- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
C.Brigante #14791 üzenetére
Töröld le, és telepítsd újra.
-
alacka
tag
válasz
C.Brigante #10317 üzenetére
Mindjárt megharagszom!
Miért ne lehetne valaki minimalista maximalista?
-
havri1
félisten
válasz
C.Brigante #10315 üzenetére
Nem sokat, de nem is értem miért nem rootolja a készüléket?
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #9814 üzenetére
Stock browsert használok, smooth like butter.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
C.Brigante #9814 üzenetére
Opera nálam rendben megy, mint azelőtt.
-
sto1911
veterán
válasz
C.Brigante #7142 üzenetére
Nincs is, mert a mittudomenmilyen keszulekre van, nem Androidra altalaban
Akinek baja van az akksival, az rakja vissza a 4.1.2-t, hatha javul, en megint visszaraktam, gyorsabb is, az NFS se rangat meg akad be.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
C.Brigante #7019 üzenetére
Nekem már 1 óra 47 perc képernyőhasználattal 61%-on van az aksi. Ami szerintem elég gyengusz, mert nem max fényerőn használom a kijelzőt, hanem AUTO-n és mondhatni sötét szobában. Kár, hogy nincs tapasztalatom 4.1.2-vel. Galaxy Nexuson a 4.2.1-et 1 napig használtam, mert Titanic effekt volt.
(#7046) maki12
Ha van T-Home-s előfizetésed, akkor érdemes náluk beszerezni.Nekem röpke 48.000 Ft-ért sikerült beszereznem a drágaságot, mert pont olyan net csomaggal árulták ennyiért, ami itthon van és csak 2 év hűséghosszabbítással járt, ami amúgy is esedékes lett volna januárban. Jah és a plusz poén, hogy adnak mellé egy D-Link DIR-600 típusú routert. Igaz, hogy nekem sincs rá szükségem, de azért bármikor jól jöhet és még akár el is lehet adni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
C.Brigante #6900 üzenetére
Ezt te melyik android verzióval érted el?
4.2.1 vagy 4.1.2?3 napja van meg a gépezet, egyből frissítettem 4.2.1-re és kb 5,5 óra kijelző használatot bírt, ami annyira nem sok, ha azt nézzük, hogy ebből 30-40 perc volt csak játék, a többi netezés.
4.1.2-vel mennyivel bírt többet az aksi? -
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6864 üzenetére
Igen, ez a logikus magyarazat.
Ellenben amit korabban irtak es amit linkeltel is, ott az mondjak hogy az Android verzio nem tamogatja - ami nyilvanvaloan baromsag. -
Mukk
tag
válasz
C.Brigante #6831 üzenetére
és mikor lesz az, vannak jelek?
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6840 üzenetére
Ha az Android verzio nem tamogatna, akkor a GNex-en hogy mukodne megis ugyanazzal az Android verzioval?
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6831 üzenetére
Ez micsoda hulye indok mar, GNex ugyanilyen Android verzioval gyonyoruen tud MHL-t. Tenyleg ezt mondtak hivatalosan?
-
szata.68
senior tag
válasz
C.Brigante #6795 üzenetére
Köszi,egyelőre nem jött össze,de még próbálkozom.
-
putyu10
aktív tag
válasz
C.Brigante #6503 üzenetére
Láma kérdés, hogyan van a (FastBoot indítás).
-
válasz
C.Brigante #6736 üzenetére
Működést tekintve nem.
-
válasz
C.Brigante #6733 üzenetére
Mert az nem kompatibilis a 4.2.1-gyel. SuperSU-t próbáld ki.
-
válasz
C.Brigante #6702 üzenetére
Superuser-t használsz?
-
Balinov
titán
válasz
C.Brigante #6702 üzenetére
mobal panaszkodott erre tegnap, kerdezd meg, mire jutott.
nekem a 990Ft-os Concord uUSB OTG van, tokeletesen megy minden NMI-vel
-
NoMagix
addikt
válasz
C.Brigante #6568 üzenetére
Ezt nagyon szereti a fiam, persze csak a pályán kívüli vezetést.
-
KZP
őstag
válasz
Nekem 4,5 éves a fiam, autómániás.
Ami most fent van a tableten: Little Crane, Hill Climb Racing, Speed Racing, NFS Most Wanted.
Ezekkel felváltva játszik pár napja, de szigorúan csak rövid időt naponta (~15 perc), mert azért ezek nem annyira készségfejlesztő játékok, főleg az utóbbi.("Apa, képzeld, felborítottam a rendőrautót!")
Tényleg nem szabad hagyni, hogy függővé váljanak az ilyen ketyeréktől, játsszanak inkább valódi játékautókkal, meg Legoval stb. Jó időben meg irány a friss levegő! -
assemble
addikt
válasz
Nekem nincs de par tipp, hatha valamelyik jo lesz: Sprinkle Junior, Cut the Rope, Where's my Water, Angry Birds, Bad Piggies, Jetpack Joyride, Ski Safari, Osmos (ezek mondjuk az elso kivetelevel nem kifejezetten gyerekeknek vannak irva, de viszonylag egyszeru jatekok)
-
szata.68
senior tag
válasz
A sex positions pl készségfejlesztő...
-
válasz
C.Brigante #6537 üzenetére
A htc, az htc, s ezért az jól van optimalizálva.(asszem bizonyos időközönként magától törli a maradék fájlokat)
A razremet pl sok app frisítése eléggé be tudja lassítani. -
sto1911
veterán
válasz
Van egy ZTE Blade-em, az honapokig nem volt ujrainditva, a vegen a kepernyo feloldasa is10-20 mp-ig tartott
-
Mankó
veterán
válasz
Pedig nálam most ez történt. Még a net kapcsolat is erősebbnek tűnik, fene se érti.
Lehet, hogy tényleg sokat telepítgettem, meg frissítgettem mostanában, de majd a huzamosabb használat során kiderül. -
Linkin
senior tag
válasz
C.Brigante #6507 üzenetére
Nálam Fb meg társai nincsenek fenn a böngészőben lévő m.facebook elég tud mindent ami az app magában
-
tvamos
nagyúr
válasz
C.Brigante #6152 üzenetére
En is B-nek latom...
Gondolom 6-7-8-9-A-B.... stb...
Ma kaptam egy ujat, mert a regi nagyon lassan toltott. Azon 4.2 volt.
Most akkor ezt merjem frissiteni? Nekem tetszik a 4.2! -
Skynet258
veterán
válasz
C.Brigante #6020 üzenetére
Eddig is boldog voltam...
Akkor viszont rossz helyen nyúlkálsz, mert én még csak méretpontos fóliát láttam. Illetve nem, volt elvétve 1-2 gagyi vágású is, de nagyrészt jó fóliákat veszek, bármilyen készülékről is van szó.
Mod: univerzális nálam azt jelenti, hogy adott egy A4-es fóliadarab, aztán vagdosd magadnak ahogy akarod.
-
Skynet258
veterán
válasz
C.Brigante #6006 üzenetére
De ha méretpontos, akkor már nem univerzális, nem?
-
válasz
C.Brigante #5955 üzenetére
A toshibáról kevesebb olyan hibát olcastam, ami csökkentené a funkcionalitását.
Acer a510: rosszabb kijelző, nincs gg, frisítés után sokaknak rossz a kijelző érzékenysége.
Asus TF300xx:SD kártyától hajlamos újra indúlni, és nagyobb frisítések után is(pl 4.1). Foltosodik a kijelző, elválig az üveg az előlaptól.
Toshiba AT300-10x: Bevilágítási probléma a kijelzőnél, de külföldi tulajok véleménye szerint egyáltalán nem zavaró. A kijelző nem IPS, de fényereje, kontrasztja, betekintési szögei, színei nagyon jók, és GG. SD kártyától nem indul újra, a három közül a legkönyebb, fém borítás, és nagyon erős wifi. Sztereo hangszórók, usb otg nem akadájozza a töltést, ethernet támogatás, wifi hotspot. -
válasz
C.Brigante #5952 üzenetére
Melyikk részével? Érdekelne, amit tudsz, mert valószínű, hogy hasznos.
-
válasz
C.Brigante #5947 üzenetére
Ránéztem xda-n és a támogatottsága elég gyér. Szerintem Toshiba at300 wifi only lesz.
-
edward2
addikt
válasz
C.Brigante #5932 üzenetére
Elég furcsa sokkal durvább tegra 3as játékok alatt se tapasztaltam sohase melegedést. (nem úgy mint telefonoknál)
Max annyit hogy ilyenkor akksi szintje esik mint egy szakadék
-
Linkin
senior tag
válasz
C.Brigante #5932 üzenetére
nekem is 4.2.1-van fenn igaz nem játszok a dühös madarakkal de mással igen dead trigger stb és nem melegszik
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
C.Brigante #5824 üzenetére
i5 a 10%?
-
zord01
senior tag
válasz
C.Brigante #5721 üzenetére
421 még nem a legstabilabb. Olvastam jópár problémája van.
Szóval majd felrakom, ha már javítja őket a gúgli, de addig nem akarom. Szóval, ezt kikapcsolni nem lehet? -
sto1911
veterán
válasz
C.Brigante #5719 üzenetére
Ismerem, tenyleg ez az egyik legjobb, de az emlitett oldalon nem hozza a videot. :-(
-
watercooling
tag
válasz
C.Brigante #5719 üzenetére
Ez
jó Browser thx
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
C.Brigante #5721 üzenetére
Szegények.. Azért nem merik frissíteni, mert ebben a topikban 2000 hozzászólás arról szól hogy frissítés után lasabb lett....
Jaaa, ezt a 2000-et 3 tag írta kb.
-
optimuslg
tag
válasz
C.Brigante #5662 üzenetére
Így már jó
-
tvamos
nagyúr
válasz
C.Brigante #5527 üzenetére
Hat... szerintem ezekkel az apro alkatreszekkel nem vacakolnak. Az alaplapon max a proci er valamit.
Ellenben a display lehet erdekes. De latod, a Nemetrknek is viszi a hulladekot az Asus!
Az enyem meg mar olyan regen van a szervizben, hogy azt sem tudom, hova tettem a szervizes papirt. -
Uzi74
senior tag
válasz
C.Brigante #5529 üzenetére
Off: Autóknál USA-ban más a világítás, más a benzik oktánszáma, más az ethanol tartalma, utak szarabbak mint NyE-ban, más a rádiók frekvenciája, más ütközést kell deformáció nélkül elviselnie a lökhárítónak, stb. Szóval nem feltétlen a minőség más, hanem más feltételeknek kell megfelelni.
-
brownus
veterán
válasz
C.Brigante #5490 üzenetére
ahogy mondod...tapasztaltuk mar mi is, xxl gsmnel, oktogonnal
-
brownus
veterán
válasz
C.Brigante #5462 üzenetére
11 óta 1%-ot esett az akku töltöttségi szintje, ~ 6 óra alatt egyszer nyúltam hozzá, wifit bekapcsoltam, ránéztem a levelekre, aztán mindent vissza offba, szóval úgy tűnik a n7-el minden rendben, a háttérben futó appok/widgetek és a fácse appja szívta le az aksit.
-
Hegasus
senior tag
válasz
C.Brigante #5462 üzenetére
Nekem főleg akkor csinálta ha állandó 3g/wifi kapcsolat volt (telefonon ugye akkor állandóan), tehát kommunikálhatott, és ráadásul még ki volt kapcsolva minden szinkronizáció, értesítés és még úgyis két hét alatt generált 5 mega adatforgalmat hogy hozzá se szagoltam
Amúgy a telefonon gyári romot használsz? Mert a hoxomon gyárilag benne volt és állandó jelleggel benn volt a ramba(még ha le is állítottam akkor is visszakerült néhány perc után), még ha újraindítás után el se indítottam akkor is ott volt. Én arra gondoltam, hogy néhány gyártó, meg a szakácsok ezt megakadályozzák, hogy ramban terpeszkedjen, főleg ha az ember nem is használja, de néhány nem. -
tvamos
nagyúr
válasz
C.Brigante #5426 üzenetére
Nem kene, hogy 50% utan gyorsabban meruljon, de igazad van, a droid nem szamolja teljesen jol ezt. Ennek ellenere a 200 valoszinuleg kijon.
Igen, ugy ertettem, hogy 12-14 ora volt a toltes. Ha hasznaltam is, akkor a tolton is lemerult. -
brownus
veterán
válasz
C.Brigante #5416 üzenetére
nos, hazaértem, az aksi 24%, tehát alvó állapotban is zuhant az érték kb. 20%-ot ami rohadt sok. a térkép futott a háttérben, beragadhatott a navigáció, gondolom. leszedtem az avg-ét, a sok szar widgetet a képernyőkről, amiket valójában nem is használtam volna, meg még egy-két alkalmazást... (wifi és sync ment végig)
(#5429) sto1911, np
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
C.Brigante #5426 üzenetére
Én az 1x-et egyszernek olvastam és azt hittem hogy lemaradt egy szám....
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #5400 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
C.Brigante #5400 üzenetére
Ugy latom te mar benyeltel egy par virust es kiosztottad magadnak a sort
@(#5402) C.Brigante: majd lesz itt is komoly virus, nehogy azt hidd. Ahogy terjed pl. a mobilos fizetes, elobb-utobb ramozdulnak a virusirok is. Amugy nekem sincs fenn egyik kutyumon sem AV.
-
sto1911
veterán
válasz
C.Brigante #5392 üzenetére
Amit linkeltel, az fizetos. Nyakamat teszem ra, hogy egy alkalom miatt nem fogja megvenni kb. senki, igy majd szepen lewarezolja, abban meg mar ki tudja mi van. Aztan csodalkozik, ha valami kinai oldalon talalja meg a kepeit
Szoval lassan sajnos mar kell AV androidra is.
Egyebkent a legtobb AV ingyen van, ahogy PC-n is.
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #5335 üzenetére
factory reset, problem solved.
-
ZCoyote
őstag
válasz
C.Brigante #5236 üzenetére
Nekem jó volt 4.2-vel is de reggel frissítettem 4.2.1-re.
-
kovsol
titán
válasz
én se tapasztaltam gondokat, mondjuk én eleve már 4.2 vel kezdtem el használni
és nekem se jött még a frissítés
-
Edgeri
senior tag
válasz
+1. Nálam is minden oké.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
C.Brigante #5141 üzenetére
A C90 annyit teszt, hogy szeptemberi gyártású.
Érdekességképpen írom: Korábban ugye azt hallottuk, hogy itthon marad 79.900 a 16 Gbájtos, valamint 99.900-ért jön a 32GB+3G.
Nem tudom, hogy pontosan mi a helyzet ezzel, de az egyik ASUS disztribútornál 16GB+3G-t láttam érkezni, ami viszont nem ad jó előszelet, hogy ennek az ára 99.900 lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest