- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
godzsy2 #24137 üzenetére
Berakattam az összefoglalóba.
Flashback: az 5.1 valóban jól fut, de a memory leak jelen van. Néha beakad valami a memóriába és belassul a gép, de rendesen. Van, hogy napokig nem jelentkezik, de ha rájön, szinte csak a hosszú kikapcs gombos reset segít. A google tud a hibáról és dolgoznak rajta.
Legjobb egy ADB-s 4.4.4-es tiszta telepítés, majd a frissítések figyelmen kívül hagyása. Én egy jó ideje így használom és semmi gond nincs vele. Ha javítják az 5.1-et és rendesen fog működni nagy eséllyel felrakom, de addig a 4.4.4 tökéletes. -
agyhalal
aktív tag
válasz
godzsy2 #18910 üzenetére
Ha már a telefonkönyvet említetted, azt le is teszteltem és villámgyors volt. Azt azért tudni kell, hogy összesen talán 10 telepített appom van rajta amiből egyet sem használok annak ellenére, hogy mindig frissítem őket szorgalmasan. A telefon megvan, de telefonáláson, iMessage-en kívül csakis akkor használom, amikor a Nexusom már lemerült. Sports Tracker, Hangouts, Chrome
-
rollaz
tag
válasz
godzsy2 #18910 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de van tapasztalatom ezen a téren. 4S-en nagyon-nagyon ritkán tapasztalható akadás, az sem veszélyes. Ilyen téren ténylegesen jobb, mint a droid, de én 1 hét használat után passzoltam a 4S-t és mentem Note 2-re. Engem az iOS kicsinált, nem tudtam megszokni, viszont az összkép abszolút pozitív a készülékkel kapcsolatban. Minőségi holmi, kétség sem férhet hozzá.
-
sto1911
veterán
válasz
godzsy2 #17170 üzenetére
Mert a hasonlo aru fejesek kozul a vezetekes jobb. Nyilvan csilliardert vehetsz olyat, ami a legjobb vezetekesnel is szebben szol, de szerintem ez nem all fenn
Amugy en sem vagyok vajtfulu, de pl. egy alaplapi es egy dedikalt hangkartya kozott kihallom a kulonbseget.
Nem mondtam, hogy ne legyel kenyelmes, csak nem ertem miert nem csinaltatod meg (azt mondjuk nem tudom van-e ra meg garid). Gari nelkul lehet tenyleg nem eri meg, bar akkor lehet, hogy te magad is meg tudnad szerelni.
-
KPistike
aktív tag
-
dombila
őstag
válasz
godzsy2 #17096 üzenetére
A japán emotion gyűjtemény szerint egyik sem jó
Ott nincs szimmetrikus, csak egy jobbos és egy balos mérges kifejezés, és mindkettőben csak egy zárójel van...
Google-el keresve persze mindegyik létezik, a fene se tudja melyik lehet az eredeti és melyek az "elírások"... -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
godzsy2 #15976 üzenetére
"gány munkát és csomagolást nem hiszem, hogy megengedhetnek maguknak"
Sajnos eléggé gány munkát végeznek a szervizben, főleg a gari lejárta előtt beküldött készülékekbe alacsony minőségi alkatrészeket raknak. Ismerősöm refurbished verziós tabletje gari lejárta előtt egy héttel tönkrement, cseréltek benne alaplapot, kijelzőt. Kijelző jó lett de a keret több helyen 1 mm -rel eláll és mindenhol ropog. Az alaplapon a hőelvezető rézfóliákat véletlenül csesztek visszarakni, ami fekete szalaggal le volt ragasztva azt alaplapcserénél felhúzkodták aztán ugyanazt visszarakták de persze le is hullott róla.
-
faham
aktív tag
válasz
godzsy2 #15951 üzenetére
Ez még az első xboxra írt média lejátszó csak azóta mindenre megcsinálták nagyon jó kis dolog én telefonon is ezt használom. Műholdvevőhöz is tud csatlakozni így műsor újsággal együtt tudom streamolni az adást. Sok mindent tud nagyon aki htpczik annak is jó választás csak olyan hardvert kell venni amit biztos jól kezel és akkor lehet azonnal a bootolhatót feltenni és windows sem kell. Na de ez kicsit off lett, bocsi :/
A wifi is lehetne az akadály, hogy az 1080p akad, de nem az. Nexus7 bírja az 1080p lejátszását csak sajnos az xbmc nem támogatja 100%ban a tegra3at csak a tegra2 :/ De minden más hibátlan benne az 1080ps lejátszáson kívül szerintem ez nem nagy hátulütő
-
faham
aktív tag
válasz
godzsy2 #15745 üzenetére
Persze ugyanannyit lehet használni. Az más kérdés már, hogy pl az egyes weboldalak több adatot töltenek be mert alapból tablet változatban nyílnak meg (nem mintha 1000 +1 programmal nem lehetne ezen változtatni, így felesleges is az írni valóm
) vagy rendesen asztaliként, nem pedig mobilnézetben.
-
dombila
őstag
válasz
godzsy2 #15302 üzenetére
Google account-ból a következőképpen tudsz kilépni a tablet-en:
- Settings
- Google (az account-ok között)
- accountod@gmail.com accountodra rálépsz
- megjelenik a Sync (itt vannak felsorolva, hogy miket szinkronizála Google accountban)
- jobb falsó sarokban 3 pötty (menü)
- ott van a Remove account (magyarul nem tudom mi a neve)
és kész.A feltelepített app-ok és adatok nem vesznek el, csak a tablet "lecsatlakozik" a Google account-ról. Ezután újra meg tudod adni.
Nem elég az adatait törölni a Google Szolgáltatások keretrendszernek, a cache-ét is kell.
-
susu88
tag
-
aTom_DJ
tag
válasz
godzsy2 #14841 üzenetére
"Jah, és én is rövidnek találom a gyári kábel hosszát, megtoldottam egy usb-hosszabbítóval és azzal nekem is lassabban töltötte a készüléket. Amint levettem a toldást máris gyorsabb lett."
Pont ez jutott eszembe este, és ki is próbáltam. Majdnem megfeleződött a töltési időm(kb 3 óra most)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest