esik akksi mint amikor játszom. 2.5 órát bír ki az egész cucc most böngészéssel. Régen ez bőven 5.5 óra felett volt... LOL régen: 2 napja még így volt.
-
v_angelus
tag
válasz
dombila #10011 üzenetére
Ha jók az információk, akkor lesz Ubuntu Nexus 4-re is. Talán lesz majd egyszer Nexus 7-re is.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
dombila #9534 üzenetére
Köszi a linket ez most nekem is jól jött. Egész hétvégén szívtam a tabbal, de nem tudtam kiszedni APX módból, megy szervizbe a kicsike. Mivel USA beszerés, aggódtam a gari miatt (neten vettem használtan, semmi papírom nincs róla), az ügyfélszolgálat szériaszám alapján beazonosította, mondák hogy semmi gond globál garancia érvényes, töltsem ki az RMA formot és megy a futár. Remélem ez a hónapokig tartó javítás csak urban legend.....
-
fatty
aktív tag
válasz
dombila #8065 üzenetére
Tenyleg mobil youtube-on megy nekem is, rendes webes verziot probaltam, koszi. Kozben ratalaltam miert is nem megy mind:
Hirdetésekkel rendelkező videók nem támogatottak (a Flash lejátszóban játszhatók le)Lapa: nagy kiralysag, legozni jo :-)
MaNR: en csak azert hasznalok kisebb toltot, mert az eredeti meg nem jutott el hozzam -
tupijani
tag
válasz
dombila #7819 üzenetére
A felesleges akkumulátor használat ellen én a Deep Sleep Battery Saver-t használom. Egy próbát megér.DS Battery Saver Konkrétan majdnem 0-ra redukálta a fogyasztást nállam alvó módban.
-
Dolphine
addikt
válasz
dombila #7819 üzenetére
8%?! Szerintem az igencsak sok!
A Repülőgép-mód nálam a következőképpen működik: Ha aktív a Wi-Fi és bekapcsolom a Repülőgép-módot, akkor abban a pillanatban lekapcsolja a Wi-Fi-t! Viszont ezután bármikor visszakapcsolhatom a Wi-Fi-t aktív Repülőgép-mód mellett is! Normális ez? -
kovsol
titán
válasz
dombila #7297 üzenetére
Lehet kapni már iszonyat pici usb -s kártya olvasót vagy pendrive -t, de ez úgy lenne jó, ha lenne olyan micro usb-usb átalakító ami nem egy kábelen lóg, hanem azonnal átalakítja és kb ki se lóg a gépből. Akkor csak a készülék oldalén ott lenne, mint a kis tv tunerek is amit rá lehet szerelni és nem lógna egy kábelen.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
dombila #7155 üzenetére
Köszi a választ! A Yahoo-t én is feltettem elég jól néz ki maga a program, de akkufogyasztásnál a kijelző után nekem a második. És a widgete se annyira tetszik csak a lezáróképernyőn.
Kezdek én is úgy lenni vele, hogy nem kell widget hanem megnyitom a progit akkor amikor kíváncsi vagyok az időjárásra. Bár ettől függetlenül a Beautiful és HD widget-tel "szemezek" még.
-
fatty
aktív tag
válasz
dombila #6999 üzenetére
Tetszik, hogy lezárja a kijelzőt, az én tokom sajna nem smart cover (amig rá nem ragasztok egy mágnest
). Amazonon, vagy ebay-en rendelted?
-
-
-
assemble
addikt
válasz
dombila #6768 üzenetére
Ahogy irtad: Pl Titanium, de egy rakas masik programot is lehetne mondani ami root-ot igenyel (pl samba file sharing, stickmount) es sok mas dolghoz is kellhet (pl dpi buzeralas). De a root sztem tipikusan olyan dolog hogy aki nem tudja hogy szuksege van-e ra, annak altalaban nincs, akinek meg szuksege van ra, ugyis rootolja
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS