- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
bzoley #16795 üzenetére
Múltkor a giroszkópos hiba miatt amúgy is legyalultam a rendszert, gondoltam megnézek most mást.
Lehet a Nexus4 -re is valami mást rakok majd, mert úgy hallottam vannak olyan romok amikkel hosszabb üzemidőt lehet elérni, mint a gyárival.
más:
ki milyen billentyűzet programot használ? -
-
-
godzsy2
senior tag
válasz
bzoley #16590 üzenetére
Elhiszem, hogy idegesítő hogy nem tudod mi az ami zabálja az adatot. Én is használtam pár hónapja valami programot arra, hogy megtudjam wifin mi-mennyit zabál... érdekelt, hogy a Viber mennyit eszik, de nem jutottam dűlőre, mert a Viber alkalmazás alatt pár száz kbyte-ot mutatott és valami összesítőbe vette az audioforgalmat. Így kukáztam is a programot, sajna nem emlékszem a nevére. Annyiban tudtam kicselezni, hogy hívás előtt nulláztam a számlálókat és akkor megtudtam, hogy 20 perc kb. 14Mb.
-
godzsy2
senior tag
válasz
bzoley #16587 üzenetére
A google alapból nem szinkronizál sok adatot, én is csak azt tudom elképzelni, amit sto1911 is ír, hogy a háttérbe feltolta google+ -ra a fényképeket. Mert ha te azt nem kapcsoltad ki első használatbavételkor, akkor az a szemét képes feltolni a képeket, amint lefotóztad őket. Egyszer én is így jártam, szerencsére csak wifin... jött az értesítés, hogy egy haver elkezdte +1ezni a képeimet, nézem hogy hogy a fenébe, mikor én fel sem raktam G+ -ra, nem is használom a G+ -t. A telefon töltötte fel a háttérbe. Azóta már töröltem is magam G+ -ról, elég egy közösségi baromságon fent lenni.
-
sto1911
veterán
válasz
bzoley #16587 üzenetére
Abbol gondolom, hogy te automatikusan szeretnel ilyet, mert neha elfelejted. Es gondolom jo lenne, hogyha te elfelejted, akkor magatol kapcsoljon ki vagy hasonlo.
A Tasker nagyon sokat tud, talan ezt is.
Van egy Droidwall nevu tuzfal, lehet az latja kulon a google processzeket, es le is tudod tiltani kulon-kulon.Azt is jo lenne kideriteni, hogy mit szinkronizal (fenykepeztel mostanaban? Adatok nem mentodnek felhobe? stb.) Talan kulon kapcsolhato a galeria meg zenesync is, a maillel egyetemben. Helyzetinformaciok lekerdezese engedelyezve van? Ezeket erdemes lenne atnezned.
-
sto1911
veterán
válasz
bzoley #16583 üzenetére
Nem aludtad ki magad vagy a front miatt vagy idegbeteg? Esetleg meg is valaszolhatnad, hogy hogy gondolod a "magatol" temakort (hisz arra kerdeztem ra). Keress vissza a hszeimre, probalok segiteni mindenkinek, neked is, ugyhogy nyugodtan vegyel be egy nyugtatot, es gyere vissza egy ora mulva
Kapcsold ki a google fiokok szinkjet, es nem fog szinkelni. Ha meg kell, akkor kapcsold be.
MAGATOL honnan tudna, hogy neked mikor szottyan ra kedved?HA telorol osztod neki a netet, akkor hiaba korlatozod le a tablan a 3G-t tuzfallal, amikor az wifin keresztul kapcsolodik a telohoz. Ez meg user error.
-
godzsy2
senior tag
válasz
bzoley #16581 üzenetére
A 3G Watchdog tudja mérni hogy hol jársz, be lehet állítani, hogy ha elérte az 1GB x%-át, akkor kikapcsolja az adatforgalmat. Egyébként te magadnak kéne szabályoznod, a Play Áruházban pl. kapcsold ki, hogy csak wifin frissítse az alkalmazásokat. Az utomatikus szinkronizációkat ne 2,...5,... 10 percekre állítsd, hanem mondjuk óránént vagy 2 óránként. A youtube és egyéb médiazabáló programokat meg ne is használd adatforgalomnál, mert az gyorsan leveszi az adatot.
De biztos vannak ilyen programok, valamelyik drága telefonjába alapból belerakott ilyet a Sony.
-
Balinov
titán
válasz
bzoley #15612 üzenetére
ize, keson van mar, en ugy ertem a gyalut, hogy arra az allapotra visszaterni (adatvesztes nem szamit, van backup), mint amikor a 4.1.2-nel kinyitottam a boatloadert. gyk, mintha most bontanam ki a dobozbol gyari allapotba. gyari recovery, radio,stb, kongo uressegu tarhely,stb.
-
Balinov
titán
válasz
bzoley #15595 üzenetére
sima wifi, bzoley (hu de regen jartunk ossze a leadtek tuner topikba). valszeg beneztem, a 3.90-es lesz valszeg a 4.3 alapu, 4.2.2-hoz a 3.69-es, ami nekem kelleni fog.
kozbe csinaltam egy gyalut, ha a gyari 4.3-at vagy a PA 4.3(3.90)-et tennem fel inkabb megis, megmaradna a root vajon? Kicsit el vagyok maradva a topikkovetesben
-
ferensz
senior tag
válasz
bzoley #14966 üzenetére
Beszélni beszél, csak nem tudom, hogy magyarul tud-e, mert az egyik az, hogy én angol lokalizációval használom, a másik pedig, hogy ki van kapcsolva nálam a duma része. Ha beszél is magyarul, akkor is elméletileg annyira tud beszélni, hogy TTS-en keresztül intézi a hanggyártást.
Ez nem ír ki sebesség adatokat, meg minden egyéb ilyesmi fajta dolgokat, csak hátralévő időt, távolságot, meg a térkép tetején írja, hogy milyen távolságban milyen irányba, és milyen utcára kell kanyarodnod, vagy ha körforgalom van, akkor természetesen azt mutatja, hogy hányadik kijáraton kell majd kijönnöd.
Amit nagyon szeretek benne, hogyha csak magának a helynek a nevét tudom, ahova menni szeretnék, de a címét nem, akkor is nagy arányban kapok rendes találatot. Értem ez alatt, hogy hétvégén a Balatonon voltunk, este Tesco-t kerestem, Mapsbe beírtam, hogy Balatonfüred tesco, és már kaptam is a találatot a pontos címmel együtt.
-
ferensz
senior tag
válasz
bzoley #14964 üzenetére
A Google Navigation szerintem bitang jól működik, én nagyon szeretem, mióta Androidos készüléket használok bármiféle navigációra azóta ezt nyúzom, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Nem tudom, hogy az offline térképes része hogy működik, vagy működik-e egyáltalán, mert 3G-s készülékeim voltak eddig, de ha úgy is megy rendesen, akkor teljesen korrektül teszi a dolgát.
-
törölt tag
válasz
bzoley #12787 üzenetére
Igen, az mindegyiknél jár, mindegy milyen népszerű, meg a felelősség a mienk bla bla
Jaj meg Google Play-nél a jelszó megjegyzésnél is ott van, ha bekapcsoljuk, felelősség megint a mienk.
No elérkezett az idő, amikor vásárolgatni kellene nem csak szoftveresen.
Ezt az SSD-t ha sikerül rákötnöm OTG kábellel, akkor névlegesen lesz 80 GB...
Szóval. Most nincs időm visszaolvasni és keresni a több ezer hozzászólást.
Kellene a következő:
- Tok és/vagy állvány : ami nem nagyon érdekel, hogy eredeti bőr legyen, csak az számít, hogy jól védje a készüléket.
egyelőre ezeket néztem:
Tok, Asus Nexus 7, műanyag hátlap, állvánnyal, fehér, BRANDO - 5390 Ft
Ez az állvány nem lenne rossz, mert felfogható dokkolónak is
Tok, szilikon, Asus Nexus 7, TPU hátlap, fekete - 1990 Ft
Tok, Asus Nexus 7, X-Shaped, műanyag hátlap, átlátszó, BRANDO -2690 Ft
Van 10 k-ért is, de 5 felett nem nagyon akarok rá költeni
- megbízható OTG kábel - ebből elvileg mind jó
- jól árasított fólia.eBay- nem igazán játszik nálam, hazai webshop lenne az igazi, mert például sokkal gyorsabb, és megbízhatóbb is.
Másik helyen is nézegetek:
Nexus 7 tok, forgatható kivitel - de itt csak bordó van jelenleg
Szóval várom a véleményeket, ki mit használ.
(#12788) assemble: Igen, a link az nagy mellényúlás volt az oldaláról, mert csak az emblémákra néztem rá
-
törölt tag
válasz
bzoley #12784 üzenetére
Ja igen elsőnek erre gondoltam, amikor olvastam, csak azt gondoltam mégsem ez, mert pont ez említettem pár napja.
Ingyenes is. A telepítés közben, amikor feljött a Google biztonsági figyelmeztetése, akkor nem mertem neki megadni a jogot, szóval ennyiben merült ki a dolog
Azért nem, mert egy virtuális billentyűzet nem megbízható forrásból, veszélyes lehet, pl működhet billentyűzetleütés naplózóként is...
Így is volt már egy érdekesség Google Play-ről. A Chrome -os bakit már, csak halkan említem.
A Siftkey és a Swype esetében nem egy magánszemély áll mögöttük, hanem egy cég. Persze ez önmagában nem garancia, cég is lehet kókler, de az előbbinél ott van a Google féle legjobb fejlesztő minősítés, és az igen előkelő top listás fizetős programok között elért helyezés, na meg ugye a rengeteg pozitív vélemény... az utóbbinál pedig az a tény, hogy egy olyan cég terméke, mely más platformokon bizonyított elismert fejlesztő vállalat:
http://www.swype.com/category/get-swype/
Tehát összesen eddig négyet láttam vendégül a készülékemen a gyári alapértelmezettel együtt, de ebből csak három ment élesben.
-
törölt tag
válasz
bzoley #12779 üzenetére
Ennyi pénzért ez a cucc tényleg ajándék
Nem tudom, a Google Play-nél mi a szokás, ha valami nagyon kapós emelhetik e drasztikusan az árat, de ugye most még a Swiftkey jelenti számára a legnagyobb konkurenciát, hiszen az már régen előkelő helyen van, ők meg még újak android platformon, tehát lehet ezért is ilyen olcsó most, szóval én gyorsan megvettem, mielőtt ez is ezres magasságokba emelkedne Ft-ban értendően. Gyanítom, hogy nagyon hamar nagy népszerűségre fog szert tenni, már önmagában azért is mert sokaknak ismerős a neve más mobil OS-ekről, és nyilván aki ezt használta iOS-en és van androidos eszköze az alig várta ezt a pillanatot... és ebben benne vannak a Swiftkey felhasználók is. Nálam egyébként mind a kettő be van jelenleg kapcsolva, de az újdonság az alapértelmezett.
Az előző hozzászólásomat pontosítom is
Szóval nincs belőle külön tablet edition... de nem is kell, mert magában tartalmazza.
A Wiftkey egyik specialitása volt a ketté szakított billentyűzet... ez is tudja, sőt még egy mutatvánnyal meg is toldja:
Swype
Témák terén is többet nyújt:
(#12781) assemble: A SlideIT-t is néztem, de nem töltöttem le, csak kíváncsi voltam rá, hogy mégis milyen. Pont azért nem töltöttem le, mert emlékeim szerint nem volt magyar kiosztása, és a Swiftkey-t már akkor vagy megvettem, vagy eldöntöttem, hogy azt veszem meg, mert ugye TOP listás, agyondicsért cucc és kevesebb mint 100 Ft-al volt drágább.
PC-n én is angol kiosztású billt használok, de ugye ott csak fizikailag angol a kiosztás, magyar kódlap van szoftveresen alatta
Szerk: Amúgy aktiválni kell
Több képet már nem teszek be róla, csak ennyi fontos volt a külsőségek bemutatásához. A belsőségekhez pedig mindenki letöltheti a próbaverziót
-
törölt tag
válasz
bzoley #12429 üzenetére
Mondjuk nálam most nem volt töltőn de a tenyeremben időzött vagy 20 percig.
Ha töltőn van és nincs a tenyeremben akkor 30C.
Ha sem töltés sem tenyér nincs a képben akkor most jelenleg 24 C. Na ezt a témát kiveséztem
A CIB-es mobil verzióval is tettem egy kísérletet, mert bár nem telefon, de a netet tudná használni. Eredmény:
-
törölt tag
válasz
bzoley #12026 üzenetére
Köszi
Főleg egy ilyen ASUS Nexus 7 dokkolóval lehetne jó móka:
állvány érdekes módon nincs, vagy én nem találtam az ASUS oldalán elsőre... harmadik féltől származót azt igen
Forrás: pocket-lint.com és theverge.com
-
törölt tag
válasz
bzoley #12019 üzenetére
Ha már ez így felhozódott, engem kicsit nyugtalanít, hogy nincs a közvetlen hálózati használatra mód. Egészen konkrétan vagy merítem használatközben - tehát hálózat nélkül használom, és akkor mindennap töltöm -, vagy ráteszem a töltőre, és bár használom töltés közben is, a töltési folyamat végén leveszem róla, hogy nehogy túltöltés legyen. Bár szerintem van benne ilyen védelem. Némely laptopnál a hálózati használat esetében az akkumulátor megkerülhető, tehát se nem tölti, se nem meríti.
(#11993) Stauffenberg: Igen, azért is írtam, hogy azért én is annak vélem a dolgot, csak finomabb kivitelezésben. Viszont, amit írtál, hogy angolul van esetleg a dobozon feltüntetve, az már egy olyan tényező, amivel lehet menni a fogyasztóvédelemhez szerintem, mert Magyarországon a hivatalos nyelv a magyar, a legtöbb ember ez is beszéli, szóval lehet rá hivatkozni.
Más kérdés, tudtok e ilyen valuta árfolyam figyelőt?:
Ugyanis amiket eddig néztem, azok csak azt a funkciót sulykolták, hogy adjak meg egy fő valutát fent, alatta pedig oszlopokban váltogatta át $-ra €-ra stb.
Na most nekem az kellene, hogy bár a Ft legyen a fő pénznem, de nyilván nem 1 Ft = 0003 € hanem:
1€= 302 Ft
1$= ....tehát hogy külföldi valutákról írja ki hogy hány Ft.
Igazából csak négyet kell ismerni a HUF-ot, a GBP-t, az USD-t és az Euro-t. -
XZoli
aktív tag
-
Mankó
veterán
válasz
bzoley #11871 üzenetére
Ezzel a tabletui-val amikor probalkoztam az volt a legnagyobb gondom,'hogy a szoveg merete a kicsi beallitason nagyon kicsi volt, a kovetkezo nagysagon meg mar eleg nagy, hogy elvezhetetlenne tegye az olvasast. Nalad, hogy van ez a dolog megoldva?
Tabletui 4.2.2-re hogy kerul fel, mert gondolom itt mar nem eleg a dpi-t allitgatni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bzoley #11770 üzenetére
Ezek nem MicroSD kártyák. De nem is ez volt a lényegi kérdés, de Csaba már megválaszolta, hogy kernel függő, hogy mit visz és mit nem.
Egyébként azért is kérdeztem, mert unokatesóm vett egy N7-et, rá akart dugni egy billentyűzetet és nem ment. Másik OTG kábellel meg igen. Vagy az egyik barátom meg egeret akart rádugni a ConCorde OTG-vel, de nem ment, csak másik egérrel. Akkor gondolom számít az eszköz áramfelvétele is, mert legalábbis az OTG kábelek között akadhat olyan is ami nem enged át elég áramot.
Tegnap pont edigital környékén jártam, csak sietnem kellett moziba, mire vége lett a filmnek már bezárt, nem tudtam venni OTG-t. Majd legközelebb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bzoley #11667 üzenetére
Az enyémnek a hátlap közepe recseg. Ha egy kicsit megnyomom, akkor érezhetően van benne 1-2 milliméter holtjáték amit recsegéssel is a tudtomra ad. Mindegy, hogy fektetve vagy állítva veszem kézbe, hajlamos meg-meg nyekkenni. Majd veszek rá tokot, akkor talán nem fogom hallani.
-
havri1
félisten
válasz
bzoley #11254 üzenetére
Alapban engem sem szokott érdekelni, mert ha elhasználódik az akksi, cserélem. Na de itt, nem cserélhető..és ha 2x annyit töltöm, akkor a 2 év átlag akksi élettartamból mindjárt csak 1 lesz
Ez inkább azoknak lehet bosszantó, akik nincsenek 220V közelében napközben, és 2 töltés között 5 óránál többet szeretnék használni. Teszem azt munkahelyen, iskolában, előadáson stb.. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bzoley #11185 üzenetére
Hát ez az, hogy nem. A böngészőre azt mondja, hogy 57 percet ment (ennyi ideig terhelte a CPU-t).
Főleg Feedly-ben olvastam RSS feedeket, Google Play-ben nézegettem alkalmazásokat, Tumblr-t böngésztem, stb. De egyik sem jelent meg a statisztikában.
Rutinos droid usernek tartom magam, de az elmúlt évek alatt nem sikerült rájönnöm, hogy mi a bánatra jó ez a statisztikai képernyő, mert arra például alkalmatlan, hogy indokolatlanul sokat fogyasztó alkalmazásokat megtalálj.
Mindjárt felrakom a Watchdogot, az jelez ha valami úgy is túl nagy mértékben használja a CPU-t, hogy közben nem is használod. Nálam telefonon sokszor jelez olyan alkalmazásokra, melyek nem kerülnek bele az akku statisztikába.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bzoley #11183 üzenetére
"Egy-két óra különbségen órákig siránkozni meg..."
Ha visszaolvasol, akkor itt mindenki 5-6 órás maximumokról beszél. Ez akár a fele is lehet a gyári értéknek.
Forrás: Google/Nexus7Én joggal érzem magam becsapva. Csak azt nem értem, hogy akik tesztelték a gépet, azok miként tudták "igazolni" a gyári értékeket.
"Inkább próbálj rájönni, mit rontottál el, hogy merül az akksi."
Korábban már linkeltem a screenshotom, te mit olvasol ki belőle? Én nem azt, hogy mondjuk játékkal vagy filmezéssel zúztam le. Most tettem fel töltőre, a képernyő használat 4 óra 47 percre jött ki és 14%-on van. Az én olvasatomban ez nem egy-két óra különbség a gyárilag megadotthoz képest.
Fényerő 20%-ra volt állítva szinte végig a csúszkán, kivéve este, akkor teljesen lehúztam.
(#11181) Drachoo: Oda már benéztem és ezért kérdeztem. Nem lehet túl sok paramétert beállítani.
Ne kapcsolja ki soha.
Ne kapcsolja ki töltés közben.
Kapcsolja ki alvás közben.Ennyi opció van összesen. Motorola Defy-n még a gyári ROM-ban is profilozni lehet, tól-ig tartományban is megadható (pl: éjszaka hamarabb kapcsoljon ki, mint nappal), illetve az is megadható, hogy például képernyő lezárása után mennyivel kapcsoljon ki.
-
Skynet258
veterán
válasz
bzoley #11112 üzenetére
Ha jól látom százalékos akksi kijelzést szeretnétek az értesítési sávra? Battery Widget Reborn megoldja ezt szépen, plusz még infót is ad az akksiról (mikor merül le várhatóan, stb.). Már ha valami ilyesmit keresgéltek...
-
Balinov
titán
válasz
bzoley #11035 üzenetére
kamikaze modszerrel, bzoley
goomanager szol,hogy van update (friss nightly), letoltom, recovery-bol (TWRP Touch) felrakom, wipe cache, dalvik, gapps felrak,reboot. Meg mielott valtottam stock rom-rol PA stable-re csinaltam Carbonnal egy backupot a belakott rendszerrol, meg egy applist alkalmazassal egy lista backupot a telepitett appokrol.
-
-
alacka
tag
válasz
bzoley #10782 üzenetére
Hurray! Igen! Köszi, ilyesmikre gondoltam én is, lehet, hogy provokatív volt, hogy győzzetek meg, hogy belevágjak. Itt a hatalmas kérdés.
Mi az a pöpecség, amit megtaláltatok a root-ROM-kernel próbálkozásaitok során? Mi az a plussz a gyári beállításokon felül, ami igazán bejött számotokra?
A TabletUi-t a korábbi hozzászólásokból (screenshottal!) rögtön magamévá tettem, nem is értem, hogy #10783 Gery15-nek miért nem tetszik, hisz a lényeg, hogy marhanagy hasznos felület legyen.
Ez nagyon motivál engem is, pláne ha lenne más is a sorban.A launcherekről is kaptam infókat, így rajta vagyok, köszi.
Csupán hátha van valami egyéb hasznosság is, pl. kétszer annyi üzemidő, display fogyasztás drasztikus csökkentése, multiwindows, mindenhonnan beúszó, lehulló további alkalmazásindító menük, FM rádió, hatalmas transparency figyelmeztető üzenetek a képernyőre (akksi fogyás, busz indulás, lottó feladása stb.),
marhanagy billentyűzet éjszakai, vagy félálom üzemmódra, hirtelen jegyzeteléshez. -
alacka
tag
válasz
bzoley #10774 üzenetére
Szívtelenek!
Az a célom, hogy megtudjam van(nak)-e pöpec, jól kipróbált alkalmazások, s melyek azok, amelyeket jószívvel ajánlanátok, anélkül, hogy céltalanul elkezdenék fözöcskézni, s végignyomkodnám az összes vari minden lehetőségét, hátha találok olyat, ami jó lesz valamire.
Ti foglalkoztatok ezzel, gondoltam mindegyikőtöknek van kedvenc, ütős alkalmazása, s hátha ajánlotok egyet-kettőt.
S ha úgy kérném, hogy tegyetek közzé, legalábbis nekemegyet-egyet, akkor már az a válasz, hogy jusztsem?
-
assemble
addikt
válasz
bzoley #10686 üzenetére
Igen, kuon regiokra kulon verziok vannak, hogy miert azt ne tolem kerdezd, hanem az EA-tol
Gabcsika: igen, szepen elfut. Milyen verziot nezel, nem az USA regiosat? Azt nezd amit linkeltem, kompatibilisnek kene lennie.
BigBlackDog: passz, en is guest vagyok. Cloud mentes vagy ilyesmi amugy asszem nincs benne, ezert nem is kutakodtam kulonosebben iyesmi utan, most hogy mi a nevem bnne az igazabol nem erdekel
-
alacka
tag
válasz
bzoley #10041 üzenetére
Mindig helyrerak valaki.
Így nem is merek belevágni semmibe, pláne, hogy nem látszik az elérhető cél, az eredményekről meg ne is beszéljünk.
Ezek nagyon érdekelnek mik a topok rootolatlanul/rootolva (de csak ha muszáj)
Testreszabható kapcsolópanelek, és kikapcsoló menü.
Memóriasáv, és összes program bezárása a futó alkalmazások közt.
TabletUI, és DPI beállítás.
(De ha nincs valami kis összefoglaló elég macerás végigjárni. Ti még fiatalok vagytok, de akinek egyre kevesebb van hátra ...)Egyelőre (halványlila) fogalmam sincs ezekről
CM féle Hangprofilok.
Alvó módban működő NFC
(milyen célra is szolgálhat? pl. ha arra megy valaki a kulcstartójával amíg alszom?)
AOSP billentyűzet, amin vannak másodlagos karakterek.
(én meg voltam győződve, hogy az enyémen vannak ...) -
Syl
nagyúr
-
törölt tag
Értem. Nekem ilyen szempontból stabil a kép. A (mindennapi) használata valóban lassabb, viszont amikor nem kell annyit multitaskolni és zömében olvasgatsz, akkor jól jöhet az "extra" tér és megéri a felárat.
Így lehet némi időt nyerni:
System settings/Toolbars/PIE controls/PIE style: quick.Nekem jobb oldalról nyílik (jobb kezes vagyok). Már így is gyorsabb, mint ha az alapértelmezett lenti pozícióból nyílna a PIE.
-
fatty
aktív tag
Nalam az elso mentest a TWRP belso memoriaba rakta (kis anonalia) data / media / TWRP mappaba, innen masoltam ki a sajat fajlkezelojevel az sdcard / TWRP mappaba. Utanna mar latta a Restore menuben is es mukododtt a helyreallitas.
CWM installnal RomManager siman felulirja a TWRP-t, utanna mehet restore, es ha jobban tetszik a twrp GooManager-el visszarakhatod
-
fatty
aktív tag
4.2.1-et vissza tudod rakni:
a.) Itt van egy Stock Rooted - JOP40D - De-Odex.zip - 271.60 MB rom, elvileg felrakhato recovery-bol.
b.) Nexus 7 toolkit-tel kb. ~20perc, ebbol 15 amig letolti a rom-ot. Toolkit-tel ugrik minden adat, "sd kartyarol" is. Ures lesz mint az uj, mentes ajanlott. -
fatty
aktív tag
Most reggel megprobaltam, TWRP-t ujra kellet raknom nekem is, de goomanager-el sikerult. Csinaltam egy mentest, es ezutan probaltam meg a tablet ui pach-et. A bootlogonal szinten behalt, ugyhogy vissza a mentes, es maradt stock ui.
Par 4.2.2 valtozas
-
fatty
aktív tag
Ha megvan a frissites, inditsd el, restart, keszits egy recovery mentest (ha van 1GB szabad helyed), es probald felrakni a tablet ui-t. Ha elrontana, akkor is vissza tudod allitani.
Mas: leszinkronizalta a masik email cimem picasa kepeit, pedig nincs kipipalva. Google-t nem erdekli en mit akarok
-
fatty
aktív tag
Nem tudom, en vissza patch-eltem stock ui-ra elotte. Probald meg talan az a baja.
-
fatty
aktív tag
TWRP-vel siman felment, par percig eltartott amig vegzett. A root is megmaradt RootKeeper-el, csak telepites utan kell nyomni egy visszaallitast a progiba.
Skynet258 En is azt hittem lesz valami friss dolog bent, 47 megaba belefert volna
A teljesitmeny sem valtozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest