Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
Hawaii2249 #19316 üzenetére
könnynen leszedhető, nyoma se lesz én már többször szétszedtem.
-
Edge
veterán
válasz
Studiossrác #19143 üzenetére
touch sounds -nem?
de ha vmi alternatív billentyűzetet használsz az persze felülbírálhatja azt ott kell kikapcsolni ahol írtad igen -
Edge
veterán
válasz
Studiossrác #19141 üzenetére
Minden hangal kapcsolatos beállítás a settings/sound menüben.
-
Edge
veterán
Én is újrahúzom a gépezetet, brutálisan belassul és lagol egy csomószor 4.4.2 OTA óta. De ilyen egyszerű dolognál is hogy tök sima wallpaper a háttér elfordítom a készüléket és lapozok ekkor 1-2 sec-ig úgy szaggat mint állat.
-
Edge
veterán
GMD Auto Hide Soft Keys ★ root
eltünteti bárhol. Tab-on szoktam használni de teljesen jól megy N5-ön is:
-
Edge
veterán
Én a nova launcher bétát tettem fel hogy full kitkat élményem legyen, teljesen jól szuperál.
-
Edge
veterán
Én már leszarom OTA-t, gugli kiteszi romot már szedem is le és teszem fel flash-all.bat-al.(persze előtte megeditálom a dolgokat hogy ne wipeoljon és a cwm is megmaradjon)
-
Edge
veterán
Tudna vki linkelni grouper factory rom-ot? 4.3 (JWR66Y)
gugli oldalán tilapia van, az én nexus 7-em meg grouper így nemtudom felflashelni. -
-
Edge
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot a nexus-ra csak ajánlani tudom jobb lett a fogása és jól is néz ki. Én sokat gamelek rajta és ezért kellett vmi jobb fogás neki, meg előjött nálam is a bal oldalon lévő kijelző kicsit elállós probléma de ez a tok szépen lefogja.
Én kéket vettem.
-
Edge
veterán
Szombat óta tulaja vagyok egy 32GB-os verziónak, nagyon pöpec cucc
Imádom -
Edge
veterán
Tedd fel a clockworkmod recovery-t(aka: CWM) onnantól kezdve azzal tedd fel az updateket, ez úgy néz ki, hogy OTA-n megjön nyomod neki a rebootot és a CWM jön be ott installod az updatet utána a CWM megkérdezi: Maradjon a CWM az alap boot loader? majd: Maradjon a root?
Ennyi, root marad. -
Edge
veterán
ezzel az appal olyan ikon csinálsz amilyet akarsz tetszőleges képpel, mérettel, szöveggel.
-
Edge
veterán
Hi, vennék kint egy 32gb-os nexus 7-et wifi-st, a kijelző probléma ezt a szériát is érinti vajon? a kijelző keretből való kimozdulására gondolok itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest