- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Megnéztem, és nem volt nehéz megérteni, hogy csak kötekedni akartál. Az ö postjaiknak legalább valami köze volt a témához, a tieidnek semi, ráadásul lett itt egy rakás szemét miattad. Büszke lehetsz, jól megmondtad nekik. És akkor még meg sem néztem az eddigi hozzászólásaid tartalmát.
-
-
assemble
addikt
Onnan indultam ki h az N7 199 dollar, Tab7.7 pedig >600 dollarrol indult. Azt nem szamoltam bele h melyik 3g-s es melyik nem, de ha a legdragabb 300 dollaros 3G-s 32 gigas varianssal szamolsz, akkor is nagysagrendileg duplaja a Tab7.7 ara, az az ar is ezt tukrozi amit forintban irsz. De ez nagyon szorszalhasogatas, az egeszbol a lenyeg h nem egy arkategoria a ketto, amin nem nagyon van mit vitatkozni.
dombila: na legalabb nem vagyok egyedul, ezt is jo tudni
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kell hozzá "nagyobb léptékű" fejlesztés. Ha változnak a hozzáférési kérelmek, akkor csak és kizárólag manuális frissítés játszik, hogy el tudd azokat fogadni.
Például a Chorme legutóbbi frissítésével semmi újdonság nem jött, csak új erőforráshoz (azt hiszem a kamerához) kért hozzáférést egy jövőben beépítendő funkcióhoz.
-
v_angelus
tag
Taskokat ezzel írtam fel NFC Tas Launcher, névjegykártyát ezzel: NCF by Moo, és pluszba ezt is leszedtem, hogy tudjam milyen is a kártya. Igazából a 3 progiból kellene egyet csinálni.
-
sto1911
veterán
Attol, hogy nem erted meg ertelmes.
Legyen mar egy kis ontopik is, kinek volt a leghosszabb a szervizelese? 1 het alatt mindenkinek megvolt?
@(#10657) Sterilzona: ha ismered a wifi jelszavat, akkor fel tudsz ra csatlakozni a Nexussal is. Ha nem a Nexushoz kell, akkor passz, kell hozza egy kutyut venned, ami tud AP-kent is mukodni, de legegyszerubb egy router szvsz.
-
v_angelus
tag
-
Mankó
veterán
Ezt a kalibrációs fájlt hol találom? De különben már túl vagyok 5-10 töltésen, ezalatt már be kellett volna állnia.
Ettől függetlenül érdekelne a rom csere, ha a 4.1.2 alatt gyorsabb, stabilabb, úgy mond "smoothabb" volt a tab kezelése. A 4.2.2-es újítások nagy része hidegen hagy.Rom csere alkalmával factory reset, wipe-ok milyen sorrendbe történjenek, kell e egyáltalán?
-
teljesen mindegy, ha az n7-et veszem, azonnal meg fogom bánni hogy ennyit adtam érte (akár az s2-őmért anno a 130k), de később megbékélek, ugyanakkor ha az olcsóbbakat veszem, azonnal meg fogom bánni hogy nem az n7-et vettem pedig megtehettem volna, de később megbékélnék vele
szerintem amúgy n7 lesz ez... de megnyomogatom őket előtte ha tudom...
-
gps76
őstag
Tényleg semmi gond nincs a legújabbal,és mintha tovább bírná,mint a Miui 4.1.2.
Ez az,hogy ilyen főzött rom,olyan buhera,amit nyer az ember a réven,veszíti a vámon,lehet fürgébb lesz de akadósabb.
Én se kínlódok már a sok romolással,elegem van már belőle,szinte nem is használtam az androidos kütyüimet,hanem tesztelgettem,hogyan lenne jobb,gyorsabb,pedig nem kellene.Ennyiből jobb a nyálfon,ott sokmindent nem lehet.
Valamilyen optimalizáltabb kernelt tud ajánlani valaki?
És tudjátok,mennyivel jobb bluetooth-os megosztással használni a tabot,sokkal gördülékenyebben tölti a dolgokat,a teló szinte nem merül,nem úgy mint wifis megosztásnál?
2.1-est tud a kínai MTK procis telóm,1500 kbittel tölt le,1100-el fel telenoros mobilnettel.Még a Zte Blade-el is hasonlót produkált. -
fatty
aktív tag
Nem jatszok NFS, es egyeb nagy hardverigenyu jatekokkal ezrt a benchmark pontok annyira nem erdekelnek. A tablet ui annyibol allt, hogy az also navbar-on volt az ertesitosav mast nem vettem eszre, settings menu, google play maradt a regi. Phoblet ui-t nem kezelte, phone ui-ra visszaallitva fektetett modban nem volt franko.
Amit talatam pozitivumot: beepitett navbar kikapcsolo, alvo modban aktiv NFC, es par dolog ami szemelyreszabhato. Van OverClocking menu, meg sok dolog ami nem erdekel, ezert raktam vissza a gyarit. Lehet kiprobalok valami mas fozott romot, vagy egy kesobbi verziot visszarakok, addig jo a gyari. -
belavagyokbp
aktív tag
-
zola-
őstag
Baked grouper blackbean 6 romot használok a legnagyobb megelégedéssel immáron kb 2 héte. Semmilyen hibát nem találtam benne, számomra tökéletes. Igaz., hogy 4.1.2 mert a 4.2.1 zavart, hogy össze vissza állítja a fényerőt. MÁS: Nekem nagyon bejön kihangosítva ahogy szól a hangszórója. Egyáltalán nem cincog, még ahhoz képest zenét is jó rajta hallgatni.
-
alacka
tag
Köszi, akkor nincs összefüggésben vele, hogy a cache felépítése után az akalmasajnos leállt? 4.2.1
.Lehet, hogy az op frisülés miatt nem működik?
Egyébként azt az appmanagert keresem, amelyikben kiirta, hogy telepített/demo/fizetett verzió.
, ill. keresem amelyikkel telepítési sorrendben is le lehet kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged