- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
tupijani #25875 üzenetére
Volt loaderrel wipe, auto megcsinálta .
Sajnos minden indítás ilyen. Az elsőről tudom h várni kell sokat, de a többinél már nagyon nincs rendben a 10 perces szerencsétlenkedés...
De lehet hagyom a francba és a korábban linkelt AOSP7-et rakom fel, ha lehet rootolni. Ha lehet, hogyan tudom rootolni? -
adika4444
addikt
válasz
tupijani #25873 üzenetére
Hali!
Köszi, ez jó is, a bootloadert kinyitottam vele. Rootoltam is úgy, hogy felrakattam vele a twrp-t, de így valahogy rettenet lassú a betöltés, a körbe futkosós rész után ahol a képernyő közepén szaladgál a pont, utána az üdvözöljük rész kb. 10 percig virít és csak utána tölt be a tablet.
Mit tudnék ezzel kezdeni?
Köszi! -
kraken
tag
válasz
tupijani #25854 üzenetére
Köszönöm a tanácsot ,megpróbáltam az ADB interface fent van , ami gond ugye a tabletten,valószinüleg az usb hibakeresés ki volt kapcsolva amikor megpróbáltama régi androidot telepíteni..jelenleg a Google felirat alatt egy lakat van,ami gondolom semmi jóval nem kecsegtet
-
tyll30
tag
válasz
tupijani #10311 üzenetére
Nem mondod ! ?
tudom mire való a google.
root és rom csere nélkül gondoltam !
több dolgot kipróbáltam sajnos egyik sem működött! (telefonon simán mentek )
Azért kérdeztem itt a fórumon hátha valaki használ már valamit!
Linkeket leírásokat én is betudom másolni, de amiket próbáltam sajna nem működtek!De azét köszi !
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
tupijani #9150 üzenetére
Ennél létezik egyébként egy sokkal egyszerűbb módja is.
Csak az utasítósokat kell követni és egy kicsit tudni angolul: Nexus Root Toolkit -
Nhorbee
aktív tag
válasz
tupijani #9150 üzenetére
A 6 már elég sok szerintem. Valahol láttam, talán a garikönyvben erre utaló sorokat.
Más: Nem tudnátok valami megoldást arra, hogyan lehetne a N7 belső tárhelyét ráerőszakolni tv-re? A számítógép se külső storageként ismeri fel, gondolom ezért se tetszik a tvnek sem. Erre nincs valami megoldás? -
Scoobyka
addikt
válasz
tupijani #9154 üzenetére
Ipadet nem valasztok,mert az nagyon korlatozott...a nexus 7az ami mindenben okenak tunt... ezek utan mit valaszthatnek ez egy rederencia modell...ettol elvileg frisebb jobb nem kene h legyen...ez a hatervilagitas egyenletlenseg zavar leginkabb(hogy valtogat fel le megha lassan is)...
4.1en is ilyen volt hogy mondjuk kozepes fenyeron volt es olvasol phn aztan finoman lejebb veszi a fenyerot holott vak sotetben olvasok...? Mert 4.2 volt rajta alapbol rootolni meg ilyeneket nem akarnek...csak hasznalni normalisan.
-
Scoobyka
addikt
válasz
tupijani #9152 üzenetére
Mivel nem szemelyesen a boltbol hoztam ezert sztem a 3nap jogos es az uzletvezeto is rendes...remelem most sem lesz maskep...a 6 pixelhiba meg a recseges a bal sarokban elege elvettek a kedvemet a kuyutol pedig vagy 1honapot vartam ra
arrol nem beszelve h a hattervillagitas sima olvasasnal is szabalyozgatja magat amit nem tudok hova tenni...miert nem lehet statikus vilagitas mint iphoneon meg ipadon...ios utan a rendszerrel nincs nagy bajom de a nexus 7 hatalmas csalodas nekem,pedig nagy remenyeket fuztem hozza...netbookot akartam kivaltani vele,ahhoz kepest eleg gagyi lett h majd 100e..
32gigas 3g-s
-
törölt tag
válasz
tupijani #6473 üzenetére
Nah elértem egy jó ügyintézőt. Kiderült ,hogy nem is a GLS futárszolgálat szállítja nekem ki, hanem a szuperszerviz, a mai nap folyamán keresni fognak kiszállítási időpont egyeztetés céljából.
Mivel a táblagépet és a Kábelnet NetMánia XXL csomagra váltást együtt rendeltem meg, a csomagváltást is akkor fogják aktiválni, amikor a táblagépet kiszállították. Ezért látszódott úgy mintha két NetMania XXL csomag lenne aktív,valójában csak 1 van. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest