- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
neunoid
csendes tag
válasz
csaby9 #19965 üzenetére
Az mtp problémára nálam egy másik xp telepítő cd-vel történő újratelepítés volt a megoldás...
Újra telepítettem a gépemet, és idő megtakarítás céljából gondoltam letöltök egy olyan xp telepítőt amiben már benne van minden eddigi frissítés.
Minden rendben is volt, de amikor már kész voltam mindennel, rádugom a gépre a nexus7-est, és nem megy az mtp mód, csak az adb drivert tudtam feltelepíteni. Android Toolkit, NRT, PTP mód, és minden más ment!
Próbáltam mindent, driverek eltávolítása/újratelepítése, minden mobilos, usb-t kezelő program un/reinstall, Media Transfer Protocol Porting KIT telepítés, minden neten leírt módszert végigcsináltam, kb. másfél napot szórakoztam vele, semmi nem segített! Nem talált illesztőprogramot az XP eszközkezelő.
Végül mérgemben felraktam mégegyszer ezt az XP telepítőt egy másik hdd-re, semmilyen programot nem telepítettem fel, nehogy összezavarjam az XP-t, rádugtam a tabot, és nem ment a friss XP-n sem!
Ekkor elővettem a régebbi 2010-es XP telepítőmet, felraktam, és azzal egyből ment, semmiféle driver nem kellett hozzá !
Aki csinálta az újabb telepítőt az valamit elszúrhatott, vagy kihagyhatott belőle!
-
beloadjoker
őstag
válasz
csaby9 #20494 üzenetére
Nem lesz jo valószínűleg de nekem Az kell amit linkeltem külső wifi es y kábeles töltés miatt, meg egy olyan kernelrol tudok ami tudja ezt a kettost de az kit katen es az is csak grouperhez jo de elvileg ez jo ehhez is de lehet majd akkor megerdeklodom igen az is lesz ha érdekel titeket akkor majd leírom ha találok megoldást
-
beloadjoker
őstag
válasz
csaby9 #20283 üzenetére
még nem használtam sokat most fogom csak tesztelni, a sebességgel nincs gondom
olyan hiba van hogy minden bekapcsolás után be kell állÍtanom a bill kiosztását mikor rákötöm usb-n nekem igazából terminál volt a lényeg meg a teljes linux, és nekem jó is lesz már csak vezeték nélküli bil meg egér kell, de az nem mostanában lesz :/
szóval mindennapi használatról még nem tudok mit mondani de Írd le hogy mit teszteljek rajta
most kezdődik a vizsgaidőszakom, szóval nem lesz sok időm de naponta egy két órám azért van ilyesmire
-
törölt tag
válasz
csaby9 #20267 üzenetére
Ezt is használtam anno.
Ami pedig a kérdést illeti, egyelőre nem találtam rá módot, hogy vissza lehetne állítani, igaz annyira nem is nagyon kerestem, mivel volt tartalékban egy olyan megoldás, ami már a réginél is állandóan dilemmát okozott, hogy tegyem e elsődlegessé.
A másik pedig az, hogy HD Widgetsnél az előrejelző ablakot is átlakították:HD Widgets
Beautiful Widgets
-
Pittyolo
csendes tag
válasz
csaby9 #20258 üzenetére
Akkor úgy tűnik szerencsém volt,hogy a PA gond nélkül elindult. Raktam fel még az este app-ot a log figyelésre,következő ilyen újraindulásnál hátha látok valamit belőle,hogy mi okozhatja,de eddig nem fordult elő újra.
A kernelt simán minden wipe nélkül raktam fel,ahogy a Rom felment egyből a kernelt raktam utána,és csak aztán a Gapps-t. Ha jól láttam,akkor hamarosan jön egy újabb M-kernel,ami már f2fs-sel is használható lesz,amint elérhetővé teszik,szerintem én meg is próbálkozok vele. -
Pittyolo
csendes tag
válasz
csaby9 #20232 üzenetére
Látom mások is kísérleteznek,akkor leírom a délután ígért tapasztalataim
Első körben én már azzal kezdtem,hogy az xda-s Any ROM to Full F2FS-sel elkészítettem egy módosított ParanoidAndroid-ot. Itt nem ütköztem semmi problémába,nagyon jól elkészített program,teljesen könnyen használható,ha valaki kísérletező kedvű,akkor ez nagyon megkönnyíti a dolgát.
Aztán következhetett az All F2FS Recovery. Szerencsére itt is elég egyértelmű minden,szóval nemvolt semmi problémám. Először ezután a sokak által kedvelt SlimKat-et tettem fel,bár elvileg mindent jól csináltam,de sajnos boot animációnál megakadt a dolog,kikapcsolni se tudtam,mindig visszakapcsolt,és ment a boot animációra (ez lenne a bootloop,amit sokszor emlegettek?). Okoskodtam egy kicsit,és szerencsére hangerőle gombot nyomva tartva a boot animáció helyett a fastboot-ba jutottam,ahonnan irány a recovery,és mehet fel újra a ROM (Nexus Root Toolkit-tel pusholtam rá a szükséges fájlokat). Ezúttal sikeresen bootolt,és kicsit próbálgattam a SlimKat-et.
Mivel másra vágytam,ezért belekezdtem a kísérletezgetésbe. Recoveryből először biztonság kedvéért wipe-oltam mindent,aztán a "FormatPartitions.zip"-et is lefuttattam a biztonság kedvéért,ezután felraktam a módosított PA Romot,majd felraktam még az M-kernel-t (ebben annyi volt a nehézség,hogy a "test4" számú kernelt a hozzászólások között kellett megkeresni). Első indításkor a Slim-hez hasonlóan itt is megakadt a boot animáción,de mégegyszer elvégezve a műveletet már sikeresen boot-olt.
Azóta érkezett egy frissítés a PA-ra,amit átalakítottam allf2fs-re,és Recoveryből csináltam egy dirty installt. A rendszer gond nélkül bootolt,minden programom megmaradt,úgyhogy ez a hetente várható frissítések miatt nekem örvendetes dolog.
Nem használtam még sokat,úgyhogy a teljesítményről nem nyilatkoznék. Minden programom fut,minden beállításom működik.
Egy problémába ütköztem,mégpedig a már említett reboot,ezzel párszor még összefutottam. Akkor fordul elő,amikor lekapcsolom a képernyőt,és gondolom átállna deepsleepbe,viszont ehelyett mintha lefagyna,nem reagál semmire,majd pár perc múlva újraindul. Ezt a jelenséget esetleg tapasztalta más romnál valaki?
Kicsit hosszúra sikerült ez az írás,de remélem lesz benne valakinek valami hasznos is. -
beloadjoker
őstag
válasz
csaby9 #20235 üzenetére
köszi, nem nem azért akarom
akkor én felteszem és ha jó akkor csinálok videót ha érdekel
am azért kellene mert meg van repedve a kijelző a bal felső sarokban és ott nem érzékel, de Így vettem 10 ezer forintért szóval örültem nekiam 32gbos verzió 3gvel
na de csinálom inkább lassancsak mentem kalipwn romról ami kell
köszi még egyszer a linkeket -
mntn
tag
válasz
csaby9 #20197 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Viszont lenne más.
Van egy atab7 billentyűzetes tokom micro és mini usbvel. Mielőtt gariztattam a gépet rendben felismerte, viszont amióta visszajött nem látja. Ezért is rootoltam hátha úgy sikerül összehozni a kapcsolatot, de nem jártam sikerrel. Valakinek van hasonló tapasztalata vagy lenne valami tanácsa? -
válasz
csaby9 #20197 üzenetére
Atkapcsoltam, meghalt az NFC vezerles, lefagyott 2x a gep utana elindult de nagyon szaggatott minden.
Egyelore tenyleg olyan nagyon jolhasit minden alapbola SlimKat rommal nincs szivem elkurni ezt...
3 ora kijelzoidovel 60%on cucc szoval nagyon elegedett vagyok
jol birja...
-
válasz
csaby9 #20191 üzenetére
Köszönöm srácok
Még bizonytalanabbá tettetek
A váltás amúgy hogyan történik? FactoryReset-tel lehet csak váltani a kettő között? Amúgy alapvetően hol érzékelhető leginkább a változás? Smoothabb a cucc? Akksi? Gyorsabban indulnak a programok? És itt most nem arra kérdezek, hogy én mit vehetek majd észre, hanem hogy mi is az ART lényege?
Ezt követően azonban az indulási idő látványosan lerövidül, az appok válaszideje alacsonyabb, az animációk pedig folytonosabbakká válnak.
Tényleg ennyire látványos lenne?
-
-
válasz
csaby9 #20179 üzenetére
Huhu, akkor repül majd fel valamikor
Következő kérdés: ehhez ugye kell GApps? Ha igen: próbáltam keresni Core / minimal verziót, mert nekem aztán nem kell ilyen Hengáut, meg GéPlusz és társai... Nekem csak az alap sync-ek kellenek és letöltöm én magamnak ami kell (Maps, Mail, stb)
Szóval ez jó lesz? itt az alsó vagy ez ? Esetleg van valakinek lementve olyan, ami tutijó?
-
válasz
csaby9 #20157 üzenetére
Köszi, ezt is kipróbáltam még magamtól, de ez abszolút nem esik kézre-ujjra, rossz a helykihasználása, nagyon kis helyen érzékel, stb. És ebben sem jó prediktív
iPaden majdnem olyan gyorsan tudtam írni mint billentyűzeten, annyira profin javítgatta a szöveget, hogy fel sem merült bennem, hogy Androidon ez még mindig nem megoldott.
eami: nem visz rá a lélek hogy egy 25000-es használt készüléken olyanért fizessek nem kevés pénzt a termék árarányában, aminek szerintem (csak szerintem?) benne kellene lennie alapból a gyári rom-ban.
Inkább akkor nem használom ilyesmire a készüléket, hátha előbb-utóbb javítva lesz, mert ahogy nézem egy halom nyelv van benne, török, stb. magyarnak is érkeznie kell majd.
Egyébként már sokkal jobb-használhatóbb ez a kis Nexus, mint amikor egy éve vettem egyet. -
TripleB
senior tag
-
-
Muki94
aktív tag
válasz
csaby9 #20101 üzenetére
Megértették, tisztában vannak vele. Csak amíg a nagy hírportálok és néhány komoly potenciállal rendelkező weblap nem áll át (youtube nemtán flasht használ?), addig maguk alatt vágják a fát a HTML5-tel. Pedig elé impozáns dolgokat lehet kreálni vele.
Újra fogom flashelni a KOT49H-t, és teljesen újrakezdem a romolást, valahogyan csak felhúzom a 4.8-at. Bár changelogot sem találok hozzá, mi változhatott a kernelen kívül.
huhuhuu...: a 4.6 is KVT49L alapú. -
bajaki
őstag
válasz
csaby9 #20087 üzenetére
Na, végre felment. Köszi a tanácsot.
Egész nap romolgattam, kicsit belefáradtam már. Reggel úgy kezdődött a napom, hogy rám írt egy haverom, hogy beszart a kínai dual sim-es telefonja, mert átírta az lcd.density-t. Persze biztonsági mentés nem volt, bootloop viszont igen. Hát mondom remek...elszenvedtünk vele 5-6 órát, végül sikerült megcsinálni.
Aztán jött a N7-em amire meg nem akart rendesen felmenni ez a SlimKat, csak nagy nehézségek árán.
Na de majd most...jön a tesztelés. Remélem ez már tényleg folyékonyabb lesz - mármint a rendszer.
-
válasz
csaby9 #20002 üzenetére
Rendben, akkor itt nincs olyan procedúra a gyári állapothoz, mint pl S3-on hogy FLASH COUNTER-t kell nullázni, meg ilyesmi...
Majd akkor konzultálok húgommal, hogy szeretne-e csilivili testreszabható csodaROMot vagy elég neki a gyári.
Ha majd lesz sajátom, arra tuti repül fel ez
-
gps76
őstag
válasz
csaby9 #14013 üzenetére
Egy kicsit el vagytok tévedve a töltéssel kapcsolatban...
A Nexushoz nem véletlenűl adnak 2A-es töltőt,hanem ha teljesen le van merülve,és maximális fényerőn,teljesen leterhelve pl.játékkal,wifin,stb. is elbírja.
Ezekben az akkukban csak egy egyszerű elektronika van ami a túltöltésért,túlmerülésért,rövidzár ellen,egyéb ilyen apróbb dolgokért felel. A laptopokban már olyat is tud,hogy áramot szabályoz,sőt van egy eprom benne amibe írja a töltési ciklusok számát és ennek növekedésével egyre alacsonyabb töltöttséget enged az akkuba,a robbanásveszély,stb elkerülésére.
Én kétnaponta esténként szoktam egy 500 mA-es töltővel tölteni,5-6 óra alatt tölti fel.
A kijelző sárgulásra hogyan kell bejelenteni garanciába,illetve milyen mértékűnek kell lennie a hibának,hogy elfogadják? -
brumi1024
veterán
válasz
csaby9 #14001 üzenetére
Ebben minden benne van amit a li-ion töltésről tudni érdemes, egy biztos, nem 430 mA-es töltőárammal tölt a töltő az első fázisban, különben tényleg 13-14 óra lenne egy teljes feltöltés.
(#14011) csaby9: Ha 430 mA-es töltőárammal töltesz egy 4325 mAh-s akksit, akkor szerinted mennyi idő kell egy teljes töltéshez(a veszteségektől eltekintve)? 10 óra. Amúgy kevered a Ni-mh akksikkal, ugyanis ott ajánlott a kapacitás 10%-ával tölteni.
-
nagypasztor
tag
válasz
csaby9 #14001 üzenetére
Szerintem meg ha a 4300 mAh-ás akksit 430mA-rel töltöd, akkor a töltési idő 15 óra lenne...
Mivel a nexus töltési ideje 3-4 óra, ezért minimum 3-szor akkora áramerősséggel kell, hogy töltsön a töltője!
Ez a régi akksi töltőknél is így volt. Hiába volt 9V és 275mA a töltő, a 9V 1A-es sokkal rövidebb idő alatt feltöltötte, tehát valószínűleg annyival töltött maga a töltő, mint amennyi rá volt írva! Ezért nem osztom azt, hogy mindegy az amperszám!
A magasabb amperszámú gyorsabban tölt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest