-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
aizen92 #21160 üzenetére
Attól, hogy nexuos nem kell eszetlenül felflashelni mindent.
Ahogy mondod fejlesztői így alapból olyanok kezébe szánták akik tudják mit csinálnak és ha kijön egy elcseszett frissítés akkor tudják mit kell vagy épp mit nem kell tenni.(#21161) sto1911
Ugye megérted, hogy az OTA és a full image teljesen más hisz az ota úgymod csak egy "patch".
Értem én, hogy a fájllal volt a gond de OTA-n nem kaptad volna meg azt a teljes fájlt ami így a hibát okozta ami szintén user error hisz ahogy feljebb is írtam ez a mód olyanoknak lett kitalálva akik tudják mit csinálnak.Még mindig azt mondom, hogy attól, hogy te felfashelél egy hibás gyári imaget ami után szar volt az ota attól nem a google a szar.
Jó részben hibás ez tény de mint írtam nem ez a tradicionális módja a frissítésnek.Ne értsetek félre nem azt mondom, hogy ez így helyes.
Kiadtak egy szar imaget, javították utána. Ennyi. Mint mondtam aki így frisst tanuljon meg olvasni vagy nézzen először utána mielőtt felrak valamit.(#21165) Bozek
Huuu azokat az időket beleszámolva már követni se tudnám.
-
-
KPistike
aktív tag
válasz
aizen92 #19414 üzenetére
Üdv!
Melóhelyen hárman rendelkezünk Nexus 7-tel, ketten a Tegra 3-as 2012-ben kijött modellel, harmadik kolléga az újabb modellt vette. Amíg meg nem jelent a Kitkat, menün belül tapasztaltam pár apróságot, ami miatt én is agyaltam az újabb modellre való cserén - pl. Proxy Settings alkalmazásban külön kezeli a mentett SSID-k proxybeállításait.
A Kitkat-re két kolléga OTA-n keresztül frissített, én még most is 4.3-as Jelly Bean-nel használom - főleg azért, mert itt olvastam pár inkompatibilitást. Az Általad tapasztalt jelenségeket nem tapasztaltam, mióta megvan a készülékem.
Viszont az a kolléga, Akinek 2013-as modellje van, Ő is csak a Kitkat alatt panaszkodott ilyesmikre - amíg meg nem csinálta a factory resetet.
Ahogy sto1911 is írta a 19417-es hsz-ben, szerintem is előbb rendszertisztítással próbálkozz.
Mindaz, amit írtam, csak a saját tapasztalat, és csak három készülék alapján - ergo nem biztos, hogy fedi a nagyobb átlagot. -
sto1911
veterán
válasz
aizen92 #19416 üzenetére
Jo, igy mar van ertelme is
A random fagyasokra meg annyit, hogy gyaluld le a rendszert, tegyel fel egy gyari image-et, es egyenkent probalgasd a programjaidat. Ha 3rd party programok nelkul is akad, akkor valami gond van, egyeb esetben meg meglesz a ludas.Ennyiert szvsz felesleges cserelni, erre is lesz sokaig stock android, maximum nem ugy fogjak hivni
-
havri1
félisten
-
törölt tag
válasz
aizen92 #19376 üzenetére
Igear Nexus 7 tok néven érdemes keresni:
Pont tegnap fejezték be a forgalmazását
Igear tok forgatható belső résszel Google Nexus 7,fekete
(#19377) havri1: Hát nekem azt hiszem 4990 Ft volt a fehér külsős fekete belsős verzió
-
törölt tag
válasz
aizen92 #19367 üzenetére
Szia, nálam ennyi repedés keletkezett (már múltkor akartam berakni róla képet, csak akkor nem került rá sor, szóval köszi, hogy szóba hoztad
), azt persze le kell írnom azok miatt, akik esetleg nem tudnák, hogy nálam, a tokból rendszeresen ki van véve, mert idehaza általában dokkolóban használom, szóval hogy ellentétben azokkal akiknek nincs dokkolójuk nálam nem úgy néz ki a dolog, hogy egyszer beleraktam a tokba aztán benne is marad hónapokig. Amikor pedig tudom, hogy egymást követő napokon sorozatban úton vagyok, akkor nem veszem ki a tokból, hanem a mUSB porton keresztül hagyom a másik gyári úti töltőn, kímélendő a tokot és a táblagépet egyaránt.
Apró repedés a tok felszíni borításán, ez felületi sérülés csupán
A tokot innen vettem: de most csak pink van nekik
Szerintem ez a kis felületi sérülés sem keletkezett volna (ráadásul nem is a forgatható résznél van), ha fixen mindig a tokban lenne a tablet.
-
aizen92
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest