- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izee1233
csendes tag
Hali,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van itt nálam tapasztaltabb. (sőt tuti, hogy akad)
Van egy kb 2 hetes full gyári (nem rootolt, nem unlockolt) Nexus 7-em. (sw: 4.2.1)
Ma 18 óra fele a gyári launcher egyszer csak úgy gondolta, hogy lefagy, felugrott a szokásos ablak, hogy várok-e vagy bezárom. Bezártam, hogy induljon újra, de ez nem igazán történt meg egy 10 perc után se.
Na most mit tesz ilyenkor az ember első reakcióból? Hát újra indítja a tabletet, hátha megjavul.Hát azóta se jutott a dolog tovább a Nexus-os X logónál.
Egyik próbálkozásom: Unlockoltam a bootloadert, ami ugye factory resettel jár(más módot nem nagyon találtam, hogy lehetne CWM nélkül factory resetelni ilyen állapotba), majd megpróbáltam úgy elindítani, de az X-nél így se jutott tovább. (Azóta lockoltam a bootloadert megint a garancia miatt.)
Esetleg van valami ötletetek, tippetek, egy jó 'how to' amit nem találtam meg, hogy hogyan lehetne életet lehelni bele és ne csak egy digitális képkeretem legyen egy animált X-el és ne kelljen kipróbálnom, hogy vajon hány hét/nap a tablet gariztatása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- E-book olvasók
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest