Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20495 üzenetére
Sajnos többet nem tudok segíteni nem foglalkoztam még ezzel a témával.Sok sikert a megoldás kereséséhez.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20493 üzenetére
ez cwm vagy twrp ből felrakható de mivel ez grouper hez van ezért neked nem tudom hogy jó lessz e.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20489 üzenetére
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20484 üzenetére
A .tar file-t én eddig még csak samsung telónál láttam odinnal lehet telepíteni, odin viszont biztos hogy nem megy nexussal. Ahonnét töltötted a kernelt ott nincs telepítési infó?
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20457 üzenetére
Neten keresve biztosan lehet sok kapcsolást találni tudod google a barátod.
Például ez a leirás is jó. -
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20451 üzenetére
Estleg ha elég ügyes vagy házilag olis lehet csinálni, nem olyan bonyolult dolog. Én pl ps2-usb átalakítóbol csináltam és remekül működik.
Például így. -
csaby9
tag
-
csaby9
tag
válasz
sto1911 #20311 üzenetére
Én gyári romról nem tudok nyilatkozni, talán 2-napig használtam úgy a tabot.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy 4.2.2 óta lassult a tablet az összes főzött romban.
Most az általad is említett f2fs slim romot használom, teljes megelégedettséggel, ez az első olyan rom 4.2.2 óta ami megfelelő sebeséggel fut akadások és lagg nélkül. Tehát ha jó romot akarsz akkor vagy konvertálsz magadnak egy neked tetszőt, vagy választasz abból a 2-3 db más által kreáltból ami f2fs file rendszert használ. -
csaby9
tag
válasz
bringasisti #20301 üzenetére
Milyen számláló?
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20286 üzenetére
Köszi a választ! Igazábol engem csak azért érdekel ez a rendszer mert egyedi, viszont használhatóságot tekintve nekem nem nagyon jön be. Igazából én netezésre és játékra használom szabad perceimben a tabot és mivel ezen apk-t gondolom nem lehet telepíteni ezért nem igen tudnám használni. Érdekesség kép viszont nagyon is érdekel a dolog, sőt lehet ki is fogom próbálni de hosszú távon szerintem nekem felejtős. Egy részletesebb leírást a telepítésről szívesen olvasnák ha van rá időd, és kedved. Az eddigi infókat pedig köszönöm.
Egeret ha az otg nem gond akkor bármelyik wifi egér megteszi, esetleg egy y-kábellel még tölteni is tudod. -
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20277 üzenetére
Csak nálam nem megy a videó? csak sötét kép még a lejátszó sem jön be.
-
csaby9
tag
válasz
#41133696 #20266 üzenetére
Na ez elég ronda lett, nem is lehet már állítani az órát hogy ojan legyen mint régen?
Valamikor én is ezt használtam de át tértem google időjárás widgetre most az bejön nekem nagyon.weather clock -
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20259 üzenetére
Ma volt időm felraktam én is Mkernelt most minden gond nélkül elindult nem tudom eddig mi lehetett a gond. Remélem több kernel is lesz akkor lehet kisérletezgetni.
Talán csak egyszeri volt nálad az újra indulás lehet többször nem jön elő.
Én smoth romot várom nagyon állítólag lesz belőle 4.4.2-es változat sőt ha minden igaz f2fs lesz. -
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20255 üzenetére
A rom átalakítás az tényleg egyszerü, viszont nekem volt több rom is ami nem indult el még több próbálkozás után sem. A kernel csere nekem nem sikerült, pedig az összes f2fs kernelt próbáltam. Neked kernel cserénél csak simán install volt semmi vipe? Nekem még nem volt semmi gond a slim romnál, a nálad tapasztalt újra indulás sem.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20252 üzenetére
Azért sokat fejlődött mióta utoljára néztem. Nem rossz nekem viszont fontos a kézzel való kezelés ezt viszont csak egérrel lehet.
Na meg elég sokat kell vele szórakozni mire tényleg használhatóvá tudja tenni az ember.
A tárhelyhez nem kell formázni az egész meghajtót valamilyen file rendszerre? -
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20241 üzenetére
Hát rendesen oda kell figyelni, mi micsoda.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20239 üzenetére
Utána kell olvasni melyikröl mit irnak az meg könnyiti a döntést.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20236 üzenetére
Majd megírhatnád, hogy milyen, mennyire stabil stb.
TripleB igen az olvasás sok bosszúságtol tud meg menteni. -
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20233 üzenetére
Találtam neked pár linket ahol érdemes nézelődni ez ügyben. Engem is érdekelt ez a téma de régebben sok hiba volt benne ezért nem is próbáltam, most már lehet előre haladott állapotban van, utána kell nézni.
Multirom.
Ubuntu.
Ubuntu 2.
Bluetoth-os egér és bill szerintem simán megy főzött romban ha csak azért akarod. -
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20226 üzenetére
Én próbáltam nem egy romot átalakítottam, sajna nem egyszerű műveletek ezek vagy el sem indul, vagy szarul megy, eddig slim volt az egyetlen ami minden tekintetben jól működik.
Kernelt már próbáltam cserélni de nekem még nem sikerült, bootloop lett a vége, mégpedig úgy hogy teljes újra telepítés kellett ezért feladtam. Valahol olvastam, hogy kernelt már az átalakítás előtt kell belerakni a romba, vagy a converter-be nem emlékszem pontosan, ahhoz hogy működjön. Na én ennyit nem akartam szarakodni vele. Ha esetleg valakinek sikerül a kernel csere az megoszthatná, hogyan csinálta, bár lehet ha lessz időm én is próbálgatom majd. -
csaby9
tag
válasz
ittakary #20183 üzenetére
Igen az olvasás az sokszor megment a bosszúságoktól. Visszaállni gyárira pedig a nexuson talán a leg könnyebb. Csak még egy tipp hogy ha már támogatottság otg kábel+pendrive és arról is lehet romot telepíteni, ha fent van twrp, így nem kell elöröl kezdeni factory image-el meg rót meg twrp. Látom közben megoldódott dpi állítás ezzel egyszerüen megoldható.
-
csaby9
tag
Ma gondoltam egy merészet, és csináltam magamnak egy új f2fs romot [ezzel] a programmal. Aokp romot konvertáltam eddig nagyon jól működik art-on is. Sokkal több beállítás van benne mint slimben. Így most megnyilt a lehetőség próbálgatni a romokat ha valakinek van hozzá kedve.
-
csaby9
tag
válasz
Kalandor #20158 üzenetére
Teljesen igazad van, már elég réga ahhoz az android hogy egy minden téren jól működö billentyüzet legyen benne alapból. Viszont azt is látni hogy azért dolgoznak rajta van akinek ez elég és van akinek nem, nem vagyunk egyformák, olyat meg talán nem is lehet csinálni ami mindenkinek megfelel, ezért vannak az alternatívák. Nekem pl tökéletes az anysoft, predektívet pedig soha nem használtam.
Ment pü is! -
csaby9
tag
válasz
TripleB #20151 üzenetére
És az ötödik. Bár én a predektív részt nem használom, ezért nem tudom mennyire jó, viszont maga a billentyüzet nagyon bejőn nekem. [AnysoftKeyboard] ez ingyenes, egy próbát megér. Ja és a [magyarítás] hozzá.
-
csaby9
tag
Valaki aki felrakta slim f2fs romot megnézné milyen kernel van benne alapból?
-
csaby9
tag
Csak a vicc kedvéért megnéztem de létezik [usb kávéfőző]. Ki gondolta volna!
-
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20127 üzenetére
visza is pü.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20124 üzenetére
Ez micsoda? Csak azért kérdem mert mire lejön lemegy a nap nagyon lassan jön 5-6 kb/s
-
csaby9
tag
Na srácok nagyon érdekes felfedezést tettem. Gondoltam kipróbálom stock böngészővel is mivel slimben benne van. Asztali nézetben semmi nem megy viszont ha mobil nézetben nyitom meg a videót akkor nem az összes de van ami elindul blikk.hun. Akkor következik ugye a kérdés ha bárhogyan is elindul egy flash videó akkor ugye a lejátszó az működik rendesen tehát csak a böngészőkkel van a baj nem a flash player-el.Most néztem firefox beta-ban is megy a videó mobil nézetben.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20120 üzenetére
Engem annyira nem érdekel nagyon kevés flash tartalmat nézek.
Én amugy chrom-ot használok 90% ban az pedig alapban nem támogatja a flasht igy én már megszoktam, hogy nem nézek olyan videókat.Nagyon sok helyen a dolphin browsert ajánlgatják lehet avval jobb én nekem nem jött be az a böngésző. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20117 üzenetére
Na megnéztem Blikk.hu-n videók nem mennek viszont facebook-on van amelyik elindul bár pont most nem nagyon találok. Felraktam [ide] ha gondoljátok tesztelgessétek.
Blikk.hu n7 azt irja ki, hogy frissitsem a flash playert
Próbáltam n5-el is ott nem ir ki semmit fehér kép és ennyi tehát ott sem megy minden ezek szerint. -
csaby9
tag
válasz
havri1 #20113 üzenetére
tudom alapból azon van de akkor is ki kell egyszer választani esetleg restart és jó lesz ez slim romban bug.
Mondjatok már egy jó flash tartalmu oldalt tesztelni a tabot. Biztos, hogy van root a slimben csak nem aktiv nem kell semmi progi hozzá restart volt? esetleg ha utána se megy akkor a fejlesztői lehetőségeknél is ki kell választani ugyan azt. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20108 üzenetére
De igen próbáltam N7- en azzal sem ment sajna, bár ezt még mahdi romon próbáltam. Mindjárt megnézem ezen is.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20102 üzenetére
A 4.8-as KVT49L alapu. Viszont most néztem n5-ön is KVT49L alapu a mahdi rom és ott akkor is megy a flash, érdekes.
-
-
csaby9
tag
válasz
bajaki #20088 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Hát nekem sem volt ma könyü napom, délelőtt számgép telepítés havernál, ebéd után note II gyárirol főzöttre, szivtam vele, aztán jött a tabletem, és még itt pihen az asztalomon egy galaxy mini és egy iphone. Így szép ez ha van mit csinálniMuki94: Elsőre úgy tűnik, hogy jó lesz ez a rom. Multitasking eddig tökéletes, menükbe lépés gyors, app nyitás is rendben van. Ha ilyen is marad akkor jó lesz.
-
csaby9
tag
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20066 üzenetére
Elhiheted kipróbáltam szinte az összes romot, a gyárit is de a lassulás mindegyikben érezhető. Mivel többen is osztják a véleményem ezért gondolom, hál isten talán nem a tabnak van gondja. Ezzel részemröl ez a vita le is van zárva, értelmetlen. Kinek mi a jó és mi nem az egyéne válogatja, nekem ez nem jó, neked igen.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20058 üzenetére
Azt nem vitatom használható, stabil de nem olyan smoth mint 4.2.2. A tesztek pedig semmit nem jelentenek nálam még több pontot ad mint nálad. Nem tudom használtál e 4.2.2-es romot de érzésre ez lasabb. Épp az előbb volt, beléptem beállításokba kb 4 másodperc sötét kép volt mire megjelent 4.2.2-ön ijen soha nem volt. Persze mint mondtam lehet nálam van valami gond a tabbal.[link]
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20056 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy baj van a 4.42-vel, hanem szerintem 4.22 után lasabb lett és nem megy olyan simán, gördülékenyen. A multi tasking meg főleg érezhetően roszabb. Persze az is lehet, hogy nálam van valami gond a tabbal, ha lessz időm felrakom 4.22 romot és kiderül.
-
csaby9
tag
válasz
bajaki #20045 üzenetére
Sajnos az n4-et nem volt szerencsém megismerni, én n5-öt használok telónak és annak se ér a közelébe sem n7. Nekem már kb 1 éve megvan és azt vettem észre, hogy sajnos 4.3 óta lassult a tablet ha gyors, stabil romot szeretnél és nem számít az android verzió akkor nagyon erősen ajánlom a 4.2.2 romok valamelyikét. Smoth rom volt az egyik legjobb 4.2.2-es rom. Én most mahdi romot használok, slim rom is szépen megy a 4.4.2-es romok közül de egyik sincs olyan mint 4.2.2 sajnos. Én is nagyon gondolkozom, hogy visszatérek 4.2.2- re.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20007 üzenetére
Ment pü!!!
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20003 üzenetére
Akkir ezekszerint visszaáltál gyárira? Nekem megy rendesen mahdi alatt firefox böngészővel a flash. Ha esetleg még mahdi romon vagy, akkor ha gondolod feltöltöm neked valahová a flash playert amit én használok.
-
csaby9
tag
válasz
ittakary #20000 üzenetére
Nagyon egyszerü visszarakni a gyári romot csak le kell tölteni a factory image-et. Ahonnét le lehet tölteni ott le is van irva hogy kell felrakni, de van custom rom is ami teljesen gyári csak rootolva van azt recoweriből is lehet telepíteni. Azt igaz nem mondtam de legegyszerübb az lenne ha csináltál volna mentést recoweriből a gyári rendszerről. A factory image telepítés mindent töröl a tabletröl ez az egy hátránya van. Flash playert lehet xda-ról tölteni ami pl firefox böngészővel tökéletesen működik, sokan használják dolphin brovsert isbaz is tudja a flash-t, én chrom böngészőt használom nekem az jön be legjobban, viszont abban nem megy a flash, nem támogatja sajna.
-
csaby9
tag
válasz
ittakary #19994 üzenetére
Nagyon sok romot kipróbáltam már, és mondhatom hogy 80%- ban stabilak, napi használatra is. Nagy előny ugye, hogy minden további mókolás, program nélkül nagyon jól testre szabható romok vannak. Ha ajánlanom kellene akkor első körben [Mahdi] romot ajánlom. Gyors, stabil és igen sok beállítási lehetőség van benne. Persze sokszor ízlés dolga is, kinek melyik rom jön be. A [lehetőségek] tárháza elég bőséges, lehet próbálgatni, aztán ha mégis a gyári jönne be akkor arra is vissza lehet térni minden gond nélkül.
GravityBox-ot is használtam már az is jó program, kettő hátránya van szerintem 1 nem megy art-on, 2 szerintem elég bonyolult. -
csaby9
tag
válasz
h1ght3chzor #19980 üzenetére
Nálam custom rom van fent lehet azért van ez, de mint mondtam sok gond van mióta mtp módot kitalálták.
-
csaby9
tag
válasz
h1ght3chzor #19978 üzenetére
Ezzel azért nem teljesen értek egyet, nálam win 7 64bit-en simán autómatán ment minden, ellenben win 8.1 pl az istenért nem akarta megismerni n5-öt ha jól emlékszem valami média nemtom mit kelett frissíteni csak utána lett jó.És ahogy olvasgatom ahány gép és ahány teló annyi megoldás létezik. Van akinél minden ok és van akinek szenvedni kell vele, hogy jó legyen.
-
csaby9
tag
próbáld ki [Total commander]-t [ezzel] a pluginnel.Bár lehet csak a [fizetőssel] megy rendesen.
-
csaby9
tag
válasz
ftomy11 #19964 üzenetére
Sajnos elég sok szívás van mióta bevezették az mtp módot.
van akinek minden gond nélkül megy van akinek nem sikerül sehogy megoldani. Én pl múltkor másfél órát szívtam win 8.1 el. Ha nincs türelmed hozzá akkor talán ha van olyan ismerősöd aki ért hozzá és elég türelmes segít neked.Sajnálom hogy nem sikerült megoldani. -
csaby9
tag
válasz
ftomy11 #19959 üzenetére
Még egy lehetőség jutott eszembe, próbáld meg telepíteni kézzel az [usb driver]-t.
-
csaby9
tag
válasz
ftomy11 #19958 üzenetére
Nekem nem gyári van rajt lehet azért megy. Akkor talán lesz valaki aki gyári rendszert használ és tud segíteni.
Mikor rádugod gépre akkor lehuzod az értesítési sávot és ott ki kell lenni írva, hogy csatlakoztatva média ezközként arra rákattintasz és kiveszed a pipát az mtp elöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest