-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Ha csak ennyiből ellenőrizted, akkor simán. Mert, ugye, fentebbi hsz-ben is elolvastad, hogy "mivel Te is csak a SIM fiókjának meglétével nézted meg, hogy 3G-s, a csomagoló ember is."
Ez abból is eredhet, hogy menet közben változtattak azon állásponton is, hogy 32 GB tárhely csak 3G-s készülékben lesz, a magyar Asus oldalon még most is ezt írják. Holott eltelt 2 év, s közben adtak ki 32 GB kapacitással WiFi only modellt is.
-
KPistike
aktív tag
Fentinél egyszerűbben nem tudom leírni, hogy nem azt kaptad vásárláskor, amit kértél - akár mulasztás, akár szándékos átszerelés okán -, mert csak a burkolat 3G-s, a készülék nem!
Vagy ha mégis, elég megnézned, kiírja-e a készülék információinál az IMEI azonosítót - ez esetben csak a szoftver volt átadáskor hibás.Hmmm ... Mégis sikerült ...
-
KPistike
aktív tag
Valószínűleg korábban azért nem tűnt fel, mivel nem volt eltérés a 3G-s és wifi only készülékekre kibocsátott frissítések időzítésében - magyarul, korábban egy időben kezdték terjeszteni mindkét változatra.
Viszont, ha eddig nem vetted észre az eltérést, akkor eddig nem is használtátok mobilnettel. Így nézve azt is el tudom képzelni, hogy a burkolat szerelésével történt meg a hiba - s mivel Te is csak a SIM fiókjának meglétével nézted meg, hogy 3G-s, a csomagoló ember is.
Cégtől kaptam én is munkaeszközként LifeBook S6410-et az akku mögött SIM fogadásának képességével, de az Ericsson panel, ami kapcsolta volna mobilhálózatra, nem volt beépítve. Másoknál a Bluetooth címkéjének hiánya tűnt fel - majd kiderült, hogy nincs is benne, s a beszállító dongle szállításával gondolt kárpótolni minket. -
KPistike
aktív tag
Amit G4bi89 írásához hozzáfűznék még, és ami az adott helyzetben pont a kivétel erősítése esetedben, hogy a szerver annyit látott Párod készülékéről már 5.0 előtt is, hogy ME370T - azaz wifi only. Ergo csipogott az OTA. E helyzet pont nem egyenlő azzal, hogy kék az ég, sőt, inkább arra hajazik, hogy Te bizonygatod a zöld színét ... Goodspeed miért nem kapta meg Szerinted? Mert Nála ott van a készülék azonosítójában a jelenlegi rendszernél a G betű is. (Jelenleg csak Rá emlékszem, hogy 3G-s eszköze van Rajtatok kívül.)
Igazából - a Te fogalmazásaidhoz igazodva - ha Te vagy az egyetlen, Aki olvas, ez hogyan nem tűnt fel Neked?
Vagy ha Nálad egy hiba miatt jött frissítés, akkor a többi 3G-s tulaj lapít, és nem vallja be, hogy Lollipop működik Náluk is?Szerk.: Ennyi erővel én is írhatnám, hogy nem értem a világ lakosságának többségét - ebbe kivételesen Téged is beleértelek -, mivel nálam Lollipop-pal is olyan gyors a készülék, mint azt megelőzően 4.3.2-vel volt. Kivétel vagyok, tudom jól, mégsem kapom fel a vizet, mert a többség ellenkező tapasztalattal bír.
-
G4bi89
senior tag
Senki nem beszélt OTA-ról, én factory image közzétételéről írtam. Olvastam egyébként amit írtál, de valóban te vagy az egyetlen illetve még ez sem igaz mert te sem a 3G-s verziót kaptad. Szóval ott valami azonosítási hiba van. DE mondom mégegyszer én Factory Image-ről beszéltem és arról, hogy a developers oldalról már letölthető az 5.0.1 az összes készülékre csak a milyenkre nem. (még egy különbség, mert emlékeim szerint alapból te csak az 5.0-ról írtál)
Szóval ki is van write only módban?OTA amúgy sem érdekel mert mindig factory image-ből pakolok fel főverziókat. Egyébként én is bízok benne természetesen , hogy mi is megkapjuk mert nagyon kellene.
-
KPistike
aktív tag
Mondjuk, mert e fórumon Te vagy az egyetlen, akinél megtörtént az eset, valamint a screenshotból látszik, hogy WiFi onlyként azonosítja magát a készüléked?
Persze, hogy olyan azonosítással jött Nálad is OTA-n ...Ahogy visszanéztem, eddig csak azt írtad, hogy kipróbálod - bejegyzéshez képest a jövőben -, működik-e benne a SIM. De az eredményt nem látom ...
-
rootkiller
őstag
https://developers.google.com/android/nexus/images
Miről is beszélsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest