- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Közben megtaláltam, de nem ott volt (én is ott kerestem, illetve még a beállítások/nyelv és bevitelnél).
Mikor gépelsz bal alul a billentyűzeten van 1 settings ikon, arra böktem rá, és így sikerült megoldanom. Persze nem zárom ki, hogy ahol írtad nincs erre lehetőség, de én is ott kerestem és nem sikerült ott megtalálnom
-
-
tomama
aktív tag
bocsi a láma kérdésért, de mit jelent az hogy újrahúzni a gépet?A gyári beállítások visszaállítása?Azért kérdezem mert csak karácsonykor kezdjük el használni a gépet,4.2.2-re már frissített meg 1-2 dolgot kipróbáltam rajta,akkor érdemes nekem is ujrarakni mielőtt elkezdjük rendesen használni?
-
-
törölt tag
GSam Monitor PRO esetében annyi a fejleményeket, hogy újraindítás megoldotta a problémát. MX Player PRO ugyanakkor rossz, pedig a 4.3 - ra való áttéréskor pont ezzel nem volt semmi gond. Ráadásul itt most nem is akkora frissítésről van szó.
Más: az sajnos igaz, hogy a 2012-es Nexusokra már nem érkezik meg az újabb Android, de haveromnak van egy Huawei Ascend P6 telefonja ami olyan 100k körüli összegért vásárolható meg, aztán azt mondja, hogy még a 4.3-as verziót sem biztosítja a gyártó... egy ilyen dolgot még csak lenyel az ember egy 40 k-s készülék esetében, de ez így picit durva. Szóval ha Android, akkor csak referencia cucc, legalábbis táblagép téren, sajnos telefonban drágább.
-
dombila
őstag
Én is gondoltam már erre, de sajnos a flash-all.bat-ban nem találom a wipe "kieditálását":
PATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32" : Path-ba teszi a System32-t
fastboot flash bootloader bootloader-mako-makoz20i.img : Flash bootloader
fastboot reboot-bootloader : újraindítja a bottloadert
ping -n 5 127.0.0.1 >nul : vár 5 sec-et
fastboot flash radio radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.84.img : Flash radio
fastboot reboot-bootloader : újraindítja a bootloadert
ping -n 5 127.0.0.1 >nul : vár 5 sec-et
fastboot -w update image-occam-jwr66v.zip : fastboot-ból update-eli a ROM-ot
echo Press any key to exit...
pause >nul
exitA ROM ZIP-ben 4 image file van (boot, recovery, system, userdata).
Sehol egy wipe, egyszerűen felülírja a partíciókat az .img file-okkal.
Hogyan editálod ki a wipe-ot? (Az egyetlen ötletem a userdata.img eltávolítása a ZIP-ből, de még nem próbáltam. Ugyanígy a recovery.img kiszedésével lehetne megmenteni a CWM-et? De erre nem akad ki a fastboot, merthogy nem teljes a ZIP file?)
Szerk: Most látom a Nexus 4 flash-all.bat-ját tettem be példának, de ez most épp mindegy, csak a file-ok neve változik.
-
törölt tag
Á nálam nem igazán jó szájban a csontozat. Parodontax fogkrémet használok, Listerine szájvizet, minőségi fogkefét, és fogselymet, és magán fogorvoshoz járok. Mondjuk tíz évig jártam államihoz, mert a Nagyapám tanította a főorvos asszonyt anno és hátszelem volt, rögtön behívtak, olcsóbb is volt
Csak hát ugye az állami az nálunk a kórházban is úgy van írva, hogy alapszintű... fúrnak, tömnek meg húznak. A tömés is amalgám, ék kimarad, panoráma rtg helyben nincs is, így nem derül ki ameddig nem fáj, hogy szuvasodik a tömés alatt. Aztán nyugdíjba ment a főorvosnő én meg átmentem megint magán praxisba. Államin egy tömés 20-30 percből megvolt. Itt 1 óra is simán megvan, meg ugye esztétikai fogászat. Persze már 2-t ki kellett húzni, ebből egy bölcső volt. Egy tömés 5-8k egy húzás 5k, egy gyökérkezelés meg 20-40 k. Persze azon elmerengtem, hogy ugye honnan tudja a beteg, hogy pontosan addig fúrnak ameddig indokolt? Sehonnan... az üzleti érdek pedig az, hogy nyíljon meg a fog, mert akkor azt vagy húzni kell - ez ugye rossz a fogorovosnak is mert csak 5k - vagy gyökér kezelni, viszont ha ezt választja az ember akkor már mindjárt jó kis haszon. Csak a gyökér kezelt fog mindig rizikós, vagy sikerül vagy nem. Állandó góc pont, plusz a már nem élő fog kiszárad, és hajlamos letörni, tehát indokolt koronát pakolni rá, az is 20-30k. Na picit elkalandoztam.
Az adatlapomon lévő erősebbik első géppel összemértem a nexus 7 -et, melyik bootool be gyorsabban... csakúgy kíváncsiságból. Egy hajszállal, de a Windows 8 jutott el gyorsabban a login-ig
(#12446) Stauffenberg: Ez jó cucc, de idehaza nem nagyon lehet kapni egy villámkeresésből legalábbis ezt szűrtem le
-
turcsikg
csendes tag
Szia!
Pont mint nekem. Ugyanilyen "kemény" tokom van, és nagyon meg vagyok elégedve vele, az oldalsó zsebébe a törlőkendő és a füles simán belefér. De szeretnék egy szilikont, csak hogy nyugodtan tehessem le bárhol. Így hogy most már tudom, hogy probléma nélkül bele fog férni a nagyobb tokba is, külön öröm
Fólia pedig már csak azért is jó ha van, mert sokkal könnyebb letisztítani, és tényleg kevésbé szedi össze az ujjlenyomatot, nem úgy mint a kijelző...Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest