- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21359 üzenetére
totál szüzen is lassúúúú
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #21302 üzenetére
,,Valami egészen elképesztő" - gyors, folyamatos működés. Nekem ennyi számít egy rendszernél. Mire vagytok kíváncsiak? Nem nagyon tudok mást irni, nekem nincs más kritériumom...
-
sprinter24
aktív tag
válasz
s3nsitivity #21293 üzenetére
Tetszetős! Viszonylag stabilnak is tűnik, bejön! Lehet majd kipróbálom, ha kicsit még optimalizálják
-
Parallaxis
addikt
válasz
s3nsitivity #21166 üzenetére
Ahogy mondod fejlesztői így alapból olyanok kezébe szánták akik tudják mit csinálnak és ha kijön egy elcseszett frissítés akkor tudják mit kell vagy épp mit nem kell tenni.
A nálam lévő döglött Nexus 7-el annyi történt, hogy a tulajdonosa este olvasott rajta, reggel meg mikor elővette se kép se hang. APX mód megy, de mivel az ég adta világon semmi módosítás nem történt a készülékkel, így blob mentés sem történt, innentől kuka az egész, mert már nem garanciális a jószág.
Az XDA-t olvasgatva elég sok ember belefutott már ebbe, hogy gyakorlatilag minden külső hatás nélkül korrupt lett a bootloader és csak alaplapcsere a megoldás rá.
Ez az én nézőpontomból nem egy fejlesztői készülék, hanem egy elcseszett konstrukció.
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21187 üzenetére
...
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #21181 üzenetére
Azert hatso USB, mert az elso USB-k altalaban gagyibb kivezetessel vannak felszerelve, mint az alaplapik. Es kepzeld, ettol lehet adatvesztesed is, flasheleskor az meg nem jo omen. Tudod, ez egy olyan tapasztalat, ami neked 4 ev alatt sem volt meg.
Es senki nem irt verzioszamot, hallucinalsz...
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21178 üzenetére
Figyi, ha kell segítség, elakadnál egy javítandó Nexus7-el, akkor szólj nekünk, mi segítünk. JTAG kivételével persze, de amíg él a TAB és van fastboot, addig itt vagyunk!!!
No smiley, komoly vagyok, mert ez már nem tréfa!
Én itt bezártam a parttalan szócséplést, tértjünk vissza ON-ba!
Köszi
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21173 üzenetére
Olvasol is?
Értesd már meg, hogy nem volt flashelve (ez alatt mit értesz egyébként?), hanem OTA (ezt sem tudom, hogy mit értesz ez alatt!) lett frissítve. Annyi beleszólásom volt, hogy megynomtam a frissítés telepítését és rettegve lestem a tabot, mikor zuttyan alfába...
Bocs, érted is, amit olvasol?
-
sto1911
veterán
válasz
Mar nem tudsz felhozni erveket, mert belattad, hogy nincs igazad. Bevallani meg szegyelled, mert lelkileg egy taknyos kolyok vagy, aki most dul-ful, es mindenfele al-Coehlos hulyeseggel valaszol (mert nincsenek ervei, vagy ezt mar mondtam?)
Miert, szerinted itt a forumon hogy mukodik a romfejlesztes? Van par tehetseges ember, kaik elkezdik. Aztan van par ertelmes forumozo, aki hozza tud szolni. Meg van par, aki jobban ert hozza az atlagnal, azokat lehet felkerik. Persze azert nem hiszed, mert nem tapasztaltad, dehat a debil al-Coehlok mar csak ilyenek...
-
m_dawe
senior tag
válasz
Toolkittel is csak idáig jutok..
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #21169 üzenetére
Nem lehetsz ekkora debil, ember...
Ezt tudod ertelmezni? Angolul van, bar ugy latom a magyar sem megy, hiaba forditanam le.
This page contains binary image files that allow you to restore your Nexus device's original factory firmware. You will find these files useful if you have used the Android Open-Source Project, flashed custom builds on your device, and wish to return that device to its factory state.
Oda nem nightlykat toltenek fel ugyeskezu modderek, hanem letesztelt valtozatok mennek ki. Csak akkor kozbejott valami.
Nem keveset tettem az itteni meg a Blades 1. hsz-hez, a Blades topikbol annak idejen fel is kertek, hogy legyek ROM-fejleszto; annyira kenem a temat, hogy egy factory imaget fel tudjak tenni.
Olyan nagyon-nagyon-nagyon ertesz hozza, mert 4 ev alatt par telon kicserelted a romot? Megsem erted meg, ha a ROM fajlokkal valami sz@r van, akkor elszallhat a telo es eszre sem fogod venni? De menjel fel nyugodtan az xdara is debilkedni, mert te 4 ev alatt 50 telot megflasheltel, kiraly csavo vagy, es sz@rjad oda a spanyolviaszt azoknak a senkiknek... LOL
-
bigsee
addikt
válasz
Mond kollega, Te komolyan is gondolod, amit itt kinyilatkozol...? Hogy az OTA nem egyezik meg ezekkel: https://developers.google.com/android/nexus/images ?
Értesd már meg, hogy nem volt flashelve (ez alatt mit értesz egyébként?), hanem OTA (ezt sem tudom, hogy mit értesz ez alatt!) lett frissítve. Annyi beleszólásom volt, hogy megynomtam a frissítés telepítését és rettegve lestem a tabot, mikor zuttyan alfába...
-
m_dawe
senior tag
válasz
s3nsitivity #21169 üzenetére
Rootoltam és utána ez a felirat fogadott..
Mikor vissza szeretném rakni az f.image-t akkor eljut a sending bootloaderhez és ott megáll..5 perc után semmi változás.. -
sto1911
veterán
válasz
Az OTA resze nem erdekel igazabol, nekem mindegy hol kapok be egy gyarilag rossz kodot.
Még mindig azt mondom, hogy attól, hogy te felfashelél egy hibás gyári imaget ami után szar volt az ota attól nem a google a szar. = de, a google az, ill. aki elbaltazta a kodot. Egyebkent en sose OTA-ztam, mindig full gyarit raktam, megsem ment fel a rossz BL-es gyari utan a kovetkezo gyari.
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #21159 üzenetére
Ugye megerted, hogy nincs olyan, hogy OTAn mas egy fajl, mint full imagenel? Ha el van rontva, akkor el van rontva, mindegy min kapod meg.
Latszolag azt sem erted meg, hogy nem a flasheles modjaval van a gond, hanem a flashelt fajllal. Ezrt kar volt 4 evet erre pazarolnod...
Amugy meg PONT ez a tablet valo romolasra.
-
aizen92
addikt
válasz
s3nsitivity #21159 üzenetére
nem arra van kitalálva a gép??? őőőőő ez egy fejlesztői tablet. Tudod NEXUS. Mégis mire lenne kitalálva. Ez nem egy tartalomfogyasztó ipadandroidnak készült eleinte.......
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #21156 üzenetére
Figyu. Gyari bootloader volt rossz. Nekem ugyan nem flashelte el a kutyum, de az utana jovo frissites nem ment fel ra, elszallt a mismatch hibaval. Fel kellett rakni a hibas elottit, aztan a hibas utanit, es igy lett legfrissebb a rendszer. A BL volt szar, nem a user.
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21156 üzenetére
Huhh, és elárulnád hogyan álljak neki legközelebb, hogy ne szart flasheljek fel, OTA?
Merthogy a kettő kizárja egymást...
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21154 üzenetére
Jesszumpepi, ki beszélt az OTA-ról?
Két OTA frissítésem szállt el, a BL hibája miatt... Huhh elmegyek inkább aláírásokat olvasgatni...
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21152 üzenetére
A linkemet megnézted akkor, nem?! Ha nem, akkor leírom, hogy az első HSZ így kezdődik:
"Notice: If you are going to flash the nakasi android 4.3 JWR66Y factory image, you will need to download the bootloader from JWR66V and replace the one from the factory image. The bootloader in JWR66Y will fail flashing with a signature mismatch error on the device and InvalidState on fastboot."
Ez persze a wifi-sre vonatkozik, de ugyanez a szitu a 3g-sel is. De nem akarok okoskodni, csak leírtam a fenntartásaimat ezzel a tablettel.
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21150 üzenetére
Ööö... két éve adták ki a tabletet... vagy a Tegra-val foglalkozol?
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21148 üzenetére
Fel is vagyok háborodva...!
Nem elég? Amúgy többen beleszaladtunk világszerte ebbe a hibába, nem egyedi eset volt az enyém.
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21142 üzenetére
Mind a kétszer a hivatalos frissítés után kakilta össze magát a tab, ota. Mégcsak piszka sem volt. Két rendszerfrissítést hibás bootloaderrel adott ki a kedves Google, utána sunyiban javították: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1907796]
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #21138 üzenetére
Miért, nem ezt írtam...?😁 Hidd el, agyonlehet úgy azt, hogy csak pillázol, amikor még az APX mód sem megy. Ezért küldtem kétszer Brnoba, szervizeltetni, ők is szvsz hasonló módszerrel kelthették életre.
Egyébként nincs ott valakinek ismerőse, nagyon érdekelne, hogyan lehelnek életet egy - majdne - téglázott tab-ba?
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #21079 üzenetére
Kevertem a project svelte-vel
-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity #21053 üzenetére
igen közben mint írtam megoldottam
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #21027 üzenetére
Unlockolni már sikerult, toolkit segitségével. viszont a rootolással valami gondja akad, megprobálom megegyszer.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21011 üzenetére
Igy van. En sem talalom, root explorerrel termeszetesen
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21003 üzenetére
Csinalok kepet mindjart.
Most ujra leszedem. OTA es normal modon is...Proba cseresznye
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21001 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20999 üzenetére
Ott se, meg az automata se ment. Varom a fejlemenyeket!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20997 üzenetére
Nagyon az elejen...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20995 üzenetére
Semmi lenyegeset
-
Polllen
félisten
válasz
s3nsitivity #20989 üzenetére
Én hetente frissítem a nightly-t, teljesen jól megvagyunk egymással.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
amint hazaertem en is rakom fel
-
r00r1
aktív tag
válasz
Feltetted már? Eddig milyen?
Én tegnap visszatettem a gyárit, a 2. hiba után meguntam a főzött romokat + custom kernelt... -
Polllen
félisten
válasz
s3nsitivity #20986 üzenetére
ha ezek be vannak pipálva, de az eggyel előbbi screen-n lelövöd, akkor nem megy. Az energiagazdálkodás widget-n van kapcsoló arra, hogy mindet egyben kapcsolgasd ki-be. A menüben fogalmam sincs, hol van.
De önmagában az általad linkelt pipák kevesek.
-
válasz
s3nsitivity #20982 üzenetére
-
xmacko
tag
válasz
s3nsitivity #20969 üzenetére
Ha beírok valami kamu számot, van esélyem letölteni amit szeretnék?
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #20965 üzenetére
Csak úgy kb 5 perccel
De igen, így kell
Mondjuk amikor dokkolón van, akkor nem a legjobb megoldás ez, mert mozoghat..
-
G4bi89
senior tag
válasz
s3nsitivity #20918 üzenetére
Na ez jól hangzik akkor oehet teszek vele egy próbát.
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20895 üzenetére
Én nem!
Nem merem, félek a boot looptól...CoolBoy323: Lenne bele utángyártott nagy kapacitású akksi, feltoltnám 1700-ig, és élvezkednék
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20890 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, szóval:
Art vagy dalvik futtatási környezetet használtok?
CoolBoy323: há mer nem tuttam hogy tuggya -
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20888 üzenetére
nebasszá'
Kösz az infót, ez totálisan új nekem,váv!Hazugdisznó
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20884 üzenetére
Akkor a kérdésemre is választ kaptam, tehát a kernel csinálja
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20878 üzenetére
A CM, amit felraktam, nem volt pre-rooted. Towelrottal rootoltam, utána az lett. De amikor felraktam, még nem volt az.
-
r00r1
aktív tag
válasz
s3nsitivity #20876 üzenetére
Úgy értettem én is, csak hülyén fejeztem ki magam. Köszi a felvilágosítást!
-
bAtt001
addikt
válasz
s3nsitivity #20868 üzenetére
most hogy mondod, kontaktokat sose néztem még meg n7-en
nekem gmail, calendar, keep, drive ezek vannak, ezeket még talán használom is rajta
-
bAtt001
addikt
válasz
s3nsitivity #20865 üzenetére
király, múltkor vettem én is észre h bekapcsolom wifi-t után 5 percig nem lehet hozzányúlni mert használhatatlan, na mondom miez gyorsan átálítottam h csak akkor töltse fel a képeket ha töltőre van dugva
így csak emailt húzza le kb meg naptárat és messengert, azt meg kibírom
-
bAtt001
addikt
válasz
s3nsitivity #20861 üzenetére
próbáld meg a google+ photo sync-et kikapcsolni ha nem lenne, nekem ez fogta meg durván minden wifire lépésnél
így is belassul picit mert tölt minden mást de legalább nem szöszmötöl ezzel. én egy paranoidot raktam fel 1 hónapja kb 2 nap után töröltem a fenébe olyan lassú volt, gyári egész vállalható szerintem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
s3nsitivity #20861 üzenetére
A hiba az Ön készülékében keresendő!
Nekem sokkal gyorsabb mint a gyári, és meglepő módon csak wifin használom
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #20703 üzenetére
Factory reset, factory image, ha megoldja jo, ha nem, szerviz.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #20675 üzenetére
Hát nekem is nehezen veszi be a gyomrom, hogy 4 db 1.3 GHz-es maggal szerelt gépet, feleannyi RAM-mal ráadásul, megközelít pontokban, ebben a tesztben, két maggal.
Ugyannakkor, ahogyan (#20676) Polllen is írta, 2 év a számítástechnikában, illetve annak szinte minden bugyrában nagy idő. Nekem még rosszabbul esik, mert az én készülékem vadonatújan, de még csupán 1 éve és kicsivel több mint három hónapja lett megrendelve a Telekomtól. Szóval nálam még az sincs, hogy 2012-ben, nyáron debütáláskor egyből...
Egyébként 1 év is markáns különbségeket hoz, példának okáért a másik androidos készülékem, ami tavaly nyáron jelent meg (LG L7 II), veri az idei verzió, az L70, úgy hogy a tesztben még le is van szólva teljesítményileg, miközben dupla pontszámokat ér el ugyanebben az AnTuTu tesztben mint az L7 II.
-
Polllen
félisten
válasz
s3nsitivity #20675 üzenetére
Eltelt 2 év, sokat fejlődött a hw. Persze a teló lehet lassabb, több process-t szolgál ki egyszerrre.
-
l.skywalker
titán
válasz
s3nsitivity #20653 üzenetére
Jajj, hát az tényleg furcsa lett volna...
Ja, nem. Mégsem.
http://au.ibtimes.com/articles/558243/20140707/install-android-l-stock-firmware-asus-nexus.htm
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #20627 üzenetére
Gondolj bele, hogy a fogyasztói társadalom működtetése vezetett oda, hogy most klímaváltozás van, a gyárak folyamatosan ontják magukból az újabbnál újabb termékeket, ami óriási károsanyag kibocsátással jár. Nyilván nem a táblagépek piaca fogja döntően befolyásolni, de minden más téren is ez van. Vegyél új autót, új tévét, új telefont, új PC-t. Egyik oldalról nyomják az álszent maszlagot, hogy takarékoskodj az energiával (legszebb amikor az áramszolgáltató fizetett reklámban buzdít erre, miközben a vezére lenyírná a haját ha mindenkinek passzív háza lenne), aztán meg valójában feláldozzák a kapitalizmus oltárán az egyetlen planétát amelyen ember él. Nem most, nem is jövőre lesz vége a világnak, de az erősen kérdéses, hogy 30-50 év múlva milyen körülmények lesznek.
Veszel egy új technológia eszközt, és a csomagolásra rá van írva, hogy környezetbarát, és lebomlik még a használati útmutató is ha a talajba kerül. Sőt újabban már DVD-n van a használati útmutató is, nehogy már ugye azzal is kárt tegyenek a környezetben. Arról viszont nem szól a fáma, hogy a gyártás során mennyi károsanyag került a környezetbe, és arról sem, hogy ez bizony sokszora a csomagolással megspóroltaknak.
Tehát azt akarom mondani, hogy azzal nincs gond, hogy a boltokban vannak új eszközök, kell mert előbb utóbb elromlik, de azzal a mentalitással amit a lakosság főleg a nyugati országokban ahol ezek a dolgok filléresnek számítanak, csak azért vesznek új eszközt, mert az trendi, vagy mert nem támogatott az kifejezetten káros. Az emberek bele sem gondolnak amikor vásárolnak egy ilyet feleslegesen, hogy mennyi kárt okoznak.
Táblagépet, okostelefont én akkor cserélek, ha valamelyik családtagomnak kell egy és akkor megkapja az enyémet, én meg az újabbat, vagy ha meghibásodik, vagy és ez fontos kitétel: biztonsági sebezhetőséget tartalmaz, és a gyártó nem foltozza már azt be.
Szerk: pozitív példa a konzolpiac. Ha nem romlik el, akkor egy készülék kb 8-9 évig szolgálhat úgy, hogy nincs nála újabb, mivel egy generáció életciklusa ennyinek adódik.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #20624 üzenetére
A Google-nek nincs saját chip gyára, még csak nem is őktervezik, bérgyártókkal oldják meg. ASUS, LG újabban talán HTC, a Chipset meg esetünkben ugye az NVidia Tegra 3. Viszont ez a dolog nyilván a 2013-as és a későbbi Nexusok esetében is előfordulhat, hogy a gyártó is beszünteti a támogatást. Sőt szerintem rendszeresen elő is fog.
-
lafaty80
addikt
válasz
s3nsitivity #20612 üzenetére
Milyen 18 hónap járt le?!?
-
Bdanyy
addikt
válasz
s3nsitivity #19710 üzenetére
Hm működik, de csak kézzel kapcsolódva, és akkor is megszakadgat. Automatikusan sosem csatlakozik. Veszek szerintem egy kis routert és abba megy a stick
-
energy4ever
addikt
válasz
s3nsitivity #19651 üzenetére
Mukodik!
De sajnos ez elege gyenge.
Valami Rom-ot tudsz ajanlani amiben mar jol megvan oldva? -
energy4ever
addikt
válasz
s3nsitivity #19649 üzenetére
Az Xposedbol pontosan melyik kell?
Felraktam 2-t, meg hozza telepitot is, de egyikben sem talalok olyat, ami nekem kellene. Sot meg mukodesre sem tudom birni oket, pedig rootolt a nexus-om, es a SU engedejeket is magadtam a programoknak. -
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19645 üzenetére
Jaa, hogy igy, persze, igy lehet, csak szivja az akksit.
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19643 üzenetére
Sehogy, magneses tok kell hozza, vagy te magad applikalsz a tokhoz egy magnest.
-
vation
tag
válasz
s3nsitivity #19462 üzenetére
Megnézem, köszi
-
bigsee
addikt
válasz
s3nsitivity #19463 üzenetére
A stock után én a Paranoidot raktam fel, a beta5-t. Ég és föld...
Nincs tele minden szemét laggal...
-
Mtomasz81
tag
válasz
s3nsitivity #19454 üzenetére
Szia! Sikerült! Megoldódott a probléma, hogy újra telepítettem a dolphin browsert és mennek is a képtelenség videók, meg az indavideó!!!!
-
l.skywalker
titán
válasz
s3nsitivity #19454 üzenetére
Sad but true. Nem vagyok éppen következetes a gondolataimban és a mondandóimban.
A lényeg, hogy alattam nem romlanak el a dolgok, így még sosem tudtam kihasználni olyat, hogy garanciális csere vagy javítás. Talán 1x egy cipő volt, de az azért nem ugyanez a műfaj.
Van akinek fontos a garancia, meg a tok és a kijelző védő fólia, én inkább a márkában és a típusban bízok.
Veszek egyet, és ha gondoljátok X hét után beszámolok a tapasztalataimról!
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a hozzászólást, most már marado ka Fórumban
-
FearTomi
őstag
válasz
s3nsitivity #19440 üzenetére
Köszi a segítséget! Sikerült bootloaderből felraknom egy 4.4.2-t, most már hibátlanul működik!
-
Polllen
félisten
válasz
s3nsitivity #19442 üzenetére
Tévedsz.
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19440 üzenetére
Nem irta hol lehet kapni, honnan veszitek, hogy sufnigsm?
-
tgb
senior tag
válasz
s3nsitivity #19431 üzenetére
Oké,igy már talán!
-
tgb
senior tag
válasz
s3nsitivity #19428 üzenetére
Hídon?
-
tgb
senior tag
válasz
s3nsitivity #19426 üzenetére
És azt hogy?mert per pillanat nem tudom mi van a gépen mert nem indul csak a bootloader.
-
hobbitka_
tag
válasz
s3nsitivity #19397 üzenetére
Érthető.
Jelenleg stock KOT49H van fent.
Ahhoz, hogy erre ráhúzzam a wifi tether-es modot, először megcsináltam a BL nyitást.
Ha megint lesz időm, akkor a fastboot paranccsal felpakolom a custom recoveryt, majd a root-olást és a mod telepítést már onnan csinálnám.Tudtok adni linket:
1. Az ajánlott custom recovery img -hez? (TWRP vagy CWM?)
2. root zip KOT49H-hoz?Köszi!
-
hobbitka_
tag
válasz
s3nsitivity #19388 üzenetére
Kérhetnék egy rákövetkezési listát valakitől?
Valami olyanra gondolok, hogy adott cél milyen előfeltételekhez kötött.
Pl: Mi kell ahhoz, hogy feltegyek egy custom recovery-t?
Bootloader unlock -> Root -> Custom Recovery (csak példa, fogalmam sincs, hogy szükségesek-e ezek).És amikre kíváncsi vagyok: mi kell custom recovery telepítéshez? Mi az, amihez feltétlen kell root, vagy bootloader nyitás, ha csak romolásról, meg modok telepítéséről beszélünk?
-
hobbitka_
tag
válasz
s3nsitivity #19388 üzenetére
Gondolom a "fastboot"-ból kiadod a parancsot az azt akarja jelenteni, hogy fastbootba tolom előtte a telót és utána adb-vel kiadom a parancsot?
(vagy már a fastboot hívást is ADB-vel csinálom, de ez már részletkérdés)Persze még mindig ott tartok, hogy a Toolkit nyilván uezt csinálja a háttérben: letölti az utolsó TWRP / CWM frissítést, majd felflasheli. Azaz ha az elhasalt, akkor miért menne parancssorból...
Na jó, holnap este tesztelem majd.
-
hobbitka_
tag
válasz
s3nsitivity #19385 üzenetére
Köszi a tippet.
A bootloader unlock megvolt, megcsináltam a toollal.
Hogyan tudom a recovery image-t flashelni, ha a toollal sem ment?Nem custom romot akarok feltenni, csak egy modot, hogy menjen a wifi tethering (de ez mondjuk részletkérdés)
-
havri1
félisten
válasz
s3nsitivity #19361 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
s3nsitivity #19358 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
(#19359) fatty
Nem piszkálom, gyárit szeretnék minden tekintetben -
válasz
s3nsitivity #19335 üzenetére
Köszi szépen!
-
TripleB
senior tag
válasz
s3nsitivity #19321 üzenetére
Érdekes, nálam is ez van, de a Moto G-n és az android mini pc-n minden rendben... ki érti ezt?
-
aizen92
addikt
válasz
s3nsitivity #19321 üzenetére
én nem használom. de remélem neked ez majd segít! hajrá
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #19311 üzenetére
Persze összecsukva
-
Bozek
nagyúr
válasz
s3nsitivity #19298 üzenetére
Sebességben olyan nagy gond nincs vele (bár én régebbit próbáltam), de sajnos nincs támogatás, így értelmetlen az egész.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
s3nsitivity #19298 üzenetére
Nem kötözködésként, de miért jó másik OS-t tenni rá, főleg olyat, amit másra találtak ki? Mit várnak ettől az emberek?
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19296 üzenetére
Ez jo topikba ment? :-D
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19287 üzenetére
Muszaj neki mennie pedig, reboot, cache (bongeszobol, appoknal), bongeszobol kilepes, stb.
Sot, raprobaltam, es desktopon is szepen megy! Inda fooldalan, mindjart keresek vmi beagyzottat is.
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19285 üzenetére
Allitsd at valami almasra, vagy irj be te magad valamit, tok mindyg mit, nalam az van beirva, hogy "kamu" :-D
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #19284 üzenetére
Desktop mód. Hackelt flash player és ugyan azt csinálja
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19282 üzenetére
Dolphinban Settings menu, aztan felulrol a harmadik.
A Chrome ugy latom nem tudja, de a 3rd party browsereknek illene.
A Note 2-don nem is ugyanaz az OS verzio van, mint a Nexuson, ugye? Mert ha jol remlik 4.4-nel vagy utana romlott el az inda.
-
sto1911
veterán
válasz
s3nsitivity #19280 üzenetére
Useragentet allitsd at, ne androidon legyen.
-
Hawaii2249
tag
válasz
s3nsitivity #19168 üzenetére
Szerintem is egy nagyon jó készülék. Teljesen megvagyok a tudás szint, és ár érték aránnyal elégedve. Se egy fagyás, de egy akadás nem volt. Aksi is pont úgy bírja, hogy egy játékot hosszabb nyomkodás után hamarabb unom meg, mint, hogy lemerüljön.
Fáj is a szívem érte, hogy szervizbe kellet küldeni. Én csak a szerviz teljesítményével vagyok elégedetlen, de remélem most már rendben kapom vissza.Gyárit használok, nem a refurbished verziót.
-
dombila
őstag
válasz
s3nsitivity #19047 üzenetére
Akkor ott a zip-el lehet valami gond. Pl. nem jó verziójú Superuser-t tartalmaz. Utána kell nézni milyen SU kell a 4.4.2-höz.
-
dombila
őstag
válasz
s3nsitivity #19043 üzenetére
Ugyanúgy kell mennie, mint a többi verziónak, miért függene a 4.4.2-től? Felrakod az Andropid SDK-t - ha lehet a legújabbat. Innentől működik az ADB és a FASTBOOT is.
Nem kell semmilyen driver, simán felismeri az eszközt a Linux (én Ubuntu-t használok). Ennyiben egyszerűbb, mint a Windows-al. Ubuntu alatt nem is kell a teljes SDK, mert létezik egy egyszerűbb kisebb csomag, ami tartalmazza az adb-t és fastboot-ot, de nem emlékszem a nevére, a package managerben az adb-re keresve meg lehet találni.Innen tkp. ugyanaz, mint Windows-on; csupa parancssor:
Nyitsz egy terminal-t:
fastboot oem unlock - kinyitja a bootloadert
fastboot flash recovery <recovery.img> - felteszi a kívánt custom recovery-tRecovery-ből pedig már lehet flash-elni a Superuser-t.
Kész a root.
-
válasz
s3nsitivity #17328 üzenetére
Nekem is refurbished van és perfekt a cucc! (kopkopkop)
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17311 üzenetére
nem tudnál feltölteni egy mentést nekünk. mert nekem hibát ír ki telepítésnél: no file_contexts.
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17309 üzenetére
mennyire stabil? stabilabb mint a gyári 4.3? ja és köszi
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17307 üzenetére
honnan szedem le? hogyan tegyem fel? kernel csere kell?
-
kovsol
titán
válasz
s3nsitivity #16038 üzenetére
Én így tudom használni az éáűőúóüö stb betűt is. Helyükön van billentyű, csak ugye angol felirat más rajta. Egyedül az hossz Í nek nincs hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest