- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
keves az 5 perc...
Masik valtozat: Nexus Root Tookit-tel, par klikkel megcsinalsz mindent.
-
-
sto1911
veterán
A dokumentum nem megfelelo, az idezett szovegbol nem az derul ki, hogy a keszulek nem megfelelo vasarlasu
Bar ha ez a multkori akciorol szol, akkor ott irtam, hgoy bizonyos idokeretken kell venni kutyut, ha pl. tavaly nyari vetel, akkor buko.
Igaz, en a tavalyi usa-i N7-re siman megkaptam a 30 eurot vagy mennyit adtak.
-
Edge
veterán
GMD Auto Hide Soft Keys ★ root
eltünteti bárhol. Tab-on szoktam használni de teljesen jól megy N5-ön is:
-
|AP|
veterán
Korábban nem figyeltem meg, de most valóban van Miracast funkció
Már csak az a kérdés, hogy működőképes-e vagy csak dísznek van, mert itt ezt írják:
"A Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013) és Nexus 10 kompatibilis azokkal az eszközökkel, amelyek támogatják a vezeték nélküli kijelzőkhöz készült Wi-Fi tanúsítványú Miracast™ protokollt."Tehát a mi Nexusunkat nem említik...
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm a segítséget, végül rájöttem ,hogy mégis én voltam a béna mert miközben a drivert próbálgatta időközbe ténylegesen felrakta a drivert ugye és én meg a háttérben bent hagytam a parancssoros 4.4 flashelést és abbamaradt de újra ráraktam beírtam és jó lett mostmár szerencsére 4.4 van, csak a root ugrott.
-
Szaszabond
aktív tag
Hát meg se nyikkanik, szerint telepítve vannak a driverek, mert csippanik egyet, illetve ha kikapcsolom az eszközön az usb hibakeresést akkor normálisan felismeri és működik, viszont usb hibakeresés nélkül meg nem tudom a toolkitbe betölteni és rootolni. Fastboot módban sem kezd el telepíteni. Az ADB drivereket is leszedtem már és toolkitből ujra telepítettem, de ez sem használt. További ötlet esetleg?
-
Köszönöm!
Nálam is jelzi néha ezt a hibaüzenetet! Én ha a frissített Google+-on belül letiltom az automata mentést, akkor sem megy. Szóval az én tapasztalatom, hogy ha ez a szaros friss program fent van a tabon nem megy. Ha a nem frissített G+ van fent, tökéletes, nem kell tiltanom!
Ilyenkor mi van? Ha akarom használni a G+-t b*sszam meg magam? Mert ugye szoftverre nincs garancia!
-
holderes
tag
Hello fatty,pálinkásat,lehet pro kell ehhez az S-hez,este mindent végignyomtam toolkiten,bootloadert nyitotta,szerverről láthatóan letöltötte a root ill. 1 klikkeshez supersut,bysit,de a vége képen látható waiting for devices ,és az n7-t újraindította..aztán héder..végül is rootolni csak a tengernyi gugli szmötyi miatt akartam,a navigáció hasít így is rajta..
-
Dzsuri89
őstag
Letölthető a hivatalos oldalról!
-
-
Mankó
veterán
Nekem a tokkal jott a folia, de az istennek nem sikerult feltakni normalisan, pedig tobbszor fel is szedtem, probalkoztam vele rendesen.
A kornyeken meg nem tudok olyan biztoskezu szakit, aki feltudna rakni. Szemezgetek meg most is a foliakkal, csak nem tudom, hogy fog felmenni ra. -
Mankó
veterán
Újra flasheltem, végig ment a dolog, kiírta 1-2 helyen, hogy failed, de a végén completedet írt. Helyzet ugyanaz a logonál les. Megy a fény körülötte, de ennyi.
Visszazárom a bootloadert és megcsinálom úgyis.Gery: Le se akarta tölteni, úgy húztam le valahonnan a stock romot és azzal végigment, de minek.
-
havri1
félisten
Ezt látjátok?
-
Mankó
veterán
Sikerült azóta megoldanom. Már a 4.1.2 van fent, felraktam egy CWM-et is, s abból megcsináltam a wipe-okat és a factory resetet. Hát nagyon remélem, hogy jobb lesz az aksi ideje, mint a 4.2.2-nek, mert az már a 7 órát se érte el.
Ha meg nem jön be ez se hosszú távon, akkor jövök majd segítségért Custom Rom ügyben.Szerk.: Azt hogy nézem meg, hogy a root meg maradt e?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest