-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
dehecked
tag
Az új üveglap megvan rá, azt nem bántottuk, viszont fogalmam sincs hol tudnék beszerezni kijelzőt, meg érintőpanelt/fóliát, vagy mi van ennél. Meg, hogy mennyibe kerülne. Érdemes esetleg GMS boltban rákérdezni, vagy ezt inkább rüvid úton felejtsem el?
Amúgy amíg nem haladja meg a gép eredeti árát, addig megéri, mivel most költözünk el itthonról öcsivel, gépre nincs pénze, új tabot szintén nem szeretne venni, szóval marad ennek a javítása.
-
csabám
addikt
Igen, frissült pár napja
Ha valaki manuálisan akarja feltenni. -
-
Balinov
titán
Megoldottam, N7 Toolkit pro tamogatja mar a JWR66Y-t, megvolt minden kb 5 perc alatt, csak hulye voltam, ratoltam a 4.3-at, kb 80%-osra belaktam, majd utana BL nyitas + root, igy kezdhettem a belakast elorol. Sebaj, legalabb szelektaltam, hogy mi menjen fel.
Melyik az a backup, ahol a telepitett programok es azok beallitasait is lementi? TB? Helium?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszönöm a tanácsot, de az a helyzet, hogy a Kindle-ből legalább a videó stream kivételével minden elérhető, a Nexus 7-ből meg gyakorlatilag semmi, se zene, se magazinok, amiket mondjuk szívesen olvasnék. Sőt, még a könyves oldal sem érhető el a Playben itthonról.
Nekem nem játékra meg rootolásra kell egy tablet, hanem, hogy utazás közben, nap, mint nap 2x1 óra, tudjak híreket, cikkeket, könyveket olvasni.
-
Balinov
titán
insmod oke, TE-vel siman, ha elarulja valaki 4.2.1-en hogy kell 3rd party app nelkul screenshotot csinalni, meg meg is mutatnam.
szerk:
itt a full TE log, amit kaptam, diagnosztikaval is, bar az utobbinal lovesem sincs, mit kene meg nezni
-
Balinov
titán
honnet tudjam,hogy kell-e neki BB? XDA-s leirat nem emliti mindenesetre.
scriptet, amit a rar tartalmaz, megnezve ezek vannak benne, szoval az sh-val gyk batch modban inditanam ezeket. Terminalban # a prompt, igy elvileg r/w vagy root joggal tolom azt a mappat.
echo "Starting DVB support"
insmod dvb-core.ko
insmod dvb-pll.ko
insmod rc-core.ko
insmod dvb-usb.ko
insmod dvb-usb-rtl2832u.ko
echo "Waiting for device"
sleep 5
cd /
mkdir /dev/dvb
mkdir /dev/dvb/adapter0
cd /dev/dvb/adapter0
ln -s /dev/dvb0.frontend0 frontend0
ln -s /dev/dvb0.demux0 demux0
ln -s /dev/dvb0.dvr0 dvr0
ln -s /dev/dvb0.dvr0 dvr0.ts
chmod 777 /dev/dvb*
echo "DONE!"insmod parancsot kiadva parameter nelkul azt mondja, hogy a syntax insmod <module.o> szoval insmod dvb-core.ko-val mukodnie kene, de megis exec format errorral kidob, ha a kiterjesztest atirom .koinsmodra, akkor meg can't open .koinsmod-ot ir.
tobbiek:
valszeg a kernel lesz a ludas, amiert az insmod nem futtatja le a .ko fajlokat. Aki irta az XDA-s guide-ot srac annak detto olyan chipsetes (*meg kinezet is detto) ebay-es dvbt stickje van, de azt irta, hogy a 3.1.10-g52027f9 kernelhez (ami szerinte stock, csak nem tudom melyik JB verzioe) van, nekem meg a gyari, rootolt OTG-s droid kernel verzioja 3.1.10-g22b4fcd. Mivel augusztus eleji a Guide (itt az XDA-s link, a vegen a postommal, szerintem ez is WIFI only valtozathoz keszult.
Merre induljak? egy stock 4.2.0 vagy 4.1.2-nek mi lehet a kernelverzioja? Ezen a linken (ahonnet anno a downgrade-hez szedtem a gyari img-t nagyon nincs feltuntetve a kernel verzio
Bocs, ha tul hulyeseget irtam, de belelendultem a temaba es szeretnem megcsinalni,hogy menjen az N7-en a DVB stick
udv
Balinov -
gps76
őstag
Nem a pendrive-al van gond,hanem a nagyobb áramfelvételű dolgokkal.Még az USB-s mobilnetbe se vagyok biztos,hogy sokáig érdemes használni,mivel a stick eléggé melegszik,és a nexus is merül láthatóan gyorsabban.
Azért is gond ez,mert a Nexus az akku feszültségéből csinál 5 V-ot,az meg kb.200 mA körüli névleges terhelhetőségű.Y kábel jó megoldás lehet,csak ott meg a Nexus is töltődik. -
fatty
aktív tag
Holo locker progival személyre lehet szabni, gyáriba nem találtam ilyen opciót.
-
Pow
tag
Ez nem lehet a megoldás rá?
MHL HDMI Micro USB HDMI A Samsung Galaxy S2 Nexus 7 -
z0d1AK
nagyúr
Átlag felhasználót nézve Magyarországi, hivatalos beszerzést vettem figyelembe. Lévén mondjuk én sem mennék ki Bécsbe csak ezért (Debrecenből...), ahogy a legtöbb felhasználó sem, ez egészen biztos.
Egyébként meglestem most, elvileg 240 euró a 16 GB-os Nexus 7 az osztrákoknál, azaz kb 68 ezer ft. Az iPad Mini pedig 330 euró, kb 93.000 ft. Itt sem jön ki, hogy az Nexus 7 fele annyi volna, mint az iPad mini.
-
Pierre75
senior tag
Én pdf regényekre használom, vannak pozitív vonásai a programnak. Pdf esetében az RepliGo PDF Reader 30 oldalnál nagyobb anyagokkal szenved. Viszont a Mantano 2.2.8-10 sűrűn fagyott, ha több pdf/epub-t nyitottál meg. A 2.2.11 ritkán fagy, így ennél maradtam, mert az új verzióban: 2.3 tovább emelték a gyári fényerőt és a téma színeivel is rosszul sikerült játékba kezdtek. Sd-t is szépen be tudod olvasni vele. Epub-ra mégis az FBReader-t ajánlom, kényelmesebb.
-
Blue@X
senior tag
-
kovsol
titán
Kindle progi van nekem fent és van Kindle Touchom is össze is lehet szinkronizálni a fiókot, meg a gépre simán felmásolt ebook cuccokat is beolvassa, gondolom ugyan azokat, mint a Kindle készülék is támogat. Ez ingyenes, érdemes lehet meglesni. Bár nem tudom pontosan mik az elvárásaid.
mod: most látom van ebből is ingyenes verzió, akkor mind1
-
agabe
addikt
Teves.
Nem szabad lemeriteni teljesen, mert az art a mostani akksiknak.
Nagyon kimelo hasznalati mod ha 90-30% kozott van allandoan...de nem kell ennyire kicentizni.
Teljes feltoltes utan 15-20%-ra merules utan erdemes tolteni, persze neha nem nagy gond ha tovabb merul, de lehetoleg ne gyakran. -
agabe
addikt
Ups...
Most ertem haza, erre mit latok. Es mikorra tervezik a bemutato potlasat ?
Arrol meg nem irtak semmit.
Jovore tervezzek europaba a bemutatot, es legalabb ilyenek nem tortenhetnek (bar ufok meg johetnek)
matteo_szg:
engem a padfone 2 is erdkelene...arrol sem tudsz mondani semmit mikor kelrul hozzank? (bagy lehet, hogy a nagyobb felbontasu kijelzo, meg billentyuzet bejelnteseig nem is kapunk semmi infot? -
lanszlo
csendes tag
-
agabe
addikt
nincs counter (vagy ha van, akkor nem foglalkoznak vele) és minden visszaállítható gyári állapotra.
Bootloader nyitás után tudsz csak rootolni, vagy akármilyen romot (eddig nekem gyárin kívül másra nem volt ingerenciám mondjuk) feltenni, és vannak root igényes appok is amik jók (titanium backup, stickmount ...meg ezer egyéb) -
törölt tag
mármint gondolom a GUI kap prioritást, nem maga a scrollozás
egyébként gyakorlatban ez em megy teljesen jól azért, a barátnőmnek van egy 4-ik (?) generációs ipod-ja, amit fél éve vett, hivatalos 5.1.1-es frissítéssel, és olyan tetű lassú néha, hogy például szövegbevitelnél néha 1-2 másodperces késéssel jelennek meg a buborékok a leütött betűkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged